KoreanW Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) όπως έγραψα παραπάνω έχει γίνει ο αγαπημένος μου ο Oro από Lavazza πριν καταλήξω στον Oro, νόμιζα ότι μου άρεσε ο Rossa κάτι που στην πορεία κατάλαβα ότι δεν έπαιζε τόσο όσο για τον απλό Espresso στη μαύρη συσκευασία, θεωρώ ότι έπεται και μακράν με διαφορά χειρότερος για μένα είναι ο CremaEGusto στην κοκκινο-μπλε συσκευασία (τον decaffeine δεν θυμάμαι να τον έχω δοκιμάσει) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στον καφε δεν υπαρχουν φτηνες λυσεις . Εαν δεν βαλεις το χερι στην τσεπη καλο καφε δεν θα πιεις απλα τα πραγματα . Εγω μιας και εχω μυλο ( ενσωματωμενος στην μηχανη Lelit PL042Temd ) παιρνω κοκκους απο μαγαζια που εχουν καταναλωση και καβουρδιζουν αυτοι αλλα με τιμη στο κιλο κοντα στα 30€ ....... εχω ξανααναφερει το Exo's ( εχει μεγαλη ποικιλια και γνωστες να σου δωσουν κατι κοντα σε αυτο που σου αρεσει να πινεις - καθως και να το δοκιμασεις εκει ) το ΚΑΦΦΕΔΩΝ ΦΡΥΞΙΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΙΣ Η γωνιά του καφέ κλπ Επισης εχω διαπιστωσει και διαφορα στο πως πρεπει να κοπει ( ρυθμιση μυλου) το καθε χαρμανι αναλογα με το τι προελευσης κοκκους εχει μεσα ... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από villasg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Τώρα τελευταία την έχω βρει με Brazil από Coffee Berry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αυτό που είπε ο villasg πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό.Για να πάρεις καλό εσπρέσο πρέπει να πληρώσεις όχι 30 αλλά πάνω από 40 το κιλό κάτι που ελάχιστοι κάνουν.Νομίζω δεν αξίζει να δίνεις 10 και 15 ευρώ για 250 γραμμάρια καφέ και να πάς να τον φτιάξεις στην primo στην arieli στου lidl και σε κάτι καφετιέρες των 100 και 200 ευρώ που έχουμε οι περισσότεροι.Είναι σαν να φοράς rolex με νάυλον πουκάμισο και αθλητικό παπούτσι κινέζικο. Αν θέλεις ένα διαφορετικό καφέ πας σε ένα καλό μαγαζί δίνει 1,50 - 2 ευρώ και πίνεις. Εμείς πάμε σε ένα πιο φτηνό καφέ να μην κακομαθαίνουμε και τις καφετιέρες μας με ακριβά χαρμάνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 δεν είναι θέμα αν θα πλήρωσες 5 ευρώ τα 250 γραμμάρια ή 7 8 10 ευρώ. τώρα στην αρχή μέχρι να μάθω και λίγο προτιμώ έναν φτηνό καφέ γιατί θα πετάξω και κάμποσους που δεν θα πίνονται. έξω πάντως καφέ δεν πίνω πουθενά, ειδικά Ελλάδα που ο πορτιολι έγινε μόδα και είναι ότι χειρότερο έχω πιει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, johnyboy είπε δεν είναι θέμα αν θα πλήρωσες 5 ευρώ τα 250 γραμμάρια ή 7 8 10 ευρώ. τώρα στην αρχή μέχρι να μάθω και λίγο προτιμώ έναν φτηνό καφέ γιατί θα πετάξω και κάμποσους που δεν θα πίνονται. έξω πάντως καφέ δεν πίνω πουθενά, ειδικά Ελλάδα που ο πορτιολι έγινε μόδα και είναι ότι χειρότερο έχω πιει. Που μένεις και εχει γινει μόδα ο portioli? Γτ εγω βόρεια Ελλάδα βλεπω αλλους καφεδες σε μαγαζια. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από RedPriest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχω πάρει σχεδόν όλους τους lavazza και τους boundi .Έχω πάρει από mart τους riva . Επίσης έχω πάρει illy dimello , kimbo και δε θυμάμαι τι άλλο. Σαν να βγήκαν όλοι από το ίδιο χαρμάνι.Πολύ ωραίο καφέ κομμένο έπαιρνα από το ΙΚΕΑ στο Αεροδρόμιο (250 ml κομμένο) νομίζω στα 3,90.Πολύ καλή γεύση. Τον είχα πετύχει σε προσφορά -30% μια φορά και είχα πάρει 6 τεμάχια. Δυστυχώς μία μέρα διαπίστωσα ότι τον άλλαξαν με ένα όπως μου είπαν βιολογικό.Πήρα μία φορά και δεν ξαναπήρα.Μία από τα ίδια με τους παραπάνω. Μέχρι και στην πλατεία Αττικής έχω αναζητήσει στο koffees. Μετά τις τόσες περιπλανήσεις αναζητώντας την καλύτερη γεύση την οποία πουθενά δε βρήκα κατέληξα στον lidlίσιο ο οποίος για την τιμή του με εξέπληξε ευχάριστα. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει,κάποιοι άλλοι να τον χρησιμοποιούν για λίπασμα στα λουλούδια, άλλοι για τα κουνούπια,άλλοι για τις γαρδένιες,άλλοι να καθαρίζουν το νεροχύτη, ή να βάφουν αυγά. Γούστα είναι αυτά.Ο καθένας ότι του αρέσει. Ας πιουν lavazza που είναι υπέροχος. Ο καφες του λιντλ είναι πολύ βαρύς. Οχι ότι είναι κακός δλδ για όποιον του αρέσει βαρύς καφες. Μια φορά από τα franchise καφεκοπτεια είναι καλύτερος για 3.30. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, RedPriest είπε Που μένεις και εχει γινει μόδα ο portioli? Γτ εγω βόρεια Ελλάδα βλεπω αλλους καφεδες σε μαγαζια. εμενα τρικαλα και το 90% ειχε πορτιολι και δεν κάνει ουτε για να πλύνεις τα πόδια.τωρα ζω κυπρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 6:38 ΜΜ, johnyboy είπε εμενα τρικαλα και το 90% ειχε πορτιολι και δεν κάνει ουτε για να πλύνεις τα πόδια.τωρα ζω κυπρο. Ο portioli έχει διάφορες ποικιλίες. Προφανώς δουλεύουν τον φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 ψαχνω καφε σε κοκκους της προκοπης κατω απο 15 ευρω το κιλο, προς το παρον παιρνω αυτον https://www.coffees.gr/espresso-lavazza-vending-gusto-forte-1000g/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 αυτός είναι από τους λίγους 100% robusta που κυκλοφορούν και κάνει για παρασκευές που έχουν γάλα γιατί σκέτος πίνεται δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, nvel είπε αυτός είναι από τους λίγους 100% robusta που κυκλοφορούν και κάνει για παρασκευές που έχουν γάλα γιατί σκέτος πίνεται δύσκολα Γνωρίζεις περί ειδών, μίξης κτλ; Σε μηχανή Arielli (eshop) αν διάλεγες καφέ για Freddo κυρίως τι/ποιον θα διάλεγες; Δοκιμάζουμε διαφορετικά χαρμανια αν μπορώ να το πω έτσι, πήραμε και του lidl, Lavazza κλασικα, lucaffe, χύμα από διάφορα καφεκοπτεια τη γειτονιάς, από "αλυσίδας", μονοποικιλιακους, γενικά πειραματιζομαστε.. Ένα πακέτο 250γρ μας πάει καμία 2 βδομάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 4:28 ΜΜ, papoys1 είπε Αυτό που είπε ο villasg πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό.Για να πάρεις καλό εσπρέσο πρέπει να πληρώσεις όχι 30 αλλά πάνω από 40 το κιλό κάτι που ελάχιστοι κάνουν.Νομίζω δεν αξίζει να δίνεις 10 και 15 ευρώ για 250 γραμμάρια καφέ και να πάς να τον φτιάξεις στην primo στην arieli στου lidl και σε κάτι καφετιέρες των 100 και 200 ευρώ που έχουμε οι περισσότεροι.Είναι σαν να φοράς rolex με νάυλον πουκάμισο και αθλητικό παπούτσι κινέζικο. Αν θέλεις ένα διαφορετικό καφέ πας σε ένα καλό μαγαζί δίνει 1,50 - 2 ευρώ και πίνεις. Εμείς πάμε σε ένα πιο φτηνό καφέ να μην κακομαθαίνουμε και τις καφετιέρες μας με ακριβά χαρμάνια. Υπερβάλεις. Καταρχάς εχουμε πει πολλές φορές ο ''καλος'' εσπρέσο ειναι υποκειμενικό, γουστα ειναι αυτα, Απο την μικρή εμπειρία μου στο χώρο και απο διάφορες μάρκες που έχω αλλάξει πιστευω για να πάρεις κάτι αξιόλογο θελεις κάνα 25ευρο, Δεν σου λέω για καφεκοπτεία τυπου coffee iseland που τον παιρνεις ετοιμο κομενο φρέσκο κτλ αλλά για εμπόρους καφε προμηθευτές σακουλα ενος κιλου τελος πάντον σε κόκκους απο τα 25 και πάνω θα βρεις κάτι αξιόλογο δέν χρειάζετε να εχει πάνω του κάποια μάρκα η να ειναι γνωστο.. εγω τωρα άλλαξα πάλι καφέ απο τον ιδιο προμηθευτή βεβαια δεν ξέρω πως το κάνει αλλά ψηνει αυτος καφέ μονος του και τον συσκευαζει σε σακουλες χωρις να γράφει καμία μάρκα απέξω τον αγοράζω 18,5€ τελικη και σε πληροφορώ ειναι πολύ καλός γιατί ειναι φρέσκος αναλογίες 80% αραμπικα 20% ρομπουστα και οταν λέω ειναι πολύ καλός δέν το λέω μονο εγώ αλλά και ο κοσμος που τον σερβίρω οποτε μπορεις και με 20€ να πάρεις καλό καφέ..ολο το θέμα ειναι να τον πάρεις οσο ποιο φρέσκο γίνετε να μην εχει ημερομηνια συσκευασίας 1-2 χρόνια πρίν οπος στα σουπερ μάρκετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 αν εισαι διατεθημενος να πληρωσεις 20+ ευρω το κιλο μπορεις να δεις και εκτος Ελλαδας. Υπαρχουν εκατονταδες ροστεριες Ευρωπη που σου στελνουν καφε (οκ οχι γκεισα) με 20-30 ευρω/kg ψημενο μαξ μια μερα πριν το στειλουν. Και δοκιμαζεις και χαρμανια, για μενα, καλυτερης ποιοτητας απο αυτα που ερχονται Ελλαδα. Πλεον ακομα και οι Αγγλοι εχουν καλυτερο καφε απο Ελλαδα οταν μιλαμε για φρεσκο κοκκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 εγώ τώρα πήρα αυτον έτοιμο αλεσμενο. πολυ ωραίος καφές, δεν αφήνει την πικρίλα στο στόμα όπως άλλοι καφέδες, αφήνει μια ωραία γεύση. λίγο ακριβός βέβαια αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα