babkar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ΚΑλησπερα, Εχω εναν εκτυπωτη xerox phaser , τον βλεπω κανονικα με την ip του στο δικτυο,εκτυπωνει κανονικα απο cloud-navision κτλ.ομως δεν μπορω να εκτυπωσω τοπικα!!τον εχω απεγκαταστησει τον εχω εγκαταστησει 2 φορες αλλα τιποτα.εχω κατεβασει τους drivers ,κανει δοκιμαστικη εκτυπωση και μετα παλι δεν εκτυπωνει τιποτα.windows 7!τον εχω συνδεσει κ με usb και παλι δεν εκτυπωνει!! Καμια ιδεα; Ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Filename Phaser3052-3260_V3.50.01.08.zipVersion 3.50.01.08 SMP1Date Mar 10, 2015 http://www.support.xerox.com/support/phaser-3260/file-download/enus.html?operatingSystem=winxp&fileLanguage=en&contentId=130978&from=downloads&viewArchived=false Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babkar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Θα το δοκιμασω!!ελπιζω να δουλεψει!!!ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στις 9/5/2015 στις 6:10 ΜΜ, babkar είπε Θα το δοκιμασω!!ελπιζω να δουλεψει!!!ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia Μετα από 8 χρόνια έρχομαι να ρωτήσω: Βρήκες λύση για το πρόβλημά σου; Έχω τον ίδιο εκτυπωτή και μόνο από το σταθερό υπολ μπορώ να εκτυπώσω, σ ενώ είναι συνδεδεμένος με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού δεν μπορώ να τον "δω" από κανένα τηλέφωνο ώστε να δώσω εκτύπωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα