babkar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ΚΑλησπερα, Εχω εναν εκτυπωτη xerox phaser , τον βλεπω κανονικα με την ip του στο δικτυο,εκτυπωνει κανονικα απο cloud-navision κτλ.ομως δεν μπορω να εκτυπωσω τοπικα!!τον εχω απεγκαταστησει τον εχω εγκαταστησει 2 φορες αλλα τιποτα.εχω κατεβασει τους drivers ,κανει δοκιμαστικη εκτυπωση και μετα παλι δεν εκτυπωνει τιποτα.windows 7!τον εχω συνδεσει κ με usb και παλι δεν εκτυπωνει!! Καμια ιδεα; Ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia
dobro Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Filename Phaser3052-3260_V3.50.01.08.zipVersion 3.50.01.08 SMP1Date Mar 10, 2015 http://www.support.xerox.com/support/phaser-3260/file-download/enus.html?operatingSystem=winxp&fileLanguage=en&contentId=130978&from=downloads&viewArchived=false
babkar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Θα το δοκιμασω!!ελπιζω να δουλεψει!!!ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
andreasomagiras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στις 9/5/2015 στις 6:10 ΜΜ, babkar είπε Θα το δοκιμασω!!ελπιζω να δουλεψει!!!ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia Μετα από 8 χρόνια έρχομαι να ρωτήσω: Βρήκες λύση για το πρόβλημά σου; Έχω τον ίδιο εκτυπωτή και μόνο από το σταθερό υπολ μπορώ να εκτυπώσω, σ ενώ είναι συνδεδεμένος με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού δεν μπορώ να τον "δω" από κανένα τηλέφωνο ώστε να δώσω εκτύπωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα