pitogiro Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 'Εχω έναν δίσκο ο οποίος πιστεύω ότι πέθανε. Όποτε τον συνδέω δεν συμβαίνει τίποτα, δεν εμφανίζεται. Επίσης όσο είναι συνδεδεμένος στο pc δεν μπορούν να τρέξουν προγράμματα όπως το Disk Management και το HD Sentinel και δεν μπορώ να δω την υγεία του. Όταν τον συνδέω, ακούγεται ένας ήχος για 2 δευτερόλεπτα περίπου, που θυμίζει το λεγόμενο "click of death".Παλαιότερα, η υγεία του δίσκου σταδιακά έπεφτε μέχρι το 85% περίπου. Σύμφωνα με το HD Sentinel είχε καμιά 25αριά weak sectors αλλά 0 bad sectors. Μετά από ένα format, το hd sentinel έδειχνε 100% υγεία (wut?). Από την άλλη σε Linux το badblocks μου έβγαζε περίπου 8-10 bad blocks (sectors) κάπου στην αρχή του δίσκου.Ο δίσκος είναι ένας εσωτερικός δίσκος Toshiba 250GB 2.5" και τον έχω καμια 7ετια. Χρησιμοποιόταν ως εξωτερικός και δεν είχε κανένα λειτουργικό μέσα, μόνο κάτι αρχεία. Να καλέσω γραφείο τελετών; Να τον βάψω μπλε και να τον πετάξω στη θάλασσα;
hliastsek Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πες μας ωρα και μερος που θα γινει η τελετη! Αφου κρατησε 7 χρονακια καλα εισαι! Με ενα 50αρικο σημερα παιρνεις 1tb
STORM1978 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Βάφτον μπλέ και δώρισε τον εδώ μπας και κάποιος άλλος χρειαστεί κάτι από τον δίσκο σου: http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα