Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουν στριμωχτεί τα πράγματα οικονομικά αλλά ήθελα να ρωτήσω,

σε μια αγορά μηχανής καινούργιας δίνουν πλέον δώρα;

θέλω να πάρω ένα μηχανάκι (έχω μερικά στο νου μου) στα ~1800€ cash.

υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να πάρω δώρο το κράνος και τη μπαγαζιέρα/βαλιτσάκι;

αυτά τα 2 με ενδιαφέρουν, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστώ να τα αγοράσω.

θα κάνω τα παζάρια μου αλλά θέλω να ξέρω κι από άλλους τι περιθώρια υπάρχουν

Δημοσ.

συνηθως δινουν κινεζοπραγματα. Καλυτερα να σου δωσει μια givi ή ενα ανθρωπινο κρανος πχ, παρα ενα σετ κινεζικα (βαλιτσα-κλειδαρια-αδιαβροχα-κρανος-αναπτηρα-στυλο-κουπα καφε-σετ σουβερ-κατσαρολες-μαχαιρια)

• Like 3
Δημοσ.

Οπως τα λεει ο Mt60RS !

Προτίμησε μια βαλίτσα καλη παρα και κρανος..οπως και να εχει η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα σωστο κράνος και με σωστες προδιαγραφες. Συνηθως οταν δίνουν πολλα δωρα ειναι κινέζικες βλακείες.

Δημοσ.

Αρχικά όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω, καλύτερα να σου δώσουν μπαγκαζιέρα καλή. Κράνος πάρε μόνος σου ένα καλό με 300€ και φυσικά να διαβάσεις τις προϋποθέσεις προστασίας ενός κράνους. Τι εννοώ? το κράνος αν σου πέσει από το χέρι από ύψος 1m αν όχι και λιγότερο, θεωρητικά είναι άχρηστο! Όπως και πολλά άλλα! με λίγα λόγια το κράνος σαν παιδί σου...

Αα και ενημερωτικά, να βάλεις και συναγερμό με σύστημα εντοπισμού. Μπορεί οι ψαγμένοι μέσα σε 10sec να τα έχουν απενεργοποιήσει ή απλά το φορτώνουν στο φορτηγάκι και έφυγαν αλλά τουλάχιστον να προλάβεις να αντιδράσεις ή και να το βρεις. Αν δεν το βρεις μέσα σε 3-4 ώρες δεν θα το βρεις ποτέ όμως :P

Δημοσ.

έχουν στριμωχτεί τα πράγματα οικονομικά αλλά ήθελα να ρωτήσω,

σε μια αγορά μηχανής καινούργιας δίνουν πλέον δώρα;

θέλω να πάρω ένα μηχανάκι (έχω μερικά στο νου μου) στα ~1800€ cash.

υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να πάρω δώρο το κράνος και τη μπαγαζιέρα/βαλιτσάκι;

αυτά τα 2 με ενδιαφέρουν, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστώ να τα αγοράσω.

θα κάνω τα παζάρια μου αλλά θέλω να ξέρω κι από άλλους τι περιθώρια υπάρχουν

Βγάλε απο το μυαλό σου να σου δώσουν ένα κάτω του μετρίου σε ασφάλεια κράνος ως δώρο και φρόντισε να πάρεις ένα άριστο κράνος για το κεφάλι σου και κατά συνέπεια για την ζωή σου . Με αυτά πρέπει να μαστε ανοιχτοχέριδες .

Δημοσ.

300€ για κράνος πόλης.. έ είναι κάπως.

αν και είμαι άσχετος θα το ψάξω όμως.

απλά εμένα η απορία είναι, αν λόγω κρίσης δίνουν πλέον δώρα και μέχρι τι ποσού.

αν μπορείς να παζαρέψεις ή είναι στανταρ.

σε ένα κατάστημα που πήγα μου ανέφερε τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι, χρόνο παραλαβής αλλά δεν είπε κάτι για κάποιο δώρο. δε ρώτησα κι εγώ γιατί δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα έπαιρνα το συγκεκριμένο.

απ όλα αυτά που έχω ακούσει ότι δίνανε εμένα μου χρειάζεται κράνος και βαλιτσάκι.

υπάρχει περίπτωση με αγορά ~1800€ να πάρω αυτά τα 2. (και να είναι κάπως σοβαρά)

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που πέρασε αγόρασα ένα Yamaha crypton x. Πριν το αγοράσω πήγα σε διάφορους αντιπροσωπους για να δω τιμές και να παζαρεψω κανένα δώρο. Η καλύτερη προσφορά που πήρα ήταν δώρο ο πλάγιοστατης(μηχανάκι 2.500 ευρώ και δεν έχει πλαγιοστατη)και κάτι κινεζοκλειδαριες(νομίζω και δώρο η άδεια-πινακίδες). Για κράνος ούτε συζήτηση.

Δημοσ.

κατάλαβα.

οπότε θα παζαρέψω μήπως πάρω το βαλιτσάκι και αγοράζω κράνος μόνος μου.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που πέρασε αγόρασα ένα Yamaha crypton x. Πριν το αγοράσω πήγα σε διάφορους αντιπροσωπους για να δω τιμές και να παζαρεψω κανένα δώρο. Η καλύτερη προσφορά που πήρα ήταν δώρο ο πλάγιοστατης(μηχανάκι 2.500 ευρώ και δεν έχει πλαγιοστατη)και κάτι κινεζοκλειδαριες(νομίζω και δώρο η άδεια-πινακίδες). Για κράνος ούτε συζήτηση.

Κάτι παίχτηκε... Τα crypton X έχουν πλαγιοστάτη.

Δημοσ.

Κάτι παίχτηκε... Τα crypton X έχουν πλαγιοστάτη.

Δυστυχώς evo, δεν έχουν. Έχουν μόνο ορθοστάτη, τον πλαγιοστάτη τον χρεώνει η yamaha extra 20 ευρώ(Έτσι μου είπαν σε όλες τις αντιπροσωπίες).

Δημοσ.

κατάλαβα.

οπότε θα παζαρέψω μήπως πάρω το βαλιτσάκι και αγοράζω κράνος μόνος μου.

παρε κατι αναγνωρισμενο (givi, kappa, HB, krauser κτλ). Τα κινεζικα πολυμεριζονται γρηγορα, και η βαση και η βαλιτσα και υπαρχει κινδυνος να φυγει στο δρομο (αδειο κιολας) σε καμμια λακουβα. Αν αναγκαστεις να το χρησιμοποιησεις βαλε εξτρα περαστες βιδες

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τι σήμαινει 300€ για κράνος πόλης ????

Το κεφάλη μας είναι το ίδιο και στη πολη και στην εθνικη φιλε μου....τουλαχιστον το δικο μου!

Καλύτερα κάνε μια οικονομια παραπανω και παρε σωστό εξοπλισμο ασφαλείας...αυτος θα σε σωσει μια φορα

και πρεπει να ειναι ο σωστος!!!

Εαν μενεις Αθηνα εδω http://www.motorparts.com.gr/ θα βρεις εξαιρετικα προιοντα και σε πολυ καλες τιμες!

Μην ρισκαρεις με θεματα ασφαλειας...!

σε ένα κατάστημα που πήγα μου ανέφερε τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι, χρόνο παραλαβής αλλά δεν είπε κάτι για κάποιο δώρο. δε ρώτησα κι εγώ γιατί δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα έπαιρνα το συγκεκριμένο.

απ όλα αυτά που έχω ακούσει ότι δίνανε εμένα μου χρειάζεται κράνος και βαλιτσάκι.

υπάρχει περίπτωση με αγορά ~1800€ να πάρω αυτά τα 2. (και να είναι κάπως σοβαρά)

Δημοσ.

Κράνος πόλης ; ΣΟΒΑΡΑ; Υπάρχει και κράνος εθνικής οδού; Αυτές οι λογικές με κάνουν να σκίζω το απολυτήριο λυκείου . Φυσική λυκείου είναι όλα αυτά .

Σοβαρά τώρα. Νομίζεις ότι έχει διαφορά να πηγαίνεις με 40 χλμ μεσα σε πόλη ή με 120 στην εθνική ; Το θέμα δεν είναι με πόσα χλμ θα πέσεις εσύ αλλά με πόσα θα σκάσει ο άλλος επάνω σου . Αν εσύ πας με 50 και ο αλλος πάει με 50 και έχετε μετωπική συγκρουση είναι σαν να σκας στην εθνική μόνος σου σε εμπόδιο με 100 χλμ την ώρα . Η σοβαρότητα της σύγκρουσης με κράνος δεν κρίνεται ΜΟΝΟ απο την ταχύτητα που κινήσαι εσυ . Κρίνεται απο την ταχύτητα αυτουνού που θα σου προκαλέσει το τροχαίο καθώς και απο το υλικό που θα προσκρούσεις .

300 ευρω είναι μια πολύ καλή λύση ασφαλείας . Όχι η καλύτερη αλλα μια απο τις καλύτερες .

Αν θεωρείς ότι τα 300 ευρώ έχουν  αξία όταν μιλάμε για ασφάλεια ζωής τότε τι να πω... 

50άράκι είχα και φορούσα κράνος των 350 ευρώ (και είχα σκοπό να πάρω κράνος των 800 ευρώ αργότερα) και μπουφάν των 250 ευρώ . Γιατί εγώ πάω σαν κότα ο άλλος που θα ερθει να μου την δώσει όμως μπορεί να πηγαίνει με 100 μεσα στην πόλη . 

Δημοσ.

αν εχεις λεφτα εννοειται οι περνεις το καλυτερο που μπορεις. Αν δεν εχεις, παρε καλυτερα πχ 2 φτηνοτερα, για να φοραει και ο συνεπιβατης. Ή αν πεσεις, να μην το σκεφτεις να το αλλαξεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...