andypolitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας, αυτή την στιγμή το σύστημα μου είναι: Ένα laptop dell latitude e6540 το οποίο έχω συνδέσει σε ένα dock station. Αύτο το dock station βγάζει δύο εξόδους dports πάνω στις οποίες έχω συνδέσει 2 οθόνες dell u2414h. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω και άλλες δύο οθόνες και να τις τοποθετήσω ακριβώς από πάνω. Έχω παραγγείλει την βάση για τις 4 οθόνες και τις 2 επιπλέον και τώρα είμαι στην αναζήτηση Pc που να μπορεί να το υποστηρίξει και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να κάνει dublicate την οθόνη. Η χρήση που κάνω είναι 100% γραφείου και επαγγελματική, ενδεικτικά: Office, Σύστημα εποπτείας callcenter, σύστημα καμερών κτλ. Να συμπληρώσω ότι έχω ανοιχτά και παράλληλα 3 browser και περίπου 30 καρτέλες. Περιμένω τα φώτα σας!
kaliakman Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AEαν μπορείς συμπληρωσε την..
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AEαν μπορείς συμπληρωσε την.. τι να την κανεις την φορμα? δεν θελει αναβαθμιση στο λαπτοπ του, ο ανθρωπος..! απλα θελει να συνδεσει 4 οθονες συνολικα.., αν καταλαβα σωστα...!! Καλησπέρα σας, αυτή την στιγμή το σύστημα μου είναι: Ένα laptop dell latitude e6540 το οποίο έχω συνδέσει σε ένα dock station. Αύτο το dock station βγάζει δύο εξόδους dports πάνω στις οποίες έχω συνδέσει 2 οθόνες dell u2414h. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω και άλλες δύο οθόνες και να τις τοποθετήσω ακριβώς από πάνω. Έχω παραγγείλει την βάση για τις 4 οθόνες και τις 2 επιπλέον και τώρα είμαι στην αναζήτηση Pc που να μπορεί να το υποστηρίξει και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να κάνει dublicate την οθόνη. Η χρήση που κάνω είναι 100% γραφείου και επαγγελματική, ενδεικτικά: Office, Σύστημα εποπτείας callcenter, σύστημα καμερών κτλ. Να συμπληρώσω ότι έχω ανοιχτά και παράλληλα 3 browser και περίπου 30 καρτέλες. Περιμένω τα φώτα σας! φιλε μου το λαπτοπ σου, αν ειδα σωστα το μοντελο. δινει μια D-sub + 1 HDMI, σωστα? εσυ ποια θυρα χρησιμοποιεις?
andypolitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 To laptop μου έχει από ψηφιακές εξόδους μόνο hdmi αλλά η κάρτα γραφικών μπορεί να υποστηρίξει εώς 2 οθόνες. Ετσι πήρα το dock που όταν κουμπώσει βγάζει 2 dports. Οι οθόνες έχουν dports mdports και hdmi.
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 για να καταλαβεις το σκεπτικο μου... εσυ χρησιμοποιεις D-SUB με dock που βγαζει 2 θυρες, ετσι. ? σκεφτομουν - αν φυσικα το υποστηριζει και η καρτα γραφικων- να κανεις κατι αντιστοιχο με την HDMI θυρα. να βαλεις ενα HDMI Splitter και να παρεις και απο εκει αλλες 2 εξοδους..! ομως θα πρεπει να δεις, τι εικονα θα σου δινουν οι θυρες. αν κανει Duplicate την ιδια εικονα ή αν μπορεις να εχεις Extended εικονα...! γιατι αλλο 2 μονιτορ, και αλλο 4....., και μαλιστα σε λαπτοπ...!! περιμενε να σου απαντησουν και πιο ειδικοι σε τετοια θεματα, γιατι ειναι λιγο περιπλοκο αυτο που θες, και μαλιστα με λαπτοπ...!
kaliakman Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ...Έχω παραγγείλει την βάση για τις 4 οθόνες και τις 2 επιπλέον και τώρα είμαι στην αναζήτηση Pc που να μπορεί να το υποστηρίξει και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να κάνει dublicate την οθόνη.... Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά..
andypolitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 s για να καταλαβεις το σκεπτικο μου... εσυ χρησιμοποιεις D-SUB με dock που βγαζει 2 θυρες, ετσι. ? σκεφτομουν - αν φυσικα το υποστηριζει και η καρτα γραφικων- να κανεις κατι αντιστοιχο με την HDMI θυρα. να βαλεις ενα HDMI Splitter και να παρεις και απο εκει αλλες 2 εξοδους..! ομως θα πρεπει να δεις, τι εικονα θα σου δινουν οι θυρες. αν κανει Duplicate την ιδια εικονα ή αν μπορεις να εχεις Extended εικονα...! γιατι αλλο 2 μονιτορ, και αλλο 4....., και μαλιστα σε λαπτοπ...!! περιμενε να σου απαντησουν και πιο ειδικοι σε τετοια θεματα, γιατι ειναι λιγο περιπλοκο αυτο που θες, και μαλιστα με λαπτοπ...! Δεν θα λειτουργήσει όπως μου το λές γιατί η καρτα γραφικών του laptop δεν υποστηρίζει πάνω από 2 οθόνες. Σκέψου πως όταν συνδέω τις δύο σβήνει του laptop. Εννοείτε πως λύσεις τύπου splitter δεν θα λειτουργήσουν μίας και κάνουν dublicate την οθόνη. Αυτό που χρειάζεται (τουλάχιστον έτσι νομίζω) είναι κάρτα γραφικών που να μπορεί να δεχθεί 4 οθόνες
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 s Δεν θα λειτουργήσει όπως μου το λές γιατί η καρτα γραφικών του laptop δεν υποστηρίζει πάνω από 2 οθόνες. Σκέψου πως όταν συνδέω τις δύο σβήνει του laptop. Εννοείτε πως λύσεις τύπου splitter δεν θα λειτουργήσουν μίας και κάνουν dublicate την οθόνη. Αυτό που χρειάζεται (τουλάχιστον έτσι νομίζω) είναι κάρτα γραφικών που να μπορεί να δεχθεί 4 οθόνες το καταλαβαινω αυτο, γι αυτο και λεω, οτι ειναι κομματακι δυσκολο αυτο που ζητας, σε λαπτοπ. ενω σε σταθερο πισι ειναι πανευκολο....!!! ισως κατι τετοιο http://www.startech.com/AV/USB-Video-Adapters/USB-VGA-Multi-Monitor-Video-Adapter~USB2VGAνα κανει αυτο που θες...! αλλα παρ' ολα αυτα, το λαπτοπ (γενικα, εννοω) εχει προβληματα για τετοιες χρησεις..!!
andypolitis Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μα για αυτόν τον λόγο θέλω τα φώτα σας για ένα νέο σύστημα, προφανώς Desktop! Που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου. Το laptop δεν κάνει για αυτήν την χρήση για αυτό θα το βγάλω εκτός.
cabdik Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μα για αυτόν τον λόγο θέλω τα φώτα σας για ένα νέο σύστημα, προφανώς Desktop??????! Που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου. Το laptop δεν κάνει για αυτήν την χρήση για αυτό θα το βγάλω εκτός. συγνωμη. εγω καταλαβα λαθος..!! νομισα οτι ηθελες με το λαπτοπ, να βρεις τροπο να κανεις αυτη τη δουλεια. σε αυτη την περιπτωση, δες το ποστ 2 του kaliakman...! συμπληρωσε την φορμα, ωστε να εχουμε ολα τα στοιχεια που χρειαζομαστε (για να μην τα ρωταμε ενα- ενα), ωστε να κανουμε την καλυτερη δυνατη συνθεση..!!!
andypolitis Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Διαθέτω εώς 1500 ευρώ (όσα χρειάζονται για να κάνω την δουλειά μου σωστά) Η χρήση είναι: 30 καρτέλες ανοιχτές σε 2 browser, πρόγραμμα διαχείρησης καμερών, πρόγραμμα διαχείρησης callcenter, google analytics, διαχείρηση ecomerce, office, paint.net, 4 όθονες ultrasharp 24 μαζί 2 και 2 (αυτός είναι και ο κύριος λόγος του νέου συστήματος. Αυτά θέλω να τα χρησιμοποιώ παράλληλα και να πετάνε. Στα χρήματα να μην περιλαμβάνονται οι 4 οθόνες Ούτε το πληκτρολόγιο - ποντίκι - ηχεία. Βρίσκομαι θεσσαλονίκη Όλα από 1 κατάστημα Το θέλω συναρμολογημένο Θέλω 64 windows 7 ΥΓ Έχω μία τάση προς intel nvidia
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πρόταση σε τόσα λεφτά δεν θα σου πω θα αφήσω ποιο έμπειρους αλλά οι ddr4, x99 και οι 6 cores i7 είναι μονόδρομος.
cabdik Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πρόταση σε τόσα λεφτά δεν θα σου πω θα αφήσω ποιο έμπειρους αλλά οι ddr4, x99 και οι 6 cores i7 είναι μονόδρομος. δεν νομιζω οτι ειναι μονοδρομος, αντιθετα -προσωπικα- θα το απεφευγα να δωσω τοσα χρηματα για τετοια χρηση....!!! κι ενας Pentium 1150 με 8gb RAM και μια καλη (οχι τερας) καρτα γραφικων, που σηκωνει 4+ οθονες, μια χαρα του κανει..!! αντε.. επειδη εχει αρκετο μπατζετ, και επειδη θα κανει αρκετο multitasking, για να μην κομπιαζει πουθενα, ας βαλει εναν i5.....να ησυχασει...!!
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 δεν νομιζω οτι ειναι μονοδρομος, αντιθετα -προσωπικα- θα το απεφευγα να δωσω τοσα χρηματα για τετοια χρηση....!!! κι ενας Pentium 1150 με 8gb RAM και μια καλη (οχι τερας) καρτα γραφικων, που σηκωνει 4+ οθονες, μια χαρα του κανει..!! αντε.. επειδη εχει αρκετο μπατζετ, και επειδη θα κανει αρκετο multitasking, για να μην κομπιαζει πουθενα, ας βαλει εναν i5.....να ησυχασει...!! Με 30 καρτέλες ανοιχτές τα 8GB μου κοπιάζουν πάντως στο παλιό μου PC και ας έχω SSD. Μην αναφέρω τα ένα σορό προγράμματα που θέλει να τρέξει ταυτόχρονα. Αν θέλει απόδοση και αξιοπιστία, θα πάει σε ddr4 για να είναι καλυμμένος. Αλλιώς και αυτά που αναφέρεις, οριακά, καλά είναι. Η 9 σειρά της Nvidia (960, 970 -για 980 δεν το συζητώ καν-) ας πούμε, θα είναι overkill. Αφού δεν παίζει παιχνίδια μια κάρτα των 250€ είναι υπέρ αρκετή. Αλλά στα υπόλοιπα (cpu, mobo & ram) πρέπει να επενδύσει.
IceFrog Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μια συνεση που εκανα για παρομοια χρηση ειναι με i3 και 16gb ram και παει μια χαρα.Οι καμερες θα ειναι ip? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα