Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 γιουρο για το tower
Χρήση υπολογιστή : gaming, internet, προσομοιώσεις.
Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: matlab/simulink απλά πράγματα, lightroom
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

χρειάζομαι καινούρια οθόνη και δίνω μέχρι 250€ μόνο γιαυτήν.24αρα. σκέφτομαι την dell u2414 κλασσικά, ή καμια samsung αντιστοιχη. πρειμενω προτασεις.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? - Αδιάφορο. το στηνω και μονος μου.
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. - οχι. θα μπουν 8.1 τα οποία έχω αυθεντικά.

αυτά που θέλω είναι: intel οπωσδήποτε i5, ssd σίγουρα και 256αρης + 1TB. 8GB ram. Η σύνθεση που σκέφτηκα και είδα απο άλλα θέματα είναι η εξής.

r8trnk.jpg

ακούω προτάσεις απο που πιστεύετε να κόψω και που να δώσω περισσότερα. πχ να κοψω απ το κουτι και το cpu και να δωσω στην gpu παραπανω αν αξίζει.

επίσης αξίζει η διαφορα ~20κατι γιουρο ο 4590 ή να παω στον 4460?

α. θέλω και πρόταση για κάποια nvidia gpu στα ίδια χαρακτηριστικά της 280 καθώς και για ssd παλι 250GB

Δημοσ.

Τι παιχνιδια παιζεις ?

αξιζει τα παραπανω λεφτα ο 4590 αφου διαθετεις 1000ευρω  δεν μιλαμε για ενα pc με 700 ευρω.Και αφου δεν γινεται oc καλυτερα να παρεις οτι δυνατοτερο μπορεις τωρα

Δημοσ.

για μενα φιλε.. δωσε κατι παραπανω.. κατι παρομοιο με εσενα ειχα κανει πριν 1/2 2 χρονια και απο κατι τετοια μετανιωσα..

βαλε αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37868&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=3&step=3

και ενα module μνημης.. αργοτερα πας για 16..

θα σου βγει κανα 80αρι το κοβω παραπανω.. αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα λυπηθεις αν παιζεις games...

Δημοσ.

Το 440 γαμω τα κουτιά αλλά δεν περνει dvd να ξέρεις

Απο το 2007 εχω παψει να χρησιμοποιω dvd και cd

Δημοσ.

ναι το είδα. είδα βεβαια και μια μοντα απο έναν τυπο που έβαλε ντιβιντιερα απο λαπτοπ στο πανω μερος που είναι οι αεραγωγοι...

Δημοσ.

Απο το 2007 εχω παψει να χρησιμοποιω dvd και cd

αν θα σου κανουμε εσενα συνθεση θα το εχουμε στα υποψην μας.. προς το παρον...

Δημοσ.

αν θα σου κανουμε εσενα συνθεση θα το εχουμε στα υποψην μας.. προς το παρον...

Sure, οταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα βαλω και την υπογραφη σου στο case μου

Δημοσ.

ναι το είδα. είδα βεβαια και μια μοντα απο έναν τυπο που έβαλε ντιβιντιερα απο λαπτοπ στο πανω μερος που είναι οι αεραγωγοι...

γινεται αλλιως μπορεις να παρεις ενα usb dvd εξωτερικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...