charalampos21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παιδιά χθες πήρα το S6 όλα καλά το μόνο πρόβλημα ειναι ότι δεν εμφανίζει 3g ή 4g παρά μόνο H+ και edge. Έχω Vodafone υπάρχει πρόβλημα γενικό ή στο κινητό?
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έχεις ενεργοποιήσεις το 4G απο τη Vodafone; Πρέπει να τους στείλεις μήνυμα ότι θέλεις ενεργοποίηση για να έχεις 4G. Επίσης πρέπει να δεις άμα η περιοχή σου έχει κάλυψη απο 4G δίκτυο. Δες αυτό http://www.vodafone.gr/portal/4G
charalampos21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο iPhone 6 με την ίδια σιμ ήταν όλα οκ. Και δεν λειτουργεί και το 3g αυτό είνα το θέμα
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο iPhone 6 με την ίδια σιμ ήταν όλα οκ. Και δεν λειτουργεί και το 3g αυτό είνα το θέμα Άμα σου εμφανίζει H+ σημαίνει ότι λειτουργεί κανονικά το 3g. Για το 4G δες στις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητης τηλεφωνίας, ονοματα σημειου προσβασης άμα έχει τίποτα για 4G.
hliastsek Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ειμαι με lumia και το Η+ που εμφανιζει σε εμενα ειναι το 3G,αρα σου λειτουργει, στο 4G μου εμφανιζει L
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα