kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο κοσμος ειναι χαζος υπνωτισμενος.Καλα κανουν και κανουν αυξησεις και οι 3 εταιρειες .καθε 6μηνο εκαναν απο μια μονομερης αλλαγη συμβολαιου που σου δεινουν το δικαιωμα να σπασεις το συμβολαιο.και στα 3 υποτιθεμενα τεχνολογικα φορουμ που ειμαι ουτε ενας δεν προχωρησε σε καταγγελια στην εεττ γιατι τους απειλουσαν οτι πρεπει να επιστρεψεις τυχον επιδοτησεις.... -------------------------- Η wind ειναι μια πτωχευμενη εταιρια που ανηκει πλεον στους πιστωτες της.αυτοι βαζουν κατα καιρους συμβουλους με ιδεες σαν τις παραπανω ή με το ebill που σ λενε τερμα η αναλυτικη σε χαρτι μονο μεσω ινετ... --------'-------- Παραμενει να εχει τα πιο φτηνα τιμολογια(+hol) και δυσκολα σε αφηνει να φυγεις...τωρα οσοι εχουν οτε στανταρτ ειναι 50% πανω οι τιμες αλλα με μεγαλο υπερ τους οτι εχουν το support στα καλωδια...σε αντιθεση με τις υπολοιπες που πρεπει να δεινουν βλαβες στον οτε.κατα τ αλλα σχεδον ολες ειναι το ιδιο αν συνδεθεις ξανα στον ιδιο βρογχο οταν κανεις την φορητοτητα... υ.γ. παντα παιζει σαμποταζ απο οτε προς τις υπολοιπες και κυριως στα εταιρικα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από kage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η wind ειναι μια πτωχευμενη εταιρια που ανηκει πλεον στους πιστωτες της. τι εννοείς? κάποιο link για αυτό?
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μετά την πτώχευση της ΟΝ έχω ακούσει πολλούς να λένε οτι οι επόμενοι είναι forthnet/wind. Ο καθένας λέει οτι νομίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μετά την πτώχευση της ΟΝ έχω ακούσει πολλούς να λένε οτι οι επόμενοι είναι forthnet/wind. Ο καθένας λέει οτι νομίζει. http://www.infocom.gr/2015/06/08/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-on-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-forthnet/27322/ 1
Nahock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν τσαντίζομαι για 2 ευρώ, τσαντίζομαι για τις πρακτικές τους και εντάξει δεν τα έβαψα και μαύρα. Επίσης ξαναλέω μήπως και το δεις πως δεν είπε κανείς πως δεν είναι νόμιμοι και δεν χρειάζεται να προσπαθείς να το αποδείξεις ή να με ρωτάς ειρωνικά αν διάβασα το συμβόλαιο. Η δυσαρέσκεια αναφέρεται στις πρακτικές τους. Πάντως δεν εγκρίνω καθόλου την καταναλωτική σου συμπεριφορά που εκτός απ το ότι είσαι αδιάφορος για μικροαυξήσεις που σου επιβάλουν με νόμιμες λαμογιές παροτρύνεις και τους άλλους να μην νοιάζονται. Κοίταξε αυτήν την εποχή η wind έχει τα φθηνότερα πακέτα. Ακόμα και με αυτές τις νόμιμες λαμογιές που λες είναι φθηνότερη. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπου και αν πας θα νιώθεις αδικημένος. Για να πάρεις το αίμα σου πίσω θα κάνεις το εξής: Θα πας σε ένα κατάστημα wind και θα ζητήσεις να μιλήσεις με το 13800 επειδή έτσι γουστάρεις. Μαζί σου θα έχεις μια λίστα με 100 ερωτήσεις τις οποίες θα κάνεις στο 13800. Εάν απασχολήσεις τον εργαζόμενο πάνω από μια ώρα έχεις κάνει ζημιά στην εταιρία 3, 4, ή 5 ευρώ, δε γνωρίζω το ωρομίσθιό τους. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο βέβαια...
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κοίταξε αυτήν την εποχή η wind έχει τα φθηνότερα πακέτα. Ακόμα και με αυτές τις νόμιμες λαμογιές που λες είναι φθηνότερη. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπου και αν πας θα νιώθεις αδικημένος. Για να πάρεις το αίμα σου πίσω θα κάνεις το εξής: Θα πας σε ένα κατάστημα wind και θα ζητήσεις να μιλήσεις με το 13800 επειδή έτσι γουστάρεις. Μαζί σου θα έχεις μια λίστα με 100 ερωτήσεις τις οποίες θα κάνεις στο 13800. Εάν απασχολήσεις τον εργαζόμενο πάνω από μια ώρα έχεις κάνει ζημιά στην εταιρία 3, 4, ή 5 ευρώ, δε γνωρίζω το ωρομίσθιό τους. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο βέβαια... Αυτό τώρα είναι ειρωνία?
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αναρωτιέμαι για τον λόγο της ξινίλας ρε φίλε.
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Σαν πρώην συνδρομητής συμβολαίου της wind για χρόνια θα συμφωνήσω ότι είναι τελείως απαράδεκτη εταιρεία όμως αν βάλουμε κάτω μερικά πράγματα διαπιστώνουμε ότι είναι η φθηνότερη σε αρκετές περιπτώσεις. τελοσπάντων, εκεί που έχω καταλήξει πλεόν όσο και αν μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι, είναι ότι μόνο σαν κάρτα αξίζει γιατί έχει με διαφορά τις πιο φθηνές παροχές. Συμβόλαιο ξανά μαζί τους ούτε για αστείο, τα νούμερά τους ΟΛΑ είναι blocked γιατί συνεχώς προσπαθούσαν να με γυρίσουν σε συμβόλαιο (όπως και των άλλων παρόχων για να μη με ενοχλούν άκυρες στιγμές) και εδώ και κάνα χρόνο τη βγάζω με ένα 10ευρο το μήνα. Τουλάχιστον τους τρώω στη μάπα για αρκετά χαμηλό κόστος, γιατί με τα συμβόλαια παρά τις "προσφορές" τους αργά ή γρήγορα θα τσακωνόμασταν. Πλέον 10αρικακι από πιστωτική και ούτε γεια δε λέω μαζί τους. Μη το ψάχνετε, δεν είναι για κάτι παραπάνω αυτή η εταιρεία και από την άλλη και κανένας από τους ανταγωνιστές της δε δίνει οτι η wind στο free2go. Χωρίς τη κάρτα της δε θα είχε και κανένα λόγο ύπαρξης σαν εταιρεία. Δυστυχώς με τη μη ουσιαστική ύπαρξη ανταγωνισμού που έχουμε στη χώρα μας τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Και οι άλλες δύο εταιρείες είναι επίσης απαράδεκτες σε πολλά πράγματα ή για να είναι λιγότερο απαράδεκτες σου πιάνουν το κώλο για αστείες παροχές. 1
iordanis77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επισης η hol πριν μερικες βδομαδες εκανε μονομερη αυξηση 1€ στο παγιο και κατι αλλα ψιλα που δε θυμαμαι.Τυπικα ειναι καλυμμενες οι εταιριες. Ο πελατης εχει δικαιωμα να καταγγειλει τη συμβαση και να φυγει χωρις κοστος.Το ανηθικο ειναι οτι συνηθως ενημερωνεται πολυ αργα, οταν εχει παρελθει η προθεσμια καταγγελιας, αφου η ειδοποιηση της αυξησης βρισκοταν στα ψιλα γραμματα του λογ/σμου και περασε απαρατηρητη...
makis269 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τελικά πήγα στην hol με 20 ευρώ στο εβελικτο 300 για δυο έτη.ναι θα πληρώσω ενεργοποιηση 35,90 ευρώ αλλα και η wind με χρεώνει 2χ12 για το μειλ = 24 ευρω τον χρονο + οτι έχω πάγιο 25 ευρώ τον μήνα .....αν τα αθροίσουμε βγαίνω κερδισμένος......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ WIND που θες να χρεώνεις και το μειλ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.
ariannaki85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τελικά πήγα στην hol με 20 ευρώ στο εβελικτο 300 για δυο έτη.ναι θα πληρώσω ενεργοποιηση 35,90 ευρώ αλλα και η wind με χρεώνει 2χ12 για το μειλ = 24 ευρω τον χρονο + οτι έχω πάγιο 25 ευρώ τον μήνα .....αν τα αθροίσουμε βγαίνω κερδισμένος......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ WIND που θες να χρεώνεις και το μειλ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Οχι βέβαια ότι θα πρεπε να στο χρεώνουν in the first place Κοίταξε αυτήν την εποχή η wind έχει τα φθηνότερα πακέτα. Ακόμα και με αυτές τις νόμιμες λαμογιές που λες είναι φθηνότερη. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπου και αν πας θα νιώθεις αδικημένος. Για να πάρεις το αίμα σου πίσω θα κάνεις το εξής: Θα πας σε ένα κατάστημα wind και θα ζητήσεις να μιλήσεις με το 13800 επειδή έτσι γουστάρεις. Μαζί σου θα έχεις μια λίστα με 100 ερωτήσεις τις οποίες θα κάνεις στο 13800. Εάν απασχολήσεις τον εργαζόμενο πάνω από μια ώρα έχεις κάνει ζημιά στην εταιρία 3, 4, ή 5 ευρώ, δε γνωρίζω το ωρομίσθιό τους. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο βέβαια... Πολύ μικρή η ζημία για την εταιρία, σε σχέση με την ταλαιπωρία του καημένου του υπαλλήλου. Σαν πρώην συνδρομητής συμβολαίου της wind για χρόνια θα συμφωνήσω ότι είναι τελείως απαράδεκτη εταιρεία όμως αν βάλουμε κάτω μερικά πράγματα διαπιστώνουμε ότι είναι η φθηνότερη σε αρκετές περιπτώσεις. τελοσπάντων, εκεί που έχω καταλήξει πλεόν όσο και αν μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι, είναι ότι μόνο σαν κάρτα αξίζει γιατί έχει με διαφορά τις πιο φθηνές παροχές. Συμβόλαιο ξανά μαζί τους ούτε για αστείο, τα νούμερά τους ΟΛΑ είναι blocked γιατί συνεχώς προσπαθούσαν να με γυρίσουν σε συμβόλαιο (όπως και των άλλων παρόχων για να μη με ενοχλούν άκυρες στιγμές) και εδώ και κάνα χρόνο τη βγάζω με ένα 10ευρο το μήνα. Τουλάχιστον τους τρώω στη μάπα για αρκετά χαμηλό κόστος, γιατί με τα συμβόλαια παρά τις "προσφορές" τους αργά ή γρήγορα θα τσακωνόμασταν. Πλέον 10αρικακι από πιστωτική και ούτε γεια δε λέω μαζί τους. Μη το ψάχνετε, δεν είναι για κάτι παραπάνω αυτή η εταιρεία και από την άλλη και κανένας από τους ανταγωνιστές της δε δίνει οτι η wind στο free2go. Χωρίς τη κάρτα της δε θα είχε και κανένα λόγο ύπαρξης σαν εταιρεία. Δυστυχώς με τη μη ουσιαστική ύπαρξη ανταγωνισμού που έχουμε στη χώρα μας τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Και οι άλλες δύο εταιρείες είναι επίσης απαράδεκτες σε πολλά πράγματα ή για να είναι λιγότερο απαράδεκτες σου πιάνουν το κώλο για αστείες παροχές. Οτι παραπονα και να χουν κάποιοι απο wind, tα καρτοκινητά της παίζουν μπάλα μόνα τους...
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Οτι παραπονα και να χουν κάποιοι απο wind, tα καρτοκινητά της παίζουν μπάλα μόνα τους... καλώς ή κακώς έτσι είναι, εγώ κανονικά από εγωισμό και μόνο θα έπρεπε να είχα φύγει με όσα έχουν παίξει μεταξύ μας (μέχρι και στην εεταα έχω πάει για αυτούς), αλλά ρίχνω τα μούτρα μου για τη κάρτα τους που τουλάχιστον δεν απαιτεί κάποια επαφή μαζί τους με ένα 10αρικακι έχω τα 300' μου προς όλους, 20sms τη βδομάδα , 1500 σε magic numbers (σωτήριο) , 1GB + τα bonus προς wind οπότε δε το συζητώ για συμβόλαιο, ούτε καν για άλλη κάρτα και φοιτητικό ακόμα που θα μπορούσα να έχω λόγω master δεν ασχολήθηκα καν να πάρω από κανέναν πάροχο κράτησα το νούμερό μου ως έχει αλλά συμβόλαιο γενικά και ειδικά με αυτούς, δε παίζει ούτε στη 2α παρουσία , όχι τόσο για το οικονομικό, αλλά γιατί είναι κοροϊδία να δίνεις τόσα λεφτά για τηλεφωνία, ενώ μπορείς να τα κάνεις οτιδήποτε άλλο σου γουστάρει και να μη νιώσεις ποτέ ότι θα σου λείψει κάτι περισσότερο νόημα έχει να πας να τα πιεις μπύρες, παρά να έχεις κάτι άχρηστες παροχές που πληρώνουν παααρα πολλοί σε τιμή "προσφορά" και καλά ή για να πάρουν φθηνότερα κάποιο μηλόφωνο πχ
Uncle_Bens Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 βλέπω να βρίζετε όλοι την wind αλλά για εμένα (ενω δεν διαφωνώ ότι η wind και οι λοιπές ειναι GTP ) η χειρότερη εταιρία όλων ανεξαιρέτως ειναι ο ΟΤΕ..... αν ήταν ήρωας τηλεοπτικής σειράς θα ήταν ενα hybrid φατσέας και Πολυμενέας8 χρόνια την απόφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι αλλά αναγκάστηκα λόγω vdsl (και αυτό κουτσό μιας και οταν πήρα απόφαση να βάλω στο "σύστημα" τους έδειχνε πως μπορώ να βάλω 50 και μετά μου σκάσανε το νέο ότι μπορώ μόνο 30... και αυτό κουτσό γιατι στην πραγματικότητα ειναι 21,5 αν και είμαι κάτω απο 600 μέτρα απο το ψηφιακό κέντρο ) Ο κοσμος ειναι χαζος υπνωτισμενος.Καλα κανουν και κανουν αυξησεις και οι 3 εταιρειες .καθε 6μηνο εκαναν απο μια μονομερης αλλαγη συμβολαιου που σου δεινουν το δικαιωμα να σπασεις το συμβολαιο.και στα 3 υποτιθεμενα τεχνολογικα φορουμ που ειμαι ουτε ενας δεν προχωρησε σε καταγγελια στην εεττ γιατι τους απειλουσαν οτι πρεπει να επιστρεψεις τυχον επιδοτησεις.... Could you elaborate on that please? υ.γ. παντα παιζει σαμποταζ απο οτε προς τις υπολοιπες και κυριως στα εταιρικα Δεν έχω κανένα αποδεικτικό στοιχείο για αυτό, αλλα είμαι απόλυτα βέβαιος πως συμβαίνει γιατι ειναι πλιατσικαδόροι και μπακάληδες (απο την εμπειρία μου με την "εταιρία" αλλά και τα όσα άκουγα/ήξερα στο παρελθόν πριν κάνω την βλακεία να γίνω πελάτης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα