makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τώρα που το λες σαν κάτι να θυμάμαι ότι πριν μήνες είχα ανοίξει ένα email χωρίς λόγο και που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Δηλαδή αν δεν το είχα κάνει αυτό δεν θα χρεωνόμουν? Σε αυτό το email τουλάχιστον έστειλαν ειδοποίηση? Αν δεν είχες ανοίξει λογαριασμό και αν η Wind δεν αποφάσιζε να ... και αν .... νομίζω ότι το έχουμε κουράσει πολύ ένα θέμα που στο εξήγησα από το πρώτο post και έχεις δώσει αφορμή να γράφει καθένας ... τον πόνο του. Αφού δεν θυμάσαι αν έχεις ανοίξει λογαριασμό στο windtools.gr, ρωτάς αν έστειλαν ειδοποίηση σ' αυτό το λογαριασμό; Γιατί; θα τον άνοιγες ποτέ, για να ενημερωθείς, για τα νέα της Wind; Εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, κατά την ταπεινή μου άποψη.
funbreaker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεν είχες ανοίξει λογαριασμό και αν η Wind δεν αποφάσιζε να ... και αν .... νομίζω ότι το έχουμε κουράσει πολύ ένα θέμα που στο εξήγησα από το πρώτο post και έχεις δώσει αφορμή να γράφει καθένας ... τον πόνο του. Αφού δεν θυμάσαι αν έχεις ανοίξει λογαριασμό στο windtools.gr, ρωτάς αν έστειλαν ειδοποίηση σ' αυτό το λογαριασμό; Γιατί; θα τον άνοιγες ποτέ, για να ενημερωθείς, για τα νέα της Wind; Εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, κατά την ταπεινή μου άποψη. Ντόιγνκ, Άμα δεν σαρέσει η συζήτηση μην συμμετάσχεις. Επίσης δεν το άνοιξα για να πούνε τον πόνο τους κάποιοι αλλά για να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου και για να ενημερώσω για την συγκεκριμένη χρέωση όσους σαν εμένα έτυχε να μην το έχουν ακούσει. Ως προς το θέμα τώρα: Θυμήθηκα πως άνοιξα λογαριασμό email πριν 3 χρόνια επειδή ήταν τζάμπα και επειδή έτσι μου κάπνισε, αν και τελικά δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Έπρεπε να προβλέψω πως μετά από 3 χρόνια θα με χρέωναν? Επίσης ένα post πριν είπα πως μόλις μπήκα σε αυτόν τον λογαριασμό και πως είδα πως δεν έχουν στείλει κάποια ενημέρωση. Ό λόγος που ρώτησα είναι πως τυπικά όφειλαν να στείλουν τουλάχιστον εκει. Τέλος ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και λογικό: Αν δεν είχα ανοίξει λογαριασμό πάλι θα με χρέωναν επειδή είναι υπηρεσία που μου την παρέχουν αν θέλω ως συνδρομιτή συμβολαίου? Τους χρεώνουν δηλαδή όλους τα 2 ευρώ ή όσους έτυχε να τον ανοιξουν? Ο λόγος που το ρώτησα είναι να δούμε αν το ζήτημα αφορά το σύνολο των συνδρομιτών ή τους λίγους που άνοιξαν email. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από funbreaker 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Mα εδω διαγραφει τα χρεη των πελατων της….. (στην Wind αναφερομαι) http://www.insomnia.gr/topic/568883-διαγραφή-χρέους/ Σωστός! Οπότε τα αφήνεις απλήρωτα κι όταν μαζευτούν πολλά στα σβήνουν.... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σε όλα όσα ανέφερες ξέχασες και την τελείως απαράδεκτη προσέγγιση/συμπεριφορά από την Wind (και τους εμπορικούς αντιπροσώπους της) στο "ψάρεμα" νέων πελατών με συνεχείς ενοχλήσεις, αναπάντητες κλήσεις αλλά και κλείσιμο του τηλεφώνου στα μούτρα μόλις τολμήσεις να πεις κάτι του στυλ "μα καλά ρε παιδιά μεσημεριάτικα παίρνετε τηλέφωνο;" Τώρα τους το κλείνω εγώ αφού τα περισσότερα νούμερα που ενοχλούν τα έχω σε black list, τρομάρα τους που δεν σου παρέχουν φραγή προς συγκεκριμένα νούμερα. Πλέον μόνο το 13800 έχω αφήσει στο οποίο τηλεφωνούν συνέχεια αλλά δεν το σηκώνω.
funbreaker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αξιότιμε κύριε , Σε συνέχεια του αιτήματος σας με αριθμό *************** θα θέλαμε σας ενημερώσουμε ότι έχει προωθηθεί η απενεργοποίηση της υπηρεσίας λογαριασμός email. Επιπλέον στα πλαίσια της εξυπηρέτησης σας, έχει γίνει πίστωση της χρέωσης της υπηρεσίας και θα εμφανιστεί στο επόμενο τιμολόγιο σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση, WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Δικαίωση. Περιμένω να το δω και στον λογαριασμό. [αν και εγώ τους ζήτησα να μου επιστρέψουν μέχρι και το κόστος της κλήσης στην εξυπηρέτηση... ] 1
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικα η Wind ειναι αισχος απο οτι φαινεται για αυτο κανει τρελες προσφορες, εγω τελευταια στιγμη απο wind εκλεισα σε hol. 1
makis269 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Άντε γεια wind πάω forthnet,παλιο@πατεωνες. και σε εμένα θα το διαγράψουν το e-mail με πιστωση των χρημάτων .....τους έστειλα και μια ωραία φορητότητα και όπως είπα και πιο πάνω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ WIND !!! *μετά το κλεισιμο της ON μάλλον μου φαίνεται ότι είσαι η επόμενη !!! ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΑ ΣΤΗΝ WIND !!! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από makis269
kontrakultura Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικα η Wind ειναι αισχος απο οτι φαινεται για αυτο κανει τρελες προσφορες Ακριβώς... Προσελκύει πελάτες με δόλωμα τα χαμηλά πάγια...και μετά τους τα παίρνει εμμέσως με χίλιες-δυό λαμογιές όπως αυτή.
john_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η wind είναι μια απαράδεκτη εταιρία από όλες τις απόψεις. Για συμβόλαια ίσως να έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά για απλή χρήση smartphone "ολίγον από όλα", υπάρχει άλλο πακέτο εξίσου βολικό και οικονομικό με το Blender των 5€?
Porg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Άσχετο αλλά μιας που το είδα να πω και εγώ τον πόνο μου Έλαβα το κλασσικό sms προσφοράς αν κάνεις ανανέωση στο καρτοκινητό, μόνο που έγραφε στο τέλος: "νέο τέλος συναλλαγής κατ/των 0,30Ε"
Hawk- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παίδες με αυτά που διαβάζω ανησυχώ Σκόπευα να βάλω wind internet σε λίγες βδομάδες, μιας και 2 μέλη στην οικογένεια έχουν ήδη κινητά wind και μας βγαίνει μόνο στα 20 ευρώ. Αν και η δέσμευσή του πακέτου είναι για 2 χρόνια ... Τι λέτε παίδες;
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, Έλεγξα τώρα τον νέο λογαριασμό μου για να δω αν όντως μου αφαίρεσαν την αυθαίρετη χρέωση του email και τι να δω? Ναι όντως μου την αφαίρεσαν αλλά έβαλαν μια καινούρια: Τί είναι αυτό πάλι? Αυτά θα έχουμε κάθε μήνα? Να προσέχω μην με κλέψει η wind με νέες υπηρεσίες? Ξέρει κανείς τι είναι και γιατί μου το ενεργοποίησαν? Βλεπω στον τιμοκατάλογο ότι κοστίζει 3 ευρώ. Σε μένα γιατί έχει άλλη χρέωση? 1
kontrakultura Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να δες εδώ που ξανασυζητήθηκε. Δυστυχώς είναι μια απαράδεκτη εταιρία. Μόνο για να λες οτι πληρώνεις χαμηλό πάγιο, κατατάλλα έχεις το κεφάλι σου ανήσυχο και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει... Με αποκορύφωμα όλων το απαράδεκτο support της στο 13800, όπου είναι θέμα τύχης να το σηκώσει κάποιος και να μην σε εξυπηρετήσει κάποιο αυτόματο ηχογραφημένο μήνυμα, και να μην χρειαστεί να καλέσεις 4-5 φορές (με την ανάλογη χρέωση κάθε φορά φυσικά) μέχρι να βρεις άκρη... Για εκείνους δε που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τηλεφωνικά μενού επιλογών και πιέζουν λάθος κουμπιά ή χάνονται μέσα στον κυκεώνα επιλογών, δεν το συζητώ...φεύγουν χαλαρά τα 5ευρα μέχρι να συννενοηθούν... Παίδες με αυτά που διαβάζω ανησυχώ Σκόπευα να βάλω wind internet σε λίγες βδομάδες, μιας και 2 μέλη στην οικογένεια έχουν ήδη κινητά wind και μας βγαίνει μόνο στα 20 ευρώ. Αν και η δέσμευσή του πακέτου είναι για 2 χρόνια ... Τι λέτε παίδες; Μηνιαία χρέωση εκτός από 20 ευρώ πάγιο να υπολογίζεις και άλλα 10-15 ευρώ από έμμεσες λαμογιές και ψιλά γράμματα όπως τα παραπάνω. Για τα οποία φυσικά και έχουν φροντίσει να είναι νομικά καλυμμένοι. Μόνη τιμωρία για τέτοιες εταιρίες είναι να φύγουν όλοι οι πελάτες απ' αυτούς...χλωμό βέβαια στην Ελλάδα του 2015, οπού όποιος κράζει "εδώ το φτηνό πράμα" όλοι πέφτουν πάνω του σαν μύγες. Εκεί ποντάρει η wind και η κάθε wind.
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έστειλα πάλι email όπου απαιτώ ακύρωση και επιστροφή του ποσού.Αυτά θα έχουμε κάθε μήνα? Εντάξει είναι τελείως κλεφτες. Είχαν αυτό το πράμα σαν διαφήμιση πριν 2 μήνες στον λογαριασμό και για να βγάλεις άκρη τι είναι έπρεπε να διαβάσεις και τα ψιλά γράμματα από κάτω και μετά να μπεις στον κόπο να τους ενημερώσεις ότι δεν την θέλεις την υπηρεσία τους. Εγώ άλλη φαγούρα δεν είχα από το να ασχολούμαι κάθε μήνα με τις νέες αυτόματες υπηρεσίες της wind και να διαβάζω ευλαβικά τους λογαριασμούς της λέξη-λέξη για να αποκωδικοποιήσω τις νέες αυθαίρετες χρεώσεις. Επίσης λένε πως την απενεργοποιείς δωρεάν στο 13800 το οποίο έχει χρέωση 0,25 ευρώ ανά κλήση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα