Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αυτο λεμε.. οτι δεν εισαι τυπικος.. ουσιαστικα προσπαθεις να επιβαλλεις το δικο σου.. και μαλιστα σε χωρο που σου λενε δεν θελουν.. απο την αρχη.. και εσυ εκει κοντρα.... ουτε θα καταλαβεις για ποτε θα σε βγαλει ο διοκτητης.. ασε που σχεδον παντα στο ρωταν.. και αμα εχει φαει καμια στραβη στο βαζει ορο στο συμβολαιο.. και κουνησου οσο θελεις...μεχρι και το υγειονομικο στο σπιτι σου φερνει ο ιδιοκτητης και ασε μερικοι να λενε στα διαφορα pet forum.. στο εξωτερικο παντως μεχρι και απαγορευση στο καπνισμα μπορει να σε βαλει.. εδω ειμαστε καμποσα χρονια πισω βεβαια.. Δεν πα να το κανει και τατουαζ!! Βαζεις μεχρι δυο κατοικιδια μεσα μετα το συμβολαιο και αν πληρωνεις το νοικι δεν σε βγαζει με τπτ πριν τα 3 χρονια!! Το υγειονομικο ας το φερει...αν εισαι οκ θα του κλασει μια μαντρα του ενοικιαστη. Το γράφω με κεφαλαία γιατί εισαι ασχετος με το θέμα και δεν νιώθεις. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!!!! Και στο συμβόλαιο να γραφτεί ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ! Υπαρχει νομος του κρατους!!
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πολυ τζερτζελε με τα ..Τεριε ομως.Ουτε ενφια να ηταν 1
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά ε; Άστα να πάνε...Αφού δεν νιώθει...δεν διάβασε το τοπικ ολο? Το διάβασε και δεν κατάλαβε?Τι να πεις...η ημιμάθεια και η ξεροκεφαλιά ειναι άσχημος συνδυασμός.
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπαρχουν προστατευτικα για πορτες -ντουλαπες κλπ απο τις γρατζουνιες ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αυτο λεμε.. οτι δεν εισαι τυπικος.. ουσιαστικα προσπαθεις να επιβαλλεις το δικο σου.. και μαλιστα σε χωρο που σου λενε δεν θελουν.. απο την αρχη.. και εσυ εκει κοντρα.... ουτε θα καταλαβεις για ποτε θα σε βγαλει ο διοκτητης.. ασε που σχεδον παντα στο ρωταν.. και αμα εχει φαει καμια στραβη στο βαζει ορο στο συμβολαιο.. και κουνησου οσο θελεις...μεχρι και το υγειονομικο στο σπιτι σου φερνει ο ιδιοκτητης και ασε μερικοι να λενε στα διαφορα pet forum.. στο εξωτερικο παντως μεχρι και απαγορευση στο καπνισμα μπορει να σε βαλει.. εδω ειμαστε καμποσα χρονια πισω βεβαια.. ειμαι 100% τυπικος! Οι υποχρεωσεις μου απεναντι στον ιδιοκτητη ειναι 2. 1)Να του βαζω το συμφωνηθεν ποσο καθε μηνα και 2) να του παραδωσω το σπιτι οπως το πηρα. Απο τη στιγμη που εγω καλυπτωη αυτες τις 2 υποχρεωσεις απεναντι στον ιδιοκτητη ειμαι τυπικοτατος και νομιμος. Πες εσυ οτι θες! Και να στο πω και αλλιως. Οχι εγω ειμαι τυπικοτατος αλλα ο ιδικοτητης ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Δεν προσπαθω να επιβαλω το δικο μου αλλα το ΝΟΜΙΜΟ μου ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Αυτος που προσπαθει να επιβαλει το δικο του ειναι ο ιδιοκτητης. Το αν κανω φασαρια, πλακωνομαι με τους γειτονες κτλ αυτο ειναι καθαρα θεμα δικο μου και γειτονων και ο ιδιοκτητης δεν εχει να κανει τιποτα ως προς αυτο. Στο εξωτερικο ισχυει και το οτι δεν καπνιζουν σε κλειστους χωρους θες να πιασουμε αυτο το θεμα ή τοτε εσυ (ο καθε εσυ καπνιστης οχι εσυ συγκεκριμενα) θα μου λες οτι σου στερω το δικαιωμα στο να καπνιζεις?! 2
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπαρχουν προστατευτικα για πορτες -ντουλαπες κλπ απο τις γρατζουνιες ? Για τις γωνίες ξέρω μόνο τα baby-proof που είναι για την ασφάλεια των μωρών...για κατοικίδια δεν έχω δει ποτέ κάτι. Για πόρτες αν τις έχεις κλειστές δεν μπορεί να τις δαγκώσει.
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λεω μηπως υπαρχει , καμμια αυτοκολλητη πλαστικη επιστρωση (που να βγαινει ευκολα και να μην αφηνει υπολλειματα )να πιανει ολη την πορτα , σε ενα σχετικα μικρο υψος , να μην γρατζουνανε , δαγκωνουν γατες,κουταβια.Η σε τιποτα ντουλαπες.Ενταξει μπορει να παιζει και ενα ποσο εξτρα στο ενοικιο που να καλυπτει πιθανες φθορες απο τα κατοικιδια.αλλα ..
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λεω μηπως υπαρχει , καμμια αυτοκολλητη πλαστικη επιστρωση (που να βγαινει ευκολα και να μην αφηνει υπολλειματα )να πιανει ολη την πορτα , σε ενα σχετικα μικρο υψος , να μην γρατζουνανε , δαγκωνουν γατες,κουταβια.Η σε τιποτα ντουλαπες.Ενταξει μπορει να παιζει και ενα ποσο εξτρα στο ενοικιο που να καλυπτει πιθανες φθορες απο τα κατοικιδια.αλλα .. Το εννοικια εγγυηση που δινεις δεν εχει να κανει με της φυσικες φθορες που προκαλουνται απο λογικη χρηση του σπιτιου. Δηλαδη, ξενοικιαζεις το σπιτι εαν το σπιτι θελει μονο βαψιμο,ξυσιμο παρκε κτλ απλα δεν πληρωνεις το ενοικιο του τελευταιου μηνα και τελειωσες. Εαν ομως πχ εχεις σπασει το νεροχυτη ή κατι αλλο το οποιο ειναι απο κακη χρηση τοτε με το ενοικιο που εχεις σαν εγγυηση καθαρισες (πληρωνεις και τον τελευταιο μηνα και προφανως παιζει ρολο και η εκταση της ζημιας). Το να το βαψει για να το παραδωσει στον επομενο ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη προς το νεο ενοικιαστη οχι του προηγουμενου ενοικιαστη προς τον ιδιοκτητη 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ειμαι 100% τυπικος! Οι υποχρεωσεις μου απεναντι στον ιδιοκτητη ειναι 2. 1)Να του βαζω το συμφωνηθεν ποσο καθε μηνα και 2) να του παραδωσω το σπιτι οπως το πηρα. Απο τη στιγμη που εγω καλυπτωη αυτες τις 2 υποχρεωσεις απεναντι στον ιδιοκτητη ειμαι τυπικοτατος και νομιμος. Πες εσυ οτι θες! Και να στο πω και αλλιως. Οχι εγω ειμαι τυπικοτατος αλλα ο ιδικοτητης ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Δεν προσπαθω να επιβαλω το δικο μου αλλα το ΝΟΜΙΜΟ μου ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Αυτος που προσπαθει να επιβαλει το δικο του ειναι ο ιδιοκτητης. Το αν κανω φασαρια, πλακωνομαι με τους γειτονες κτλ αυτο ειναι καθαρα θεμα δικο μου και γειτονων και ο ιδιοκτητης δεν εχει να κανει τιποτα ως προς αυτο. Στο εξωτερικο ισχυει και το οτι δεν καπνιζουν σε κλειστους χωρους θες να πιασουμε αυτο το θεμα ή τοτε εσυ (ο καθε εσυ καπνιστης οχι εσυ συγκεκριμενα) θα μου λες οτι σου στερω το δικαιωμα στο να καπνιζεις?! Να συμπληρώσω (αν δεν κάνω λάθος) ότι δεν μπορείς να φέρεις 2-3 και να μένετε μαζί. Έτσι δεν είναι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Να συμπληρώσω (αν δεν κάνω λάθος) ότι δεν μπορείς να φέρεις 2-3 και να μένετε μαζί. Έτσι δεν είναι; No. Αυτο ειναι παρανομο. Λεπτομερειες γιατι και πως δεν ξερω ! 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 No. Αυτο ειναι παρανομο. Λεπτομερειες γιατι και πως δεν ξερω ! Είναι παράνομο να τους φέρεις ή παράνομο να στο απαγορέψει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Είναι παράνομο να τους φέρεις ή παράνομο να στο απαγορέψει; να τους φερεις. Δεν μιαλμε για φιλοξενια για ενα διαστημα αλλα για συγκατοικηση ε! 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 να τους φερεις. Δεν μιαλμε για φιλοξενια για ενα διαστημα αλλα για συγκατοικηση ε! Ναι για συγκατοίκηση εννοώ κι εγώ. Thanks, αυτήν την εντύπωση είχα αλλά δεν ήμουν και σίγουρος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το διαμερισμα το παιρνεις υπο ορους.. αλλιως δεν το παιρνεις.. αν ο αλλος σου λεει οχι σκυλους.. οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βαλεις.. οπως και στα μαγαζια.. δεν στο δινουν αν θα ανοιξεις μπουρδελο p.x.. αρκεί αυτοί οι όροι να προβλέπονται από τους νόμους και το σύνταγμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις