Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τι διαβαζουμε εδω μεσα. Οτι στην ιδιοκτησια καποιου τιθεται θεμα δικαιωματων απο τους υπολοιπους! Εχω εγω διαμερισμα προς ενοικιαση πχ, κι αυτοματως υποχρεουμαι να βαλω τον οποιοδηποτε μεσα, γιατι "ολοι εχουν ισα δικαιωματα"! Εχω επιχειρηση, κι εχει δικαιωμα ο οποιοσδηποτε να προσληφθει σαν διευθυντης! Αν ο ιδιοκτητης (διαμερισματος, επιχειρησης κλπ) τυχει και βαλει κριτηρια στην επιλογη, τοτε ειναι ρατσιστης. Μια που ειμαστε τοσο δημοκρατικοι στην ιδιοκτησια του αλλου, ας το κανουμε σωστα! Ας θεσπισουμε εκλογη ιδιοκτητη ανα 4ετια. Ναι κυριοι να ψηφιζουμε ποιος θα ειναι ο ιδιοκτητης για την επομενη 4ετια, αλλιως ειναι χουντικο και αντιδημοκρατικο. Τι διαβάζουμε έχεις δικιο...δεν μπορούμε ουτε τον ρατσισμό μας να αναπτύξουμε! Σε λιγο θα μας ζητάνε να εξυπηρετούμε στα μαγαζια μας...στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μας δλδ οποιον να ναι και οχι μονο οποιον θελουμε!! ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ!! 2
DosCanones Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πληρης συγχυση ομως, να μην πω καμια αλλη λεξη. Εχει μπλεξει τον επισκεπτη του σουπερ μαρκετ με τον νοικαρη σε διαμερισμα. Α και που 'σαι. Εξυπναδες τυπου οτι ειμαι ρατσιστης και τετοια, επειδη λεω το αυτονοητο, οτι σε ολο τον πλανητη ο ιδιοκτητης ενος διαμερισματος ανεκαθεν διατηρει το δικαιωμα της επιλογης του ανθρωπου με τον οποιο θα υπογραψει συμβολαια για να παραχωρησει την ιδιοκτησια του, πραγμα απολυτως λογικο για οποιον εχει το στοιχειωδες νιονιο, σου επιστρεφονται με αγαπη και προδερμ. Ανοιξε επιχειρηση και βαλε αποφοιτο δημοτικου σε διευθυντικη θεση , στο ονομα των ισων δικαιωματων κι οτι "κριτηρια=ρατσισμος". Αν εσενα δε σου κοβει ο νους/πουλας τρελα, δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι ρατσιστες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 προφανως και ο ιδιοκτητης εχει το δικαιωμα να βαλει οποιον γουσταρει σπιτι του, οπως ομως και ο ενοικιαστης μπορει να βαλει κατοικιδιο στο σπιτι εφοσον το εχει ηδη νοικιασει ακομη και ας μην γουσταρει ο ιδιοκτητης. Απλα τα πραγματα! 4
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πληρης συγχυση ομως, να μην πω καμια αλλη λεξη. Εχει μπλεξει τον επισκεπτη του σουπερ μαρκετ με τον νοικαρη σε διαμερισμα. Α και που 'σαι. Εξυπναδες τυπου οτι ειμαι ρατσιστης και τετοια, επειδη λεω το αυτονοητο, οτι σε ολο τον πλανητη ο ιδιοκτητης ενος διαμερισματος ανεκαθεν διατηρει το δικαιωμα της επιλογης του ανθρωπου με τον οποιο θα υπογραψει συμβολαια για να παραχωρησει την ιδιοκτησια του, πραγμα απολυτως λογικο για οποιον εχει το στοιχειωδες νιονιο, σου επιστρεφονται με αγαπη και προδερμ. Ανοιξε επιχειρηση και βαλε αποφοιτο δημοτικου σε διευθυντικη θεση , στο ονομα των ισων δικαιωματων κι οτι "κριτηρια=ρατσισμος". Αν εσενα δε σου κοβει ο νους/πουλας τρελα, δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι ρατσιστες. Δεν ειπα εγώ οτι δεν έχει δικαίωμα να βάλει οποιον θελει...αλλά αν κρίνει μόνο βάση της εθνικότητας ειναι ρατσιστής! Το ιδιο και για την θεση του διευθυντή στην επιχείρηση του!! προφανως και ο ιδιοκτητης εχει το δικαιωμα να βαλει οποιον γουσταρει σπιτι του, οπως ομως και ο ενοικιαστης μπορει να βαλει κατοικιδιο στο σπιτι εφοσον το εχει ηδη νοικιασει ακομη και ας μην γουσταρει ο ιδιοκτητης. Απλα τα πραγματα! Exactly!
Donalhioy Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 προφανως και ο ιδιοκτητης εχει το δικαιωμα να βαλει οποιον γουσταρει σπιτι του, οπως ομως και ο ενοικιαστης μπορει να βαλει κατοικιδιο στο σπιτι εφοσον το εχει ηδη νοικιασει ακομη και ας μην γουσταρει ο ιδιοκτητης. Απλα τα πραγματα! οχι.. ειναι λαθος σκεπτικο.. "τωρα σοβαρα.. δεν εχεις νοικιασει ποτε τιποτα? ουτε ενα παπακι σε κανα νησι?" Δεν ειπα εγώ οτι δεν έχει δικαίωμα να βάλει οποιον θελει...αλλά αν κρίνει μόνο βάση της εθνικότητας ειναι ρατσιστής! Το ιδιο και για την θεση του διευθυντή στην επιχείρηση του!! οσες τριπλες και να κανεις εισαι εκτος γηπεδου.. θεματος λογικης σκεπτικου... πως λεμε στην φορμουλα μια ταχυτητα πισω?
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Exactly! Eδω μερικοι πιστευουν οτι πρεπει να εχουν και αυτοι κλειδι γιατι ειναι ''σπιτι τους ''. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 οχι.. ειναι λαθος σκεπτικο.. "τωρα σοβαρα.. δεν εχεις νοικιασει ποτε τιποτα? ουτε ενα παπακι σε κανα νησι?" γιατι ειναι λαθος σκεπτικο?
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 οχι.. ειναι λαθος σκεπτικο.. "τωρα σοβαρα.. δεν εχεις νοικιασει ποτε τιποτα? ουτε ενα παπακι σε κανα νησι?" οσες τριπλες και να κανεις εισαι εκτος γηπεδου.. θεματος λογικης σκεπτικου... πως λεμε στην φορμουλα μια ταχυτητα πισω? ΟΚ Μέσσι.
Donalhioy Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 γιατι ειναι λαθος σκεπτικο? το διαμερισμα το παιρνεις υπο ορους.. αλλιως δεν το παιρνεις.. αν ο αλλος σου λεει οχι σκυλους.. οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βαλεις.. οπως και στα μαγαζια.. δεν στο δινουν αν θα ανοιξεις μπουρδελο p.x..
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το διαμερισμα το παιρνεις υπο ορους.. αλλιως δεν το παιρνεις.. αν ο αλλος σου λεει οχι σκυλους.. οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βαλεις.. οπως και στα μαγαζια.. δεν στο δινουν αν θα ανοιξεις μπουρδελο p.x.. Ότι να ναι λες Μεσσι...αν υπογράψουμε συμβολαιο βαζω δυο σκυλους μεσα και δεν μπορει να μου κανιε κανενας τιποτα!!Η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη!! Τα μαγαζια ειναι τελειως διαφορετικο...φυσικα πρεπει να δηλωθει στο συμβολαιο η χρηση του ακινήτου! Δεν μπορει αλλο να γραφτει και αλλο μαγαζι να ανοιξει! Εχεις αγνοια πανω στο θεμα Μεσσι...
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το διαμερισμα το παιρνεις υπο ορους.. αλλιως δεν το παιρνεις.. αν ο αλλος σου λεει οχι σκυλους.. οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βαλεις.. οπως και στα μαγαζια.. δεν στο δινουν αν θα ανοιξεις μπουρδελο p.x.. εχουμε ενα συμβολαιο και υπαρχει και μια νομοθεσια. Απο τη στιγμη που καποιοι οροι ακομη και ας ειναι μεσα στο συμβολαιο δεν υπερισχυουν της νομοθεσιας και απο τη στιγμη που εγω ειμαι τυπικος στις υποχρεωσεις μου απεναντι στον ιδιοκτητη και απο τη στιγμη που στο τελος θα παραδωσω οπως το πηρα τοτε ναι μεσα στο σπιτι θα κανω οτι θελω και θα βαλω οτι θελω και δεν μπορει να μου πει κανεις τιποτα και χτυπα τα @@ οχι το κωλο σου κατω! 2
Backpacker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εχουμε ενα συμβολαιο και υπαρχει και μια νομοθεσια. Απο τη στιγμη που καποιοι οροι ακομη και ας ειναι μεσα στο συμβολαιο δεν υπερισχυουν της νομοθεσιας και απο τη στιγμη που εγω ειμαι τυπικος στις υποχρεωσεις μου απεναντι στον ιδιοκτητη και απο τη στιγμη που στο τελος θα παραδωσω οπως το πηρα τοτε ναι μεσα στο σπιτι θα κανω οτι θελω και θα βαλω οτι θελω και δεν μπορει να μου πει κανεις τιποτα και χτυπα τα @@ οχι το κωλο σου κατω! Άσε έχουμε λάθος σκεπτικό εμείς! Τώρα του ότι η νομοθεσία μας επιβεβαιώνει 100% ειναι λεπτομέρειες...είμαστε εκτός γηπέδου...λαθος σκεπτικό!
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Eδω μερικοι πιστευουν οτι πρεπει να εχουν και αυτοι κλειδι γιατι ειναι ''σπιτι τους ''. Μου το χτυπάς ε; Καλάαα
Donalhioy Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αυτο λεμε.. οτι δεν εισαι τυπικος.. ουσιαστικα προσπαθεις να επιβαλλεις το δικο σου.. και μαλιστα σε χωρο που σου λενε δεν θελουν.. απο την αρχη.. και εσυ εκει κοντρα.... ουτε θα καταλαβεις για ποτε θα σε βγαλει ο διοκτητης.. ασε που σχεδον παντα στο ρωταν.. και αμα εχει φαει καμια στραβη στο βαζει ορο στο συμβολαιο.. και κουνησου οσο θελεις...μεχρι και το υγειονομικο στο σπιτι σου φερνει ο ιδιοκτητης και ασε μερικοι να λενε στα διαφορα pet forum.. στο εξωτερικο παντως μεχρι και απαγορευση στο καπνισμα μπορει να σε βαλει.. εδω ειμαστε καμποσα χρονια πισω βεβαια..
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Kαι γιατι δεν το βαζουν ορο στο συμβολαιο λοιπον να ειναι νομιμοι και ενταξει ? Μηπως γιατι δεν ισχυει αλλα το λενε μπας και ψαρωσει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις