Bitbit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Για τα δίποδα που κατουράνε στα πεζοδρόμια και χ3ζουν στα πάρκα θα πεις τίποτα? Φαντάζομαι πως μπορείς να ξεχωρίσεις μια ανθρώπινη κουρ@δ@ από αυτή ενός σκύλου! 😛 εντάξει bill δεν είναι απάντηση τώρα αυτή. Αυτά τα κάναμε στο δημοτικό. -Γιατί Γιωργάκη βγήκες από την αυλή του σχολείου; -Και ο Κωστάκης κυρία το έκανε. Μας αναφέρει κάποιος κάτι στραβό και αμέσως ψάχνουμε να βρούμε και κάποιο άλλο ώστε να "νομιμοποιήσουμε" το δικό μας στραβό. Να έρθω να σε κλέψω κι αν πεις τίποτα θα σου πω ότι και άλλοι κλέβουν μωρέ. Πως κάνεις έτσι; Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ύπαρξη κατοικιδίου σε ένα σπίτι αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργηθεί θέμα. Δε λέμε ότι θα δημιουργηθεί. Απλά τις αυξάνει. Εγώ λοιπόν θα ήθελα να μειώσω όσο μπορώ αυτές τις πιθανότητες. Γι αυτό δε θα δεχόμουν κάποιον με κατοικίδιο. Για τα παιδιά που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα ( @makis269) και την έλλειψη παιδείας... Δε θα είχα πρόβλημα να νοικιάσω σε οικογένεια με παιδιά. Παρόλο αυτά δε θα νοίκιαζα σε συγκεκριμένες οικογένειες που ξέρω λόγω του ότι τα παιδιά τους είναι ταλιμπαν. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι οι γονείς οι οποίοι είναι χειρότεροι και αν τους πεις και κάτι θα σου δώσουν την κλασική πλέον απάντηση. Παιδιά είναι τι να τα κάνεις; Κάτι λέγαμε για έλλειψη παιδείας. Ή πιάνει μόνο τους κακούς ιδιοκτήτες; Πρέπει να καταλάβετε ότι όταν κάποιος αντιδρά με κάποιον τρόπο, πολλές φορές κάτι έχει προηγηθεί. Εσείς όμως δεν υπολογίζετε και δε σας νοιάζει τι έχει προηγηθεί αλλά σχολιάζετε μόνο τη συμπεριφορά. Επίσης ναι, δε φταίνε τα ζώα, φταίνε τα δίποδα. Όπως δε φταίνει και τα όπλα αλλά αυτός που τραβάει τη σκανδάλη. Και τι θέλετε να πείτε με αυτό; Το αποτέλεσμα ποιο είναι όμως; Όπως είπα και πριν, ο νόμος μπορεί να προβλέπει ό,τι θέλει και δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η προστασία της περιουσίας μου. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Να αναφέρω ότι παλαιότερα ειχα κατοικίδιο 2
AntiCambeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κάνεις λάθος. Αν μπορείς ένα μισθωτηριο από το περίπτερο πχ υπάρχει θέση που γράφετε ποιοι θα μένουν στο σπίτι. Βλέπεις τα πράγματα, όχι όπως είναι αλλά από την δική σου οπτική γωνία, κρίνοντας από τον εαυτό σου. Ο ιδιοκτήτης ορίζει πόσα άτομα θα μπορούν να μένουν στο σπίτι βάζοντας τον όρο στο σπίτι συμβόλαιο;Οπως μπορεί να βάλει όρο πως δεν θέλει κατοικίδια; Πχ νοικιάζεις μόνος και μετά θες να μείνεις με σύντροφο, δηλαδή κάτι που έχουν κάνει χιλιάδες κόσμος. Δεν έχω ακούσει ποτέ απο κανέναν να κάνει παράπονα κάποιος ιδιοκτήτης για κάποιον που νοικιάζει και έχει φέρει 2ο άτομο. 1
I'm_busy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Λοιπόν, τα σχόλια σ αυτό το νήμα είναι το λιγότερο εκνευριστικά. Όσοι λέτε "δε θέλω κατοικίδιο στο σπίτι μου" "βρωμάνε" "θα μου το καταστρέψουν" δεν έχουν ιδέα απλά. Έχω ένα ντόμπερμαν (μεγάλος αθλητικός σκύλος) που το μάζεψα σε μεγάλη ηλικία απ το δρόμο και είμαι στα νοίκια μια ζωή και ποτέ μα ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω κατοικίδιο, απλά τον έπαιρνα μαζί μου. Ο σκύλος λοιπόν που λέτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΒΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, δε τον άφηνα, για κατούρημα και τις λοιπές ανάγκες του το κατεβάζω 5 φορές τη μέρα και μία μεγάλη βόλτα (από 5 - 8 χιλιόμετρα) καθημερινά να βγάζει την ενέργειά του. Σε όσες πολυκατοικίες έχω μείνει κάποιοι δε τον ήθελαν λόγο που ήταν μεγάλος και άλλοι το λάτρευαν αλλά ποτέ κανείς δεν έκανε κάποιο παράπονο, το αντίθετο βασικά. Πιο παλιά είχε μια σχέση μου ένα κυνηγόσκυλο, κ αυτό στα ίδια πλαίσια, δε γάβγιζε δεν έκανε ζημιές. Οπότε έχει καθαρά να κάνει με τη λαική φράση "το παιδί και το σκυλί, όπως τα μάθεις" και σιγκεκριμένα τα παιδιά είναι μακράν χειρότερα. Όσοι βγάζετε χολή καλά θα κάνετε να αλλάξετε μυαλά, δε ξέρετε τι πάει να πει σκύλος, ο σκύλος είναι συντροφιά όταν είσαι μόνος σου σε μία μεγαλούπολη, λόγος να βγεις απ το σπίτι όταν είσαι στις μαύρες σου. ασφάλεια και στο διαμέρισμα αλλά και όταν πας κάπου και μένεις σε μια κακόφοιμη περιοχή και φυσικά αναγκαίο εργαλείο για έναν άνθρωπο με πρόβλημα όρασης. Μην ακούσω επισης το χαζό "οκ βρες αλλού" γιατί ειδικά σήμερα το να βρεις σπίτι χωρίς παράλλογη τιμή ενοικίασης είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον άμα προσπαθείς να αποφύγεις και αυτούς που δε θέλουν κατοικίδια. 2
agnostos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κάνεις λάθος. Αν μπορείς ένα μισθωτηριο από το περίπτερο πχ υπάρχει θέση που γράφετε ποιοι θα μένουν στο σπίτι. Βλέπεις τα πράγματα, όχι όπως είναι αλλά από την δική σου οπτική γωνία, κρίνοντας από τον εαυτό σου. Αχρείαστη-άχρηστη πληροφορία...και όπως προανέφερα στα όρια των προσωπικών δεδομένων. Άσε που από την "δική μου οπτική γωνία" δεν έχω δει ποτέ να συμπληρώνεται κάτι τέτοιο (τώρα αν "είναι" αλλιώς τα πράγματα στο δικό σου κόσμο, its ok). Σιγά μην κάνω αλλαγή συμβολαίου κάθε φορά που αλλάζω παρέα... 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και εκεί που - νομίζεις πως - έχεις μισθώσει ένα μικρό σπιτάκι σε κάποιον εργένη, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι εκεί μέσα ζουν 7-8 παράτυποι (μη πω λάθρο) μετανάστες... και κατά τη γνώμη σου φυσιολογικό είναι, σιγά μην δώσει λογαριασμό για το ποιους και πόσους βάζει μέσα... Ευτυχώς όμως δεν είναι έτσι, μια χαρά μπορεί να συμφωνηθεί το πόσα και ποια άτομα θα ζουν στο μισθωμένο σπίτι. Εκεί συνήθως μιλάμε για παράνομες υπεκμισθώσεις...είναι ξεχωριστό θέμα. Κατά τα άλλα δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να απαγορέψει στον ενοικιαστή να φιλοξενήσει τον οποιοδήποτε;
Gatoskylo8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Λοιπόν, τα σχόλια σ αυτό το νήμα είναι το λιγότερο εκνευριστικά. Όσοι λέτε "δε θέλω κατοικίδιο στο σπίτι μου" "βρωμάνε" "θα μου το καταστρέψουν" δεν έχουν ιδέα απλά. Έχω ένα ντόμπερμαν (μεγάλος αθλητικός σκύλος) που το μάζεψα σε μεγάλη ηλικία απ το δρόμο και είμαι στα νοίκια μια ζωή και ποτέ μα ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω κατοικίδιο, απλά τον έπαιρνα μαζί μου. Ο σκύλος λοιπόν που λέτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΒΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ, δε τον άφηνα, για κατούρημα και τις λοιπές ανάγκες του το κατεβάζω 5 φορές τη μέρα και μία μεγάλη βόλτα (από 5 - 8 χιλιόμετρα) καθημερινά να βγάζει την ενέργειά του. Σε όσες πολυκατοικίες έχω μείνει κάποιοι δε τον ήθελαν λόγο που ήταν μεγάλος και άλλοι το λάτρευαν αλλά ποτέ κανείς δεν έκανε κάποιο παράπονο, το αντίθετο βασικά. Πιο παλιά είχε μια σχέση μου ένα κυνηγόσκυλο, κ αυτό στα ίδια πλαίσια, δε γάβγιζε δεν έκανε ζημιές. Οπότε έχει καθαρά να κάνει με τη λαική φράση "το παιδί και το σκυλί, όπως τα μάθεις" και σιγκεκριμένα τα παιδιά είναι μακράν χειρότερα. Όσοι βγάζετε χολή καλά θα κάνετε να αλλάξετε μυαλά, δε ξέρετε τι πάει να πει σκύλος, ο σκύλος είναι συντροφιά όταν είσαι μόνος σου σε μία μεγαλούπολη, λόγος να βγεις απ το σπίτι όταν είσαι στις μαύρες σου. ασφάλεια και στο διαμέρισμα αλλά και όταν πας κάπου και μένεις σε μια κακόφοιμη περιοχή και φυσικά αναγκαίο εργαλείο για έναν άνθρωπο με πρόβλημα όρασης. Μην ακούσω επισης το χαζό "οκ βρες αλλού" γιατί ειδικά σήμερα το να βρεις σπίτι χωρίς παράλλογη τιμή ενοικίασης είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον άμα προσπαθείς να αποφύγεις και αυτούς που δε θέλουν κατοικίδια. Δεν ξέρω ρε τύπε, όμως από τον τρόπο τον οποίο γράφεις μου θυμίζεις αυτούς με τα λυμένα πιτμπουλ που επιτίθενται σε άλλα σκυλιά και μετά ο σκυλοιιδιοκτητης λέει "Πρώτη φορά δαγκώνει" ή "Να παίξει θέλει". Πρέπει να έχεις πέσει σε πολλούς καλούς σπιτονοικοκύρηδες, μου κάνει εντύπωση διότι δεν λες τίποτα για το θηρίο σου και αυτοί όταν το μαθαίνουν δεν αντιδρούν στο ελάχιστο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 14 minutes ago, spooker said: είναι δική του περιουσία για να την διαχειριστεί όπως νομίζει. Μπορεί απλά να μην γουστάρει και είναι δικαίωμα του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κουκούλες στα αυτοκίνητα και συνεχώς τις βρίσκουν κατουρημένες. Μα αυτό λέω: το τι γουστάρει ο καθένας δεν μας αφορά αλλά περιγράφουμε απλά τι ορίζει ο ίδιος ο νόμος! Σαφώς και ένας ιδιοκτήτης που θα σου ορίσει από την αρχή τέτοιους κανόνες είναι μια ένδειξη που θα πρέπει να σε προβληματίσει (και καλό θα ήταν ίσως να φύγεις τρέχοντας) αλλά δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο! Αν κάποιος είναι φυσιολογικός και υπεύθυνος άνθρωπος δεν θα δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα στο σπίτι άσχετα με το αν έχει σκυλιά ή παιδιά! Μένω στο ενοίκιο στο ίδιο σπίτι για σχεδόν 10 χρόνια τώρα και είχα μπει μέσα πρώτος με το που παραδόθηκε το σπίτι από τον κατασκευαστή. Στα 10 αυτά χρόνια είμαι συνεπής στα πάντα και δεν ενόχλησα καν τον ιδιοκτήτη ούτε για φυσιολογικές φθορές στο σπίτι (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια κλπ) τις οποίες και καλύπτω μόνος μου. Αντίστοιχα ο ιδιοκτήτης είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που ποτέ δεν έθεσε θέμα για το αν στο σπίτι θα έχω παιδιά, χελώνες ή κροκόδειλους!
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Εκεί συνήθως μιλάμε για παράνομες υπεκμισθώσεις...είναι ξεχωριστό θέμα. Και που ξέρεις εσύ σαν ιδιοκτήτης αν ο εργένης στον οποίο νοίκιασες μισθώνει σε όλους αυτούς ή απλά τους φιλοξενεί? Άσε που καμία διαφορά δεν έχει για σένα. 13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Κατά τα άλλα δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να απαγορέψει στον ενοικιαστή να φιλοξενήσει τον οποιοδήποτε; Τρόπος υπάρχει, άλλο που δεν το βλέπεις εσύ, όπως ξαναέγραψα μια χαρά μπορεί να συμφωνηθεί στο μισθωτήριο πόσα και ποια άτομα θα ζουν μέσα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από Joshua21
I'm_busy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Δεν ξέρω ρε τύπε, όμως από τον τρόπο τον οποίο γράφεις μου θυμίζεις αυτούς με τα λυμένα πιτμπουλ που επιτίθενται σε άλλα σκυλιά και μετά ο σκυλοιιδιοκτητης λέει "Πρώτη φορά δαγκώνει" ή "Να παίξει θέλει". Πρέπει να έχεις πέσει σε πολλούς καλούς σπιτονοικοκύρηδες, μου κάνει εντύπωση διότι δεν λες τίποτα για το θηρίο σου και αυτοί όταν το μαθαίνουν δεν αντιδρούν στο ελάχιστο. Το έχω δέκα χρόνια, έχει κάνει εκπαίδευση 3μηνη εσώκλειστο και άλλο ένα μήνα πήγαινα εγώ εκεί για να εκπαιδευτώ επίσης (800 ευρώ). Ευθύνη λέγεται αυτό και πρόνοια και η δικιά σου απάντηση προκατειλημμένη και περασμένου αιώνα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από I'm_busy 2
BadBoy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Μα αυτό λέω: το τι γουστάρει ο καθένας δεν μας αφορά αλλά περιγράφουμε απλά τι ορίζει ο ίδιος ο νόμος! Σαφώς και ένας ιδιοκτήτης που θα σου ορίσει από την αρχή τέτοιους κανόνες είναι μια ένδειξη που θα πρέπει να σε προβληματίσει (και καλό θα ήταν ίσως να φύγεις τρέχοντας) αλλά δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο! Αν κάποιος είναι φυσιολογικός και υπεύθυνος άνθρωπος δεν θα δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα στο σπίτι άσχετα με το αν έχει σκυλιά ή παιδιά! Μένω στο ενοίκιο στο ίδιο σπίτι για σχεδόν 10 χρόνια τώρα και είχα μπει μέσα πρώτος με το που παραδόθηκε το σπίτι από τον κατασκευαστή. Στα 10 αυτά χρόνια είμαι συνεπείς στα πάντα και δεν ενόχλησα καν τον ιδιοκτήτη ούτε για φυσιολογικές φθορές στο σπίτι (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια κλπ) τις οποίες και καλύπτω μόνος μου. Αντίστοιχα ο ιδιοκτήτης είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που ποτέ δεν έθεσε θέμα για το αν στο σπίτι θα έχω παιδιά, χελώνες ή κροκόδειλους! Επειδή αναφέρθηκες στο νόμο σε 3-4 σχόλια, θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι καλό είναι να μην εξισώνοντονται σκυλιά (ή κατοικίδια γενικότερα) με παιδιά. Τα παιδιά θεωρούνται άνθρωποι, ενώ τα σκυλιά περιουσία. Στη σχετική νομοθεσία αναφέρεται παντού η λέξη ιδιοκτήτης, οπότε είναι το λιγότερο άκομψο να συγκρίνουμε τα ζώα με παιδιά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά έχουν άλλη προστασία από το νόμο απ' ότι μια ιδιοκτησία.
agnostos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και που ξέρεις εσύ σαν ιδιοκτήτης αν ο εργένης στον οποίο νοίκιασες μισθώνει σε όλους αυτούς ή απλά τους φιλοξενεί? Καμία διαφορά δεν έχει για σένα. Τρόπος υπάρχει, άλλο που δεν το βλέπεις εσύ, όπως ξαναέγραψα μια χαρά μπορεί να συμφωνηθεί στο μισθωτήριο πόσα και ποια άτομα θα ζουν μέσα. Ας αποδείξει υπεκμίσθωση...αν μπορεί! Κατά τα άλλα είπαμε...στο συμφωνητικό μπορεί (θεωρητικά) να γράψει ο καθένας ότι μπούρδα θέλει...δεν είναι ανάγκη να τον πάρουμε στα σοβαρά, ούτε σημαίνει οτι είναι και νομότυπα επειδή θέλει κάποιος να τα γράψει! ΥΓ. Απορώ με αυτά που γράφετε ορισμένοι που τα σκέφτεστε και αν έχετε νοικιάσει ποτέ σπίτι ή γράφετε για να γράφετε, σε λίγο θα μας πείτε οτι θα έχει και διόδια στην είσοδο του διαμερίσματος για έλεγχο ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει, μάλλον οι όροι προσωπικά δεδομένα και οικιακή ειρήνη δεν σας λένε τίποτα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από agnostos13
GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αχρείαστη-άχρηστη πληροφορία...και όπως προανέφερα στα όρια των προσωπικών δεδομένων. Άσε που από την "δική μου οπτική γωνία" δεν έχω δει ποτέ να συμπληρώνεται κάτι τέτοιο (τώρα αν "είναι" αλλιώς τα πράγματα στο δικό σου κόσμο, its ok). Σιγά μην κάνω αλλαγή συμβολαίου κάθε φορά που αλλάζω παρέα... Εκεί συνήθως μιλάμε για παράνομες υπεκμισθώσεις...είναι ξεχωριστό θέμα. Κατά τα άλλα δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να απαγορέψει στον ενοικιαστή να φιλοξενήσει τον οποιοδήποτε; Προσωπικά δεδομένα, ποιοι θα μένουν στο σπίτι ???? Άρα, αυτό αφορά ΚΑΙ τον ενοικιαστή !!!! Η αυτός θα κάνει την χάρη να δώσει τα στοιχεία του !!!! ΥΓ. Μιλάμε στα πλαίσια της λογικής. Αν πχ ενοικιάσει το σπίτι ένας εργένης και φέρνει περιστασιακά κάποια σύντροφό, δεν θα δώσει λογαριασμό. Αν όμως άρχισει να συζεί με κάποια θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 minutes ago, BadBoy said: Επειδή αναφέρθηκες στο νόμο σε 3-4 σχόλια, θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι καλό είναι να μην εξισώνοντονται σκυλιά (ή κατοικίδια γενικότερα) με παιδιά. Τα παιδιά θεωρούνται άνθρωποι, ενώ τα σκυλιά περιουσία. Στη σχετική νομοθεσία αναφέρεται παντού η λέξη ιδιοκτήτης, οπότε είναι το λιγότερο άκομψο να συγκρίνουμε τα ζώα με παιδιά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά έχουν άλλη προστασία από το νόμο απ' ότι μια ιδιοκτησία. Δεν εξίσωσα τίποτα. Λέω απλά πως όπως ένας σκύλος μπορεί να καταστρέψει ένα σπίτι, το ίδιο εύκολα μπορούν να το κάνουν και παιδιά που βρίσκονται εκτός ελέγχου! Ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν μπορεί κανείς να σου απαγορεύσει να έχεις κατοικίδιο (εκτός από τον ίδιο το νόμο αν κρίνει πως δεν είσαι ικανός για κάτι τέτοιο).
GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ας αποδείξει υπεκμίσθωση...αν μπορεί! Κατά τα άλλα είπαμε...στο συμφωνητικό μπορεί (θεωρητικά) να γράψει ο καθένας ότι μπούρδα θέλει...δεν είναι ανάγκη να τον πάρουμε στα σοβαρά, ούτε σημαίνει οτι είναι και νομότυπα επειδή θέλει κάποιος να τα γράψει! ΥΓ. Απορώ με αυτά που γράφετε ορισμένοι που τα σκέφτεστε και αν έχετε νοικιάσει ποτέ σπίτι ή γράφετε για να γράφετε, σε λίγο θα μας πείτε οτι θα έχει και διόδια στην είσοδο του διαμερίσματος για έλεγχο ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει, μάλλον οι όροι προσωπικά δεδομένα και οικιακή ειρήνη δεν σας λένε τίποτα. Αν δεν συμφωνεί ο ενοικιαστής, δεν υπογράφει !!! Μα, για αυτό δεν είναι οι υπογραφές !!
agnostos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Προσωπικά δεδομένα, ποιοι θα μένουν στο σπίτι ???? Άρα, αυτό αφορά ΚΑΙ τον ενοικιαστή !!!! Η αυτός θα κάνει την χάρη να δώσει τα στοιχεία του !!!! ΥΓ. Μιλάμε στα πλαίσια της λογικής. Αν πχ ενοικιάσει το σπίτι ένας εργένης και φέρνει περιστασιακά κάποια σύντροφό, δεν θα δώσει λογαριασμό. Αν όμως άρχισει να συζεί με κάποια θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη. Μην κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, άλλο ο υπεύθυνος της μίσθωσης που θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του για νομικούς και φορολογικούς λόγους και άλλο ποιός θα κατοικεί ή θα φιλοξενείται. ΥΓ. Και είναι λογική να πρέπει ο εργένης να καλέσει τον ιδιοκτήτη στο γάμο του ωστέ να λάβει το οκ και να μπορεί συγκατοικήσει με τη σύντροφο του;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 minute ago, GREGORYMO said: Αν δεν συμφωνεί ο ενοικιαστής, δεν υπογράφει !!! Μα, για αυτό δεν είναι οι υπογραφές !! Πολλές φορές οι υπογραφές δεν έχουν απολύτως καμία νομική αξία. Αυτό λέμε τόση ώρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις