StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, agiannesg59 είπε Και μόλις καθυστερήσεις το νοίκι μερικες μερες η τα κοινοχρηστα σε πέταξε εξω νομιμα. Το εχεις πει 3 φορες αυτο,δε μας λεει κατι. 1 ώρα πριν, agiannesg59 είπε Ποιο απλο δεν ειναι να βρει ενα σπιτι οπου δεν θα εχει προβλημα απο το να μπλεξει .Όπως και να εχει αν δεν θελει ο ιδιοκτητης και να τον κοροιδεψει αντε στην καλύτερη να βγαλει την τριετεια και αυτο παίζεται μιας και οι καιροι που ζουμε ειναι δυσκολοι όπως ειπα και παραπανω και ο ιδιοκτήτης θα τον περιμενει στην γωνία με την πρωτη στραβη. Δε με απασχολει το τι προβληματα θα εχει,εγω ρωταω καθαρα για να δω τι ισχυει,οχι να αναλυσω καθε πιθανο σεναριο. @Joshua21 @Nabuko Αυτο το honi ποσο εγκυρο ειναι; Σε ποιο σημειο εχει εφαρμογη το ενδοτικο δικαιο,σε ενα τετοιο συμβολαιο;
RTW4ever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν μπορεί να βάλεις στο μισθωτηριο, όρους καταχρηστικους. Οι σκυλόφιλοι πάτε καλά; Το ακίνητό μου είναι ΔΙΚΟ μου. Μισώ τα σκυλιά και φυσικά βάζω όρο ότι απαγορεύονται, στο μισθωτήριο. Άμα θέλετε σκύλους, να πάτε αλλού. Έτσι και βάλεις μέσα σκύλο, κακή χρήση και έξωση με τη μία. Άντε να δούμε με την καταπίεση να ανεχόμαστε τη βρώμα και τη φασαρία σώνει και καλά. Ε λοιπόν ΟΧΙ, δεν την ανεχόμαστε. 2 1 1
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σε ποιο σημειο εχει εφαρμογη το ενδοτικο δικαιο,σε ενα τετοιο συμβολαιο; Προφανώς σε κανένα, και αυτό επειδή ένα μισθωτήριο υπερισχύει των κανόνων ενδοτικού δικαίου.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Οι σκυλόφιλοι πάτε καλά; Το ακίνητό μου είναι ΔΙΚΟ μου. Μισώ τα σκυλιά και φυσικά βάζω όρο ότι απαγορεύονται, στο μισθωτήριο. Άμα θέλετε σκύλους, να πάτε αλλού. Έτσι και βάλεις μέσα σκύλο, κακή χρήση και έξωση με τη μία. Άντε να δούμε με την καταπίεση να ανεχόμαστε τη βρώμα και τη φασαρία σώνει και καλά. Ε λοιπόν ΟΧΙ, δεν την ανεχόμαστε. Chill θα πάθεις τίποτα.Φυσικά και είναι δικό σου.Δεν θα στο φάει κανείς. Και για βρωμιές και φασαρίες άστο γιατί έχεις άδικο. 1
jimmyl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Τα σκυλια σε διαμερισματα ειναι προβληματικη κατασταση , ακομα και μικρα να ειναι δημιουργουν διαφορα ζητηματα , δεν ειναι ευκολη κατασταση , και παρα πολλοι δεν τα εχουν οπως πρεπει να τα εχουν και προκυπτουν διαρκως ζητηματα 3
RTW4ever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Chill θα πάθεις τίποτα.Φυσικά και είναι δικό σου.Δεν θα στο φάει κανείς. Και για βρωμιές και φασαρίες άστο γιατί έχεις άδικο. Όχι, δεν έχω άδικο. Και μια χαρά ψύχραιμος είμαι. Πειράχτηκες που βρήκες αντίπαλο να σε αντιμετωπίσει; Δεν θέλουμε σκύλους λέμε! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Όχι, δεν έχω άδικο. Και μια χαρά ψύχραιμος είμαι. Πειράχτηκες που βρήκες αντίπαλο να σε αντιμετωπίσει; Δεν θέλουμε σκύλους λέμε! Φαε ένα snickers να κουλάρεις λιγο. Αντίπαλος;Αν ψάχνεσαι για καυγά αλλού. 1
jimmyl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τα σκυλια ακομα και μικρα να ειναι θελουν χωρο να κινηθουν , να τρεξουν , να εκτονωθουν , αυτο σε ενα διαμερισμα ειναι πρακτικα αδυνατο , και οταν ο ιδιοκτητης του ζωου δεν το προσεχει οπως πρεπει τοτε ξεκιναει το προβλημα , ελαχιστοι ειναι αυτοι που τα φροντιζουν σωστα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από jimmyl 1
RTW4ever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαε ένα snickers να κουλάρεις λιγο. Αντίπαλος;Αν ψάχνεσαι για καυγά αλλού. Χα χα, σιγά μην κυλήσω σε τέτοιου είδους σχόλια. Ο αντίπαλος δεν είναι μόνο στο μποξ, αλλά και στο διάλογο.
BlueBlade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, jimmyl είπε Τα σκυλια ακομα και μικρα να ειναι θελουν χωρο να κινηθουν , να τρεξουν , να εκτονωθουν , αυτο σε ενα διαμερισμα ειναι πρακτικα αδυνατο Αυτό δεν ισχύει για όλες τις ράτσες αλλά για συγκεκριμένες μόνο (πχ κυνηγόσκυλα). Για τα περισσότερα η βόλτα 3 φορές την ημέρα είναι αρκετή για την εκτόνωση τους.
jimmyl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, BlueBlade είπε Αυτό δεν ισχύει για όλες τις ράτσες αλλά για συγκεκριμένες μόνο (πχ κυνηγόσκυλα). Για τα περισσότερα η βόλτα 3 φορές την ημέρα είναι αρκετή για την εκτόνωση τους. Απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω πολλους να τα βγαζουν εξω 3 φορες την ημερα , 1 και αυτη με το ζορι , και εχοντας γνωστο μου ανθρωπο που ασχολειται χρονια με τα σκυλια , συζητωντας μαζι του , μου ειπε οτι και ο ιδιος αν ζουσε σε διαμερισμα δεν θα ειχε σκυλο , βεβαια εχει δικο του σπιτι και αυλη μεγαλη οποτε εκει αλλαζει το θεμα
StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Οι σκυλόφιλοι πάτε καλά; Το ακίνητό μου είναι ΔΙΚΟ μου. Μισώ τα σκυλιά και φυσικά βάζω όρο ότι απαγορεύονται, στο μισθωτήριο. Άμα θέλετε σκύλους, να πάτε αλλού. Έτσι και βάλεις μέσα σκύλο, κακή χρήση και έξωση με τη μία. Άντε να δούμε με την καταπίεση να ανεχόμαστε τη βρώμα και τη φασαρία σώνει και καλά. Ε λοιπόν ΟΧΙ, δεν την ανεχόμαστε. Αντε να γραψεις πουθενα αλλου μαν,εμεις εδω συζηταμε σαν ανθρωποι. Απο κατι σαν και σενα κλειδωνουν καθε φορα αυτα τα θεματα. 12 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Χα χα, σιγά μην κυλήσω σε τέτοιου είδους σχόλια. Εχεις κυλησει χωρις να σου δωσει κανεις σημασια. 23 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Όχι, δεν έχω άδικο. Και μια χαρά ψύχραιμος είμαι. Πειράχτηκες που βρήκες αντίπαλο να σε αντιμετωπίσει; Δεν θέλουμε σκύλους λέμε! Φαινεται. 2 1
Stergios74 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαε ένα snickers να κουλάρεις λιγο. Αντίπαλος;Αν ψάχνεσαι για καυγά αλλού.
StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Εν ολιγοις,μπας και προλαβουμε πριν κλειδωθει,ο νομος υπερισχυει του καταστατικου της πολυκατοικιας,αλλα δεν υπερισχυει του ορου του συμβολαιου; Και επειδη μονο το "honi" ειδα απο λινκς,ποσο εγκυρο ειναι; Μπορουμε να βρουμε ενα σοβαρο λινκ;Αυτο το "honi" μου κανει επιπεδου "troktiko" και "tromaktiko". Τι λογικη μπορει να καθιστα ενα καταστατικο πολυκατοικιας παρανομο,οταν το μισθωτηριο εχει τον ιδιο ορο;
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Chill θα πάθεις τίποτα. Τι να πάθω και γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις