Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..μετα απο πολυ ψαξιμο και ωρες αναγνωσης σε φορουμ κατεληξα στην http://www.skroutz.gr/s/4639729/Samsung-UE50H6400.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+50h6400

Επειδη ομως την θελω πιο πιλυ και για το ps4 ηθελα να μου πειτε τι παιζει με το input lag. Εχει καποιος τη τηλεοραση αυτη με ps4? Και αν ναι, εχει προβλημα με το λαγκ??

Βασικα επηδει σκοπευω να παιξω MMO το οποιο input lag θα προστηθεται στο κανονικο λαγκ του MMO...

Επισης εχω διαβασει οτι η samsung διαθετουν gaming mode το οποιο περιοριζει το input lag..φανταζομαι οτι η 6400 εχει τετοιο μοντ.

Ειναι πολλα τα λεφτα και θελω να ειμαι σιγουρος οτι κανω καλη αγορα και να μη το μετανιωσω...

Οοιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη

Δημοσ.

Καλησπερα..μετα απο πολυ ψαξιμο και ωρες αναγνωσης σε φορουμ κατεληξα στην http://www.skroutz.gr/s/4639729/Samsung-UE50H6400.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+50h6400

Επειδη ομως την θελω πιο πιλυ και για το ps4 ηθελα να μου πειτε τι παιζει με το input lag. Εχει καποιος τη τηλεοραση αυτη με ps4? Και αν ναι, εχει προβλημα με το λαγκ??

Βασικα επηδει σκοπευω να παιξω MMO το οποιο input lag θα προστηθεται στο κανονικο λαγκ του MMO...

Επισης εχω διαβασει οτι η samsung διαθετουν gaming mode το οποιο περιοριζει το input lag..φανταζομαι οτι η 6400 εχει τετοιο μοντ.

Ειναι πολλα τα λεφτα και θελω να ειμαι σιγουρος οτι κανω καλη αγορα και να μη το μετανιωσω...

Οοιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη

Σεπτεμβρη '14 αγορασα την 48Η6400 και σε συνδυασμο με ps4 

μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανενα lag σε οσα games εχω δοκιμασει.

την συνιστω με χιλια δεν θα εχεις κανενα θεμα,ειναι παρα 

πολυ καλη τηλεοραση.

Δημοσ.

Ευχαριστω! Δοκιμασες κανενα MMO :)?

Εν τω μεταξυ τωρα μολις ειδα εβγαλε το πλαισιο προσφορα για 4Κ τηλεοραση.. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/smart-tv/LG-TV-40-40UB800V.htm

αλλα δεν εχει 3D αυτη :(. Θα μου πεις και γω τα θελω ολα και σε καλη τιμη..απλα δε ξερω..νομιζω οτι το 4Κ για gaming ειναι οτι καλυτερο..και απο την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κατσω να δω 3D αλλα μπορει και καποια στιγμη να θελω και να μετανιωσω...

Δημοσ.

φιλε μου εχω μια βδομαδα την 6400 55' δεν εχω δει κατι τετοιο. ειναι εξερετικη τηλεοραση. εχω το ps3 και παιζω απολα τα παιχνιδια μεχρι και 3d και δεν εχω βρει κατι κακο να σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

ΤΑ 45+ ms που εχει σε pc mode ισοδυναμουν με 0.045 δευτερολεπτα. Αν καποιος απο εσας εχει super οραση και αντιληψη του flash τοτε ισως εχετε θεμα..... :-D  

Μην κολλατε με τους αριθμους τοσο. Αυτο θελουν οι εταιριες..

Δημοσ.

ΤΑ 45+ ms που εχει σε pc mode ισοδυναμουν με 0.045 δευτερολεπτα. Αν καποιος απο εσας εχει super οραση και αντιληψη του flash τοτε ισως εχετε θεμα..... :-D  

Μην κολλατε με τους αριθμους τοσο. Αυτο θελουν οι εταιριες..

Το θεμα ειναι οτι ολα μαζι προσθετονται...θα πατησεις το κουμπι στο controller θελει ms μεχρι να γινει η εντολη...μετα η τηλεοραση και μετα το ιντερνετ...45 απο δω, 40 απο κει και 70-90 απο το ιντερνετ και μπορεις να πιασεις ενα 150+ το οποιο ειναι αισθητο...εδω ΜΜΟ παιζεις στο pc και αν απο τα 80 ms παει στα 150 το καταλαβαινεις με τη μια.. Επισης διαβασα οτι οταν μπενει σε gaming mode η ποιοτητα της εικονας δεν ειναι τοσο καλη οσο πριν...

Ισως οι αριθμοι να μη παιζουν ρολο στα υπολοιπα αλλα για gaming νομιζω οτι μετραει να γλιτωσεις ms απο οπου μπορεις..εν παση περιπτωση, απο τοτε που εκανα το ποστ μεχρι σημερα εχω ψαξει παρα παρα πολυ και εχω διαβασει απειρα reviews και τελικα θα παρω μια sony. https://www.skroutz.gr/s/4771654/Sony-KDL-50W829B.html?from=autocomplete&keyphrase=sony+kdl-50w829

Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη αλλα πιστευω οτι αξιζει...στο κατω κατω, θα την εχω για τουλαχιστον 5+ χρονια, εκτος κι αν για καποιο λογο οι OLED ξαφνικα πεσουν στα 500 ευρω.

Δημοσ.

Εντάξει μαζί σε όλα αυτά. Παλιά όμως όταν παίζαμε ps3 σε Lcd tv πριν 5 χρόνια που το input lag ήταν τετραπλασιο γιατί κανείς δεν ασχολούνταν με αυτό? Τώρα τελευταία έγινε μόδα που ξεκίνησαν να το μετράνε.

Ρωτάω ποιο πολύ εγκυκλοπαιδικα. Δεν είμαι κάνας φανατικός gamer.

Δημοσ.

Εντάξει μαζί σε όλα αυτά. Παλιά όμως όταν παίζαμε ps3 σε Lcd tv πριν 5 χρόνια που το input lag ήταν τετραπλασιο γιατί κανείς δεν ασχολούνταν με αυτό? Τώρα τελευταία έγινε μόδα που ξεκίνησαν να το μετράνε.

Ρωτάω ποιο πολύ εγκυκλοπαιδικα. Δεν είμαι κάνας φανατικός gamer.

Εχεις απολυτο δικιο... αυτη τη στιγμη παιζω σε μια LG 32LF2500 που τη πηρα πριν 5 χρονια...και παιζω καλα.. απλα επειδη εχω σκοπο να παιξω MMO στις κονσολες γι αυτο αρχισε να με ενδιαφερει..επειδη ξερω στο pc που παιζω οτι και τα 40-50 ms μετρανε. Και στη τελικη σκεφτομαι και το αλλο..αφου θα δωσω που θα δωσω 600-800 ευρω να παρω tv γιατι να μη παρω οτι καλυτερο μπορω, εστω και σε αριθμους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...