Jack Reacher Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γεια - χαρά! Είμαι κάτοχος ενός MLS iQTab Giant 3G (μου το κάνανε δώρο). Τοποθέτησα σ' αυτό μια microSDXC Card 64GB, αλλά δεν μπορώ ν' αποθηκεύσω σ' αυτήν ταινίες 720p, μου γράφει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Με αρχεία βίντεο μικρότερου μεγέθους δεν έχει πρόβλημα. Το σύνδεσα στον υπολογιστή και έκανα διαμόρφωση της κάρτας σε NTFS, αλλά μετά δεν την "βλέπει" καθόλου το τάμπλετ. Το έκανα επανεκκίνηση και μου ζητάει να κάνω εκ νέου διαμόρφωση της κάρτας, οπότε φαύλος κύκλος. Για να το πω κομψά, δεν είμαι και εξπέρ σ' αυτά οπότε κάθε βοήθεια δεκτή!!!
Jack Reacher Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κάτσε γιατί είμαι και ψιλοάσχετος. Τι είναι αυτό? Φορμάτ διαμόρφωσης της κάρτας, όπως το NTFS?
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ακριβως....θα την κουμπωσεις στο pc και στην διαμορφωση θα επιλεξεις exfat....
Jack Reacher Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το έκανα αλλά πάλι δεν την διαβάζει. Μίλησα και με την MLS, τους ανέφερα το πρόβλημα αλλά μου είπαν ότι διαβάζει μόνο FAT32. Όταν τους ρώτησα για ποιό λόγο ν' αγοράζει κάποιος tablet με οθόνη υψηλής ανάλυσης και να μη μπορεί να δει ταινία 720p δεν είχαν τι να μου απαντήσουν.
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κόψε την ταινια σε 2 κομμάτια και καθαρισες. Το έκανα αλλά πάλι δεν την διαβάζει. Μίλησα και με την MLS, τους ανέφερα το πρόβλημα αλλά μου είπαν ότι διαβάζει μόνο FAT32. Όταν τους ρώτησα για ποιό λόγο ν' αγοράζει κάποιος tablet με οθόνη υψηλής ανάλυσης και να μη μπορεί να δει ταινία 720p δεν είχαν τι να μου απαντήσουν. seriously πόσο αναγκαιο ειναι βλέπεις ταινια 720p hd σε μια οθονη 10 ιντσών; Αυτους που σου εκαναν δωρο το tablet, τους εβρισες ή ακομα; (επρεπε να σου παρουν ενα καλυτερο και πιο ακριβο) 1
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το split ειναι μια λυση arc.....οσο για το 2ο θεωρω οτι βλεποντας μια ταινια σε 40+ ιντσες απο τα 4 μετρα ,οπτικα εχεις ιδιο αποτελεσμα βλεποντας την σε 10 ιντσες απο τα 40 cm....
qspock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μίλησα και με την MLS, τους ανέφερα το πρόβλημα αλλά μου είπαν ότι διαβάζει μόνο FAT32. Όταν τους ρώτησα για ποιό λόγο ν' αγοράζει κάποιος tablet με οθόνη υψηλής ανάλυσης και να μη μπορεί να δει ταινία 720p δεν είχαν τι να μου απαντήσουν. Οσο κι αν το διαβαζω, δυσκολευομαι να το πιστεψω! Fat32??? Φαντασου δηλαδη ποσο φτηνα ειναι ολα εκει μεσα που ακομα και την υποδοχη καρτας μνημης που βρηκανε την πηραν απο καμια αποθηκη τσαμπα αφου δε διαβαζει ntfs εν ετη 2015 και με οθονη retina! Καλα τους ειπες. Οσον αφορα το root-αρισμα ειμαι σιγουρος πως το συγκεκριμενο ταμπλετ δεν θα ρουταριστει ουτε το ετος 3000... Η MLS την εχει δει με τα προγραμματα της και τα χιλιοκλειδωνει, φανταζομαι θα θεωρει πως και τα ταμπλετ της ειναι κορυφαια και θα θελει να τα εχει κατι σαν Ipad ενα πραμα... Ας δουνε πρωτα τη ΓΚΑΦΑ που κανανε με το fat32 (ακου να δεις) και τα ξαναλεμε. Και σκεφτομουνα να το παρω γιατι ηθελα retina+android αλλα οχι με κινεζιες μεσα.. Ρε τους μπαγασηδες. Φιλε μου να εισαι καλα που μας προειδοπηεισες. ΑΚΟΥ FAT32 σε tablet HD !!! Ρε συ μηπως μας κανεις πλακα?
gotthard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ροοτ η έκανα με το kingoroot. Δεν έγινε με την μια αλλά ούτε και κατάλαβα πως τελικά το κατάφερα. Μπορείς σε παρακαλώ να δεις αν το δικό σου μπορεί να γίνει Hotspot και οι συσκευές που θα συνδέσεις μπαίνουν στο ίντερνετ; εγώ αυτό το θέμα έχω. Επίσης το giant είναι το CUBE Talk x9 από Κίνα μεριά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα