Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραιο είναι! Έχει γέλιο, ξύλο και δείχνει να έχουν ρίξει χρήμα... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει ο φλας με τον Αρροου.

Νομίζω έγινε leak το 4ο επεισόδιο..

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιο είναι! Έχει γέλιο, ξύλο και δείχνει να έχουν ρίξει χρήμα... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει ο φλας με τον Αρροου.

Νομίζω έγινε leak το 4ο επεισόδιο..

δεν ειναι leak απλα για καποιο λογο καπου παιχτηκε μια μερα νωριτερα για καποιο λογο τον οποιο δε θυμαμαι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γιατί; Μία χαρά είναι για cw... Εγώ την απολαμβανω την σειρά!!!

Στο 10 επεισόδιο μάθαμε ότι τα βαλκανια σε 100 χρόνια θα αποτελούνται από μία χώρα ονόματι Καζνια :-) :-) :-)

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινησε καλουτσικα αλλα στην πορεια "χαζεψε" λιγο. Δεν ειναι κακη σειρα αλλα σκεφτομαι να την κοψω στο τελος της σεζον. Για να περναει η ωρα ειναι ψιλο οκ. Απο οτι καταλαβα ηθελαν να φτιαξουν ενα doctor who με υπερηρωες αλλα σε ολο το cast δεν υπαρχει καποιος ηρωας επιπεδου doctor να τραβηξει την σειρα, οποτε οταν ολη η ιστορια δεν εχει βασικο πρωταγωνιστη λογικο ειναι να κινείται στην μετριοτητα. Εχει το ιδιο προβλημα με το arrow που ολο το υπολοιπο cast επισκιάζει τον πρωταγωνιστη (στο LoT τον rip hunter) και γινεται μια σαλατα. Και εχει και μπολικα plot holes και χαζομαρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...