nrkmaiden Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αναφορα σε iron man και Batman? οοοχι για....... superman πάει το πρώτο (άντρες από ατσάλι λογικά )
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι στιγμής με έχει κρατήσει η σειρά. Θα δούμε πως θα πάει βέβαια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αναφορα σε iron man και Batman? seriously DC? 5
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 seriously DC? Ναι οκ ξεχαστηκα. χαχαχα Δεν μου πηγε το μυαλο μου στο man of steel
_linuslost_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιο είναι! Έχει γέλιο, ξύλο και δείχνει να έχουν ρίξει χρήμα... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει ο φλας με τον Αρροου. Νομίζω έγινε leak το 4ο επεισόδιο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αναφορα σε iron man και Batman? Πιο συγκεκριμένα Death and Return of Superman Knightfall 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Superman και Batman. Ποιος τον μαμεί τον πουθενά τον Stark 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιο είναι! Έχει γέλιο, ξύλο και δείχνει να έχουν ρίξει χρήμα... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει ο φλας με τον Αρροου. Νομίζω έγινε leak το 4ο επεισόδιο.. δεν ειναι leak απλα για καποιο λογο καπου παιχτηκε μια μερα νωριτερα για καποιο λογο τον οποιο δε θυμαμαι
mindtrapper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα με το ψευτό-football τους θα φταίει.
snik3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Απορώ πως αυτή η κωμωδία ανανεώθηκε για 2η σεζόν...
_linuslost_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Γιατί; Μία χαρά είναι για cw... Εγώ την απολαμβανω την σειρά!!! Στο 10 επεισόδιο μάθαμε ότι τα βαλκανια σε 100 χρόνια θα αποτελούνται από μία χώρα ονόματι Καζνια :-) 2
Darky Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ξεκινησε καλουτσικα αλλα στην πορεια "χαζεψε" λιγο. Δεν ειναι κακη σειρα αλλα σκεφτομαι να την κοψω στο τελος της σεζον. Για να περναει η ωρα ειναι ψιλο οκ. Απο οτι καταλαβα ηθελαν να φτιαξουν ενα doctor who με υπερηρωες αλλα σε ολο το cast δεν υπαρχει καποιος ηρωας επιπεδου doctor να τραβηξει την σειρα, οποτε οταν ολη η ιστορια δεν εχει βασικο πρωταγωνιστη λογικο ειναι να κινείται στην μετριοτητα. Εχει το ιδιο προβλημα με το arrow που ολο το υπολοιπο cast επισκιάζει τον πρωταγωνιστη (στο LoT τον rip hunter) και γινεται μια σαλατα. Και εχει και μπολικα plot holes και χαζομαρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα