ATHensDJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πριν 2.5 χρόνια έκανα ανανέωση συμβολαίου τηλεφωνικά για λογούς υγείας δεν μπορούσα να πάωσε κατάστημα. Είπαμε Τηλ+24+start pack nova 30.00 για 1.5 χρονο. Ερχόντουσαν ανά δίμηνο τιμολόγια forthnetκαι χρέωση πάγια εντολή από nova καθε μηνα. Διαπίστωσα με χρεώνουν 35.00 ευρώ το μηνά. Βλακεία μου πουείπα δεν πειράζει τι είναι 5 ευρο και δεν ανέφερα τιποτα. (Άλλα τώρα θα σας κυνηγήσω δεν είναι πότε αργά)Μέτα λήξης συμβολαίου με χρεωνόταν τρελα πόσα χωρισ ειδοποίηση. Πήγα σε κατάστημα και έκανα αίτηση μετατροπής υπερεσιας σε3 play. Υπέγραψα μια δήλωση θα έχω υποχρέωση ελάχιστης παράνομης στην επιλεγείσα συνδρομητική υπερούσια για12 συνεχόμενους μήνες . Τα δικά μου χαρτιά δεν έχουν ουδεμιά σφραγίδα η υπογραφή υπάλληλου της εταιρίας.Τώρα που θέλω να αναχωρήσω 3 μήνες νωρίτερα, γιατί δεν μπορούνε να καλύψουν τής ανάγκες μου ταχύτητας ούτε με αναβάθμισηvdsl γιατί δεν έχουν στην γειτονιά μου. Μου λένε πρέπει να πληρώσω 75 ευρώ τέλη αποσύνδεσης. Πουθενά στα χαρτιά που μου δώσανε δεν αναφερητίποτα για τέλη αποσύνδεσης. Άμα το πάμε έτσι μπορούσανε να μου ζητάνε 1,000,000.00 Πχ. που λέει ο λόγος . Δεν πήρα εξοπλισμόγια να με δεσμεύσουν και ο δεκτής πληρώθηκε από έμενα και το router ήταν δωρώ πριν 7 χρόνια!Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών μάς λέει στην ιστοσελίδα τους:Συνήθως στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου που συνάπτουν οι εταιρείες τηλεφωνίας με τους καταναλωτές προβλέπεται η καταβολή τέλους αποσύνδεσης, όταν θέλετε να διακόψετε τη σύμβαση πριν την πάροδο του χρόνου αυτού χωρίς υπαιτιότητα της εταιρείας. Πρέπει, επομένως, κατ' αρχήν να εξετάσετε εάν υπάρχει σχετικός όρος στη σύμβαση. Εφόσον η αλλαγή της εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας γίνεται για λόγους που αφορούν την πρώτη εταιρία (πχ. επαναλαμβανόμενες τεχνικές βλάβες), αλλά παρόλα αυτά η εταιρεία ζητά τέλη αποσύνδεσης έχετε δικαίωμα να αρνηθείτε την καταβολή τους.Εγω δεν υπέγραψα σύμβαση και άμα μου πείτε ότι συνεχίζει η τηλεφωνική σύμβαση ούτε αυτή είναι νόμιμη! Ναι υπέγραψα μια υπεύθυνη δήλωσηόχι συβαση! Forthnet+ Nova είσαστε απατεώνες και μεγάλο ψεύτες. Τάσο άπλα.Θα κάνω εγώ της μεταφορές υπηρεσίες και δεν θα πληρώσω τα τέλη σας και να με πάτε δικαστικώς!!!Και θα παο σε όλα τα φόρουμ της Ελλάδας και θα φωνάξω τόσο δυνατά θα με ακούνε μέχρι την Κίνα!!!
driverpit Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δυστυχώς πριν την λήξη του συμβολαίου όλες η εταιρίες ζητάνε τέλη αποσύνδεσης είναι ένα είδος πεναλντι εγώ θα σου έλεγα παρέμεινε μέχρι την λήξη του συμβολαίου και μετά αποχώρησε γιατί να τούς χαρίσεις 75 ευρώ 1
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έχουμε συζητήσει και στο άλλο θέμα που έχεις ανοίξει, για το vdsl. Οι συμβάσεις που υπογράφουμε με τους παρόχους έχουν αυτό τον όρο, για την περίοδο ισχύος της σύμβασης, όπως λέει και η ΕΕΤΤ. Εάν, όμως, έχεις αλλάξει πακέτο ή έχεις προσθέσει HD ή κάτι άλλο (όχι φυσικά υπεύθυνη δήλωση που λες, αλλά κάποιο άλλο χαρτί υπέγραψες), εννοείται ότι ανανεώνεις το συμβόλαιό σου. Μάθε το χρόνο της δέσμευσης που έχεις και κάνε υπομονή μέχρι να περάσει, αφού θέλεις να πας σε άλλο πάροχο για το vdsl.
guardianx71 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Φίλε μου υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεσαι σε αντάλλαγμα κάποιας παροχής κάποιους όρους ΕΙΝΑΙ σύμβαση. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι κάπου στο συμβόλαιο σου αναφέρει ότι ισχύουν τυχών χρεώσεις βάση τιμοκαταλόγου. Αυτός ο τιμοκατάλογος βρίσκεται στην σελίδα τους και αναφέρει κανονικά το κόστος διακοπής. Για το ότι ανέβηκε μετά την πρώτη λήξη του συμβολαίου σου , σε όλες τις υπηρεσίες , ακόμη και στην κινητή , όταν γίνεται αορίστου χρόνου πάει μήνα προς μήνα με την τρέχουσα τιμή λιανικής .Την χαμηλότερη τιμή την είχες ακριβώς λόγω 12μηνης δέσμευσης. Από εκεί και πέρα αν επιλέξεις να κάνεις αυτά που λες , εγώ φιλικά θα προειδοποιήσω ότι τα 75 ευρώ θα αυξηθούν κατά πολύ. Καταρχάς για κάθε μήνα που δεν θα πληρώνεις θα προστίθεται στον λογαριασμό και ας είσαι και σε άλλη εταιρία . Δηλαδή σε 2 μήνες θα πάει +60 κτλ. Μετά θα αρχίσουν τα τηλέφωνα οι ... (να μην τους χαρακτηρίσω) των εισπρακτικών. Και τέλος θα σου στείλουν πρώτα ένα εξώδικο που θα έχει +150 ευρώ για έξοδα φακέλου. Τώρα για δικαστήρια δεν ξέρω αν το πάνε ως εκεί, αλλά αμφιβάλω αν θα δικαιωθείς σε αυτό το σημείο. Όπως σου είπαν και οι άλλοι καλύτερα να βγάλεις τους τρεις μήνες και να τελειώσεις. Βεβαίως προσοχή , να ρωτήσεις πότε να κάνεις αίτηση διακοπής / αλλαγής παρόχου (και στον υπάρχον και στον μελλοντικό) πριν την λήξη , γιατί μετά θα σε χρεώσουν πάλι κάνα μήνα 1
PAVMK3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εγώ με προβλήματα στο internet......με χάλια τηλέφωνο........ θα το δώσουμε βλάβη στο οτε ''μου έλεγαν'', ένα ωραίο πρωί ξύπνησα.......τους ευλόγησα δεόντος.....τους πλήρωσα το πρόστιμο (ένας λογαριασμός σε ταβέρνα), και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! γιατί υπάρχει και ο λογαριασμός του ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ..... εάν συνέχιζα με τους εν λόγω κυριους την συνεργασία. και τώρα απολαμβάνω το VDSL του ΟΤΕ. χωρίς σωστή ενημέρωση προς τους πελάτες και χωρίς επενδύσεις.....καλούς πελάτες δεν θα έχεις. ''Για να πάρεις πρέπει να δώσεις''.......ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ.
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 @PAVMK3 Καλό είναι να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα κάτω από τις προσωπικές μας ανάγκες και επιλογές αλλά να βλέπουμε το θέμα σφαιρικά και, κυρίως, τις ανάγκες και επιλογές αυτού που ρωτάει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, 1) ο TS είναι στη Forthnet και θέλει να βάλει vdsl αλλά, όπως είναι γνωστό, η Forthnet δίνει μόνο από ΑΚ και όχι από KV. vdsl, 2) στην περιοχή του έχει ενεργοποιηθεί από τον ΙΟΥΝ 2013 το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει vdsl από KV, δηλαδή καθαρό, χωρίς απώλειες (εσύ παίρνεις από το ΑΚ με απώλειες, όπως φαίνεται στο speedtest). Το πρόβλημα, λοιπόν, του TS είναι ότι η Forthnet του ζητάει να πληρώσει το penalty διακοπής της σύνδεσης, γιατί πιστεύει ότι δεν έχει υποχρέωση ενώ στην πραγματικότητα έχει υπογράψει κάποιο χαρτί (μάλλον παροχής νέας υπηρεσίας) και (μάλλον) ισχύει το penalty. Το θέμα, λοιπόν, είναι αν αξίζει να πληρώσει το penalty για 3 μήνες ή να περιμένει να περάσει αυτό το διάστημα. Και, βέβαια, το αν έχει να πληρώσει κάποιος τα 75€ ή όχι είναι θέμα υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό. 1
PAVMK3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 φίλε makfil, καταρχήν να σε ενημέρωσω... ότι έχω καταλαβεί καλά το θέμα........δεν τσουβαλιάζω τίποτα! το αν αξίζει ή όχι.....είναι καθαρά θέμα........ ψυχολογικό! Αξίζει....ότι μας ικανοποιεί! τέλος παίρνω απο kv και είμαι fasthpath.
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Από όσα ξέρω, δεν έχει επεκταθεί το δίκτυο του ΟΤΕ στον Κορυδαλλό, ακόμη, γι' αυτό έγραψα ότι παίρνεις από ΑΚ. Άλλωστε, αν έπαιρνες από KV, θα είχες 3 ή κάτι λιγότερο και όχι 28.
PAVMK3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στην περιοχή του Σχιστου κορυδαλλου, είχαμε την τύχη να ενεργοποιηθούν οι καμπίνες..... λόγω και το ότι είναι πιο απομακρυσμένη περιοχή απο το AK. Στο σπίτι υπάρχει κεντρική διανομή internet, με δικτυο....2pc/ 1 laptop/ tv/ και δορυφορικό δέκτη. τώρα γράφω απο laptop μέσω powerline......και λογικη είναι η απώλεια.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πρέπει να προσέχουμε τι πακέτα επιλέγουμε και να ρωτάμε τι θα ισχύει μετά από την λήξη του συμβολαίου... αν η τιμή είναι τελική με φπα κλπ. Το ρωτάς για να καταγραφεί και στην τηλ. επικοινωνία και να έχεις και αποδείξεις. Τι παει να πει "με χρεώνουν τρελά μετά την λήξη του συμβολαίου"; Οτι συμφώνησες αυτό σου χρεώνουν. Ο ΟΤΕ το ίδιο ακριβώς κάνει. Όλες οι προσφορές του έχουν 12μηνη ή 24μηνη ισχύ. Μετά απ΄την λήξη σου χτυπάει κάνα 60άρι το μήνα. 1
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στην περιοχή του Σχιστου κορυδαλλου, είχαμε την τύχη να ενεργοποιηθούν οι καμπίνες..... λόγω και το ότι είναι πιο απομακρυσμένη περιοχή απο το AK. Στο σπίτι υπάρχει κεντρική διανομή internet, με δικτυο....2pc/ 1 laptop/ tv/ και δορυφορικό δέκτη. τώρα γράφω απο laptop μέσω powerline......και λογικη είναι η απώλεια. Σημαντική πληροφορία αυτή που λες γιατί από όσα διαβάζω σε fora και έχω δει σε χάρτες (http://fttxgr.eu/ και http://hyperiontest.gr/? ) ο Κορυδαλλός δεν έχει κάλυψη με νέο δίκτυο.
dj_takis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν το ποσό των τριών μηνών είναι μεγαλύτερο από τα 75 που σου ζητάνε, γιατί να μείνεις; Και είναι και ψυχοφθόρο να είσαι σε μια εταιρία που δεν σε καλύπτει στις ανάγκες σου για άλλους τρεις μήνες. Οπότε θα τα πλήρωνα, αφού φεύγω και πριν την λήξη του συμβολαίου, και θα την έκανα με ελαφρά, με την προϋπόθεση ότι θα με σύμφερε.
ATHensDJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η λήξη συμβολαίου είναι 7-08-2015. Για την καλή μου ψυχολογία και ηρεμία θα κάνω υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου και θα αναχωρήσω τότε. Τόσα χρόνια περιμένουμε τι είναι άλλη τρεις μήνες!!! Πάνω στα νεύρα μας λέμε πολλά. Τέλος πάντων βλακεία που δεν υποστηρίζει η 4νετ!!! Αυτή χάνουν όχι εγώ γιατι η κάθε εταιρία προσαρμόζουν της τιμές και δεν χρειαζόμαστε να αλλάζομε παροχο από το τίποτα για το τίποτα. Καθαρό θέμα ταχύτητας και μη υποστήριξη vdsl αλλιώς θα έμενα με την φορθνετ νοβα. Πρόβλημα τους. Σας ευχαριστώ όλους για της χρήσιμες πληροφορίες, εισατε ολοι TOP GUN...!!! Thank You All.!!!
jkoukos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σημαντική πληροφορία αυτή που λες γιατί από όσα διαβάζω σε fora και έχω δει σε χάρτες (http://fttxgr.eu/ και http://hyperiontest.gr/? ) ο Κορυδαλλός δεν έχει κάλυψη με νέο δίκτυο. Έχει αναφερθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Κορυδαλλός δεν έχει νέες καμπίνες VDSL αλλά είναι μια από τις λίγες περιοχές της χώρας, στις οποίες ο ΟΤΕ έχει εγκαταστήσει (σε κάποιες απομακρυσμένες και προβληματικές γειτονιές του προς το βουνό) miniDSLAM, μέσω των οποίων παρέχει ADSL και τώρα VDSL μόνο στους συνδρομητές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα