Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.. Έχω ένα  retina 13  2014   model   αγορασμένο καινούριο περίπου ένα μήνα πριν..

ΣΕ  βίντεο στο  youtube  ενώ έβλεπα ξαφνικά το παράθυρο στο βίντεο έγινε μαύρο .. Ο ήχος ακουγόταν  άλλα το παράθυρο του Βίντεο ήταν μαύρο .. όλα τα άλλα γραφικά γύρω υπήρχαν κανονικά και γενικά δεν είχε κάποιο είδος κολλήματος .. Λίγο πριν έκανε το ίδιο πράγμα με άλλο Βίντεο γενικά στο ίντερνετ ...

Σε κάποια φάση μαύρισε η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και μετά επανήλθε κανονικά.. Νομίζω πως το ίδιο πράγμα είχε κάνει και νωρίτερα σε κάποια φάση...

Λέτε να υπάρχει θέμα ?  Γενικά κανονικά παίζει βίντεο κλιπ άλλα έκανε αυτό το πράγμα μερικές φορές και μονό σήμερα.. Η αλήθεια είναι ότι το είχα να φορτίζει και το χρησιμοποιούσα κάτι που κάνω πρώτη φορά άλλα λέτε να σχετίζεται με κάποιον τρόπο !? 

Το μηχάνημα δεν έχει πέσει ποτέ δεν έχει βραχεί ούτε ταρακουνηθεί είναι σε άριστη κατάσταση ...

update :  δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου άλλα έχω το  smc fan control  και βλέπω ότι τσιμπάει και τις θερμοκρασίες παίζει 48 - 51 βαθμούς ενώ γενικά έπαιζα στους 28 - 30  κάτι.. το νιώθω και στο άγγιγμα .. αν και έχει πάνω από τέταρτο που το έχω βγάλει από την πρίζα

Δημοσ.

Καλημέρα.. Έχω ένα  retina 13  2014   model   αγορασμένο καινούριο περίπου ένα μήνα πριν..

ΣΕ  βίντεο στο  youtube  ενώ έβλεπα ξαφνικά το παράθυρο στο βίντεο έγινε μαύρο .. Ο ήχος ακουγόταν  άλλα το παράθυρο του Βίντεο ήταν μαύρο .. όλα τα άλλα γραφικά γύρω υπήρχαν κανονικά και γενικά δεν είχε κάποιο είδος κολλήματος .. Λίγο πριν έκανε το ίδιο πράγμα με άλλο Βίντεο γενικά στο ίντερνετ ...

Σε κάποια φάση μαύρισε η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και μετά επανήλθε κανονικά.. Νομίζω πως το ίδιο πράγμα είχε κάνει και νωρίτερα σε κάποια φάση...

Λέτε να υπάρχει θέμα ?  Γενικά κανονικά παίζει βίντεο κλιπ άλλα έκανε αυτό το πράγμα μερικές φορές και μονό σήμερα.. Η αλήθεια είναι ότι το είχα να φορτίζει και το χρησιμοποιούσα κάτι που κάνω πρώτη φορά άλλα λέτε να σχετίζεται με κάποιον τρόπο !? 

Το μηχάνημα δεν έχει πέσει ποτέ δεν έχει βραχεί ούτε ταρακουνηθεί είναι σε άριστη κατάσταση ...

update :  δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου άλλα έχω το  smc fan control  και βλέπω ότι τσιμπάει και τις θερμοκρασίες παίζει 48 - 51 βαθμούς ενώ γενικά έπαιζα στους 28 - 30  κάτι.. το νιώθω και στο άγγιγμα .. αν και έχει πάνω από τέταρτο που το έχω βγάλει από την πρίζα

Δεν ύπαρχει πρόβλημα πάντως, να το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει και το καλύτερο ειναι αν έχεις την δυνατοτητα να το έχεις στην πρίζα όταν κάνει βαριές εργασίες. Αν εχει καποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών μονο στο service μπορούν να το δουν με ειδικά διαγνωστικα προγράμματα. Οι θερμοκρασίες πάντως ειναι νορμαλ, το smc fan control δεν ειναι προγραμμα που θα πρέπει να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη. Θα συνιστούσα να το απεγκατστησεις και να βάλεις καποιο προγραμμα να βλέπεις μονο τις θερμοκρασίες. Κανε nvram reset και αν συνεχίσει,πήγαινε το στο service.
Δημοσ.

Αυτο με τα βίντεο στο YouTube μου το κανει κ εμένα στο pc την τελευταία εβδομάδα ενώ στο hackintosh μου το έκανε μόνο μια φορά. Πρέπει να ειναι πρόβλημα του yt

• Like 1
Δημοσ.

^

Επιβεβαιωνω και γω, για το youtube, και στο Mac Pro και στο 5κ το παρατηρησα…. 

το εχει κανει περιπου 3-4 φορες στο καθενα…..

Αγνωστο για ποιο λογο μεχρι στιγμης.

Στο mcbook δεν το εχω παρατηρησει παντως.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .!

Η αλήθεια είναι ότι πιο έντονο το φαινόμενο ήταν στο   you tube   και σε αντίστοιχο βίντεο στο ίντερνετ ...

Γνωρίζω πως δεν υπάρχει θέμα με την χρήση όταν το μηχάνημα βρίσκεται σε φόρτιση άλλα είπα μήπως και επηρεάζει κάτι γιατί και παράξενο πρόβλημα είναι και όταν το φορτίζω καταλαβαίνω πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες σαν να έχει έντονο στατικό ηλεκτρισμό..

Για το smc  να πω την αλήθεια το παρατήρησα και εγώ καλύτερα χθες.. και έδειχνε 53 βαθμούς όταν όντως ένιωθες αρκετά την θερμοκρασία και 51  μετά από κάποια ώρα που πραγματικά ήταν κρύο το μηχάνημα .. οπότε κάθε άλλο πάρα αξιόπιστο το βρίσκω.. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση βεβαια. .

Δημοσ.

Επανέρχομαι  στο θέμα ...

Αρχίζω να πιστευω πως όντως έχω θέμα.. Με ανοιχτό το  you tube   να παίζει βίντεο και άπλα γράφοντας κάποιες σημειώσεις στο pages  ανεβάζει θερμοκρασία..  Όχι καμιά τρελή θερμοκρασία άλλα είναι αισθητή... πιο πριν το μηχάνημα ήταν τέρμα δροσερό έχοντας ανοιχτά 4-5 παράθυρα στο σαφάρι  παίζοντας ταυτόχρονα πόκερ  στο παρασκήνιο και με ανοιχτό το pages  και messages...  

Mου παρουσίασε και άλλα κολλήματα.. Για παράδειγμα σήμερα  είδα στο you tube   κάνοντας ελαχιστοποίηση και ξανά ανοίγοντας το παράθυρο .. να παίζει το βίντεο  ασυγχρόνιστα.. τα λόγια δεν ήταν ανάλογα της εικόνας.. στο    activity monitor  δεν βλέπω κάτι...

Τέλος εάν κάνω ελαχιστοποίηση και άνοιγμα για παράδειγμα τον σαφάρι βλέπω ότι αργεί -  δεν ανταποκρίνεται όπως πριν και ψηλόκορμοι ... Τι μπορεί να είναι !? Τι γίνεται ..?

Δημοσ.

Τελικά το σωστό link  ποιο είναι !?

Ο ανεμιστήρας δουλεύει στις 1280 -1318 .. και θερμοκρασία έδειξε μέχρι 59 άλλα δεν πρέπει να είναι σωστή γιατί στην αφή ήταν δροσερό εκείνη τη στιγμή ...

Δημοσ.

Τελικά το σωστό link  ποιο είναι !?

Ο ανεμιστήρας δουλεύει στις 1280 -1318 .. και θερμοκρασία έδειξε μέχρι 59 άλλα δεν πρέπει να είναι σωστή γιατί στην αφή ήταν δροσερό εκείνη τη στιγμή ...

To αρχικο του atheatos https://support.apple.com/en-us/HT204063

Eτσι ξαφνικα αρχισε να τα κανει αυτα ή εγκατεστησες καμια εφαρμογη και τα ξεκινησε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...