DonFustikis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Συγκεκριμένα και σε περίπτωση που δεν κάνω λάθος θυμάμαι τον Western Digital 1ΤΒ Sata III Black πριν κάτι μήνες να βρίσκεται 75 ευρώ στο eshop και τώρα κοστίζει 89,90 για αγορά online από το πλαίσιο. Και λέω πλαίσιο διότι στο eshop δεν τον έχει πια οι τιμές τους είναι πολύ κοντά όμως. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι υπάρχει αύξηση ?
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν το έχω παρατηρήσει συγκεκριμένα αυτο που λές αλλα δεν μου κάνει και εντύπωση μιας και οι τιμές στους δίσκους αλλα και στις μνήμες αλλάζουν συχνά πυκνά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πόσο ήταν η ισοτιμία δολλαρίου/ευρώ πριν μερικούς μήνες και πόσο τώρα?
DonFustikis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πριν μήνες ήταν στο 1,30 και τώρα πρόσφατα την είδα και στο 1,04
hackerW32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το αλλο το ωραιο ειναι οτι βλεπω τους amd επεξεργαστες να ανεβενουν (πχ fx6300 απο 100€ -> 130€) και τους intel να μην εχουν ανεβει καθολου.. ευτιχως τον πρόλαβα με την παλια τιμη, με 130 συνολο εβαλα μεταχειρισμένη σουπερ ντουπερ ψυχτρα
torq Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πολλά προϊόντα έχουν ανέβει λόγω ισοτιμίας. δυστυχώς ή ευτυχώς το $ κάνει παιχνίδι. απ ότι μου είπε και χθες ένας αντιπρόσωπος που κανόνιζα μια παραγγελία, περιμένουνε νέα αύξηση.
Mr_Terror Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τωρα με την μειωση του συντελεστη του ΦΠΑ απο το 23% στο 17%, ενας wd black θα ειναι φθηνοτερος απο μια 3αδα γιαουρτακια. Περα απο την πλακα εχουν ανεβει οι τιμες αρκετα πανω.Παραδειγμα ο cpu g2130 τον ειδα και 70 ευρω οταν ειχε 45-55 ευρω.
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Θυμάμαι μια περίοδο πριν 2 3 χρόνια νομίζω που ολοι οι δίσκοι ειχαν ανέβει επειδή κατι είχε γινει στο εξωτερικό σε καποια χώρα με κατι εισαγωγές και ειχαν πάρεις οι δίσκοι τα πάνω τους απο τιμές , καποιο περιστατικό ειχε γίνει δεν θυμάμαι
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 κατι για μια πλυμηρα θυμαμε τοτε Α μπράβο αυτο θυμάμαι ειχα παει multirama να πάρω εναν εξωτερικό δίσκο και άκουσα κατι απίστευτες τιμές ....
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Στην ταιλανδη ειχε γινει αν θυμαμαι.Ειχαν πλημυρισει τα εργοστασια της wd/seagate και σε μια νυχτα μεσα οι τιμες των δισκων εκτοξευτικαν στον θεο.Εκανε πολυ καιρο να πεσουν οι τιμες στα φυσιολογικα επιπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα