Hal9000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η Electronic Arts συνεχίζει να εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που παρέχει μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Access αποκλειστικά στους κατόχους Xbox One, με το FIFA 15 να είναι από σήμερα το τελευταίο παιχνίδι που προστίθεται στη συλλογή.Το FIFA 15 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου που συναντάμε όχι μόνο στο Xbox One αλλά και σε άλλες κονσόλες, με την Electronic Arts να παρέχει την πλήρη έκδοση του σε όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή στο EA Access ή μηνιαία. Ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια που μπορεί να βρει ένας συνδρομητής της υπηρεσίας είναι το NBA Live 15, NHL 15, Battlefield 4, Peggle 2, Need For Speed Rivals κ.α. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής έχει οριστεί στα $29.99 και στα $4.99 αν ο χρήστης επιλέξει τη μηνιαία συνδρομή. Στα προνόμια των μελών του EA Access περιλαμβάνεται έκπτωση 10% σε όσους προχωρήσουν σε ψηφιακή αγορά παιχνιδιών της εταιρείας για το Xbox One, όπως επίσης και πρώιμη πρόσβαση σε δοκιμαστικές εκδόσεις μελλοντικών παιχνιδιών. Site: Electronic Arts
kostasfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αχρείαστη υπηρεσία αυτό το ea access. Και το οτι προσθέτουν το fifa 7 μήνες μετά την κυκλοφορία του, δείχνει το πόσο αχρείαστη είναι...
pcos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αυτός στη φώτο ποιός είναι; Παίζει κάπου; ενας ταπεινος αναπληρωματικος ειναι. Μεσι λεγεται, ψυχικο κανει ο προπονητης και τον βαζει αλλαγη προς το τελος του αγωνα
gon1332 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αυτός στη φώτο ποιός είναι; Παίζει κάπου; Στον Πανιώνιο. 4
amvrosiusd Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το πιο άκυρο ποδοσφαιρακι τα τελευταία 5 χρόνια...
bilya Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς οτι 30$ δεν φτανουν ουτε να αγορασεις το Fifa
gon1332 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το πιο άκυρο ποδοσφαιρακι τα τελευταία 5 χρόνια... To FIFA; Εγώ είμαι PC Gamer. Έπαιζα FIFA αλλά ξενέρωσα άπειρα επειδή υπήρξε νομίζω μία 5ετία κατά την οποία δεν το έκαναν όπως στις κονσόλες, οπότε πήγα σε PES. Μέχρι και το PES 2013 έπαιζα. Από εκεί και πέρα μου φάνηκε πως το PES πήρε την κάτω βόλτα. Το FIFA 14 για PCs ήταν το κάτι άλλο. Με το που το έπαιξα απλά ξέχασα τα όσα πέρασα με τα PES από το 2007 και μετά. Άρα για μένα ως PC Gamer, FIFA 2002, PES 6, FIFA 14 και βλέπουμε. Γνώμη μου.
Oxygene Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 [OFFTOPIC]Ο Μέσι δεν είναι φτυστός ο Al Bundy;[/OFFTOPIC] 1
amvrosiusd Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το φιφα για να γινει παλι ποδοσφαιρακι της προκοπης χρειαζετε μια παρα μα παρα πολυ απλη κινηση απο την ea.να μεταφερει αυτουσιο το gameplay απο τα skill games στο κανονικο παιχνιδι.ετσι οπως ειναι τωρα ειναι ενα αισχρο ποδοσφαιρακι.καλα απο μενου και επιλογες ονλαιν παιχνιδιων δεν ειναι αναγκη να πω.τα ξερουν ολοι
gon1332 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 το φιφα για να γινει παλι ποδοσφαιρακι της προκοπης χρειαζετε μια παρα μα παρα πολυ απλη κινηση απο την ea.να μεταφερει αυτουσιο το gameplay απο τα skill games στο κανονικο παιχνιδι.ετσι οπως ειναι τωρα ειναι ενα αισχρο ποδοσφαιρακι.καλα απο μενου και επιλογες ονλαιν παιχνιδιων δεν ειναι αναγκη να πω.τα ξερουν ολοι Πως θα γινόταν αυτό που είπες στη δεύτερη πρόταση. Δε θα γίνονταν πολύ δύσκολο στο παιχνίδι. Ισχύει για τα μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα