Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Τα φωτα σας s.o.s!!

Λοιπον πηρα από ένα φιλο IPhone 5s

Καναμε αποσυνδεση το I cloud από τις ρυθμισεις

μετα εγω πατησα από τις ρυθμισεις: επαναφορά ολες οι ρυθμισεις

και το κινητο εσβησε και ανοιξε ξανα και βγηκε το μηλο στην οθονη και ξεκινησε να μετραει μια γραμμη όπως όταν κανουμε update λογισμικού.

ηταν αρκετη ωρα ας πουμε στο 10 % και εκει εβγαλα την καρτα του να του την δωσω για να φυγει και το κινητο υποτίθεται θα συνεχιζε να αυξανει το ποσοστο αλλα εμεινε εκει για αρκετη ωρα.

Το εκλεισα με επανεκινηση και όταν το ανοιξα ξανα ξεκινησε να είναι στο ιδιο σημειο νομιζω με πριν η γραμμη.

Να πω επισης ότι το εκανα, ενώ ηταν με τη μπαταρια και όχι με ρευμα στην πριζα.

Ουτε το εχω βαλει στο i tunes στον υπολογιστη

Τωρα μπορω να κανω κατι ή να το παω σε κανα Γερμανο για να γυρισει στις εργοστασιακες ρυθμισεις ώστε να του βαλουμε νεα καρτα ?

κάθε πληροφορια δεκτη

Δημοσ.

κατεβάζεις το καινούριο firmware και ακολουθείς τα παρακάτω βήματα 

1. Κλεινουμε το τηλεφωνο(αν δεν ειναι ήδη κολλημένο)
2. Κραταμε ταυτοχρονα πατημενα το Power και το Home Button
3. Oταν δούμε το logo της Apple, αφήνουμε το Power Button αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε το Home Button.
4. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε Restore Mode.

• Like 1
Δημοσ.

ααα ωραια σε ευχαριστω θα το κανω αυριο!!

το τηλεφωνο είναι κλειστο τωρα

όταν εννοεις κατεβάζουμε το firmware εννοεις την τελευταια εκδοση του itunes η κατι αλλο ? 

το home το κραταω πατημενο μεχρι να μου δωσει σημα το itunes?

κανονικα σε ποση ωρα κανει την επαναφορά υπο φυσιολογικες συνθηκες?

Δημοσ.

πάτα πάνω στο firmware και θα κατέβει αυτόματα το τελευταίο ios είναι 8.3 και ακολουθείς τα βήματα   

Δημοσ.

α σε ευχαριστω sorry για τις χαζες ερωτήσεις αλλα δεν μου εχει συμβει ξανα

επαθα πανικο και νομιζα ότι το μπλοκαρα εντελως...

η εκδοση που ειχε πριν γινει αυτό ηταν η τελευταια 8.3

Δημοσ.

α σε ευχαριστω sorry για τις χαζες ερωτήσεις αλλα δεν μου εχει συμβει ξανα

επαθα πανικο και νομιζα ότι το μπλοκαρα εντελως...

η εκδοση που ειχε πριν γινει αυτό ηταν η τελευταια 8.3

δεν ξερω ποια ειχες αλλα τωρα περναει η 8.3 αυτην υπογραφεται απο την apple 

• Like 1
Δημοσ.

οκ φιλε μου αυτό θα το κανω αυριο οποτε θα σε ενημερωσω ;)

σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες !!

Δημοσ.

λοιπον το πηγε η κοπελα μου στο γερμανο και της ειπαν ότι εχει κολλησει στο boot και να τους το αφησει για να το φτιαξουν με 20,00

τωρα το πηρα σπιτι μου και εκανα τα βηματα και το itunes μου γραφει '' to allow Access please respond to your iphone'' και εχει μια πρασινη γραμμη στο Itunes που παει περα δωθε.....

ταυτόχρονα στο κινητο η οθονη δειχνει ότι και εχθες εφόσον το ανοιξα... το σηματακι της apple και από κατω μια γραμη και καλα ότι φορτωνει αλλα είναι στο ιδιο σημειο με χθες

μπορω να κανω κατι άλλο ???

επισυναπτω κ φωτο

post-321903-0-53224400-1431178535_thumb.jpg

post-321903-0-63760300-1431178545_thumb.jpg

Δημοσ.

λοιπον το πηγε η κοπελα μου στο γερμανο και της ειπαν ότι εχει κολλησει στο boot και να τους το αφησει για να το φτιαξουν με 20,00

τωρα το πηρα σπιτι μου και εκανα τα βηματα και το itunes μου γραφει '' to allow Access please respond to your iphone'' και εχει μια πρασινη γραμμη στο Itunes που παει περα δωθε.....

ταυτόχρονα στο κινητο η οθονη δειχνει ότι και εχθες εφόσον το ανοιξα... το σηματακι της apple και από κατω μια γραμη και καλα ότι φορτωνει αλλα είναι στο ιδιο σημειο με χθες

μπορω να κανω κατι άλλο ???

Μάλλον δεν το έβαλες σε restore mode...όπως είναι συνδεμένο στο pc πάτα power και home button μαζί. Όταν κάνει reset και δείξει το μήλο άσε το Power και συνέχισε να κρατάς το home. Θα δεις κάτω δεξιά ότι το κάνει εγκατάσταση. Μετά θα σου βγάλει ότι εντοπίστηκε iPhone σε λειτουργία ανάκτησης και θα πατήσεις επαναφορά στο itunes

Δημοσ.

:)

παιδια σας ειμαι υποχρεος !!!!!!!!!!!!!!! Σας υπερευχαριστω!!!!

κατι κανει τωρα με το itunes

γραφει '' Iphone software update (35 minutes remaining)''

εφοσον το κανει και περασουν τα 35 λεπτακια εγω μετα κανω κατι ?

δεν εχω καρτα sim μεσα στο κινητο την εχει η κοπελα μου σπιτι της...της εχω πει να φτιαξει apple id ωστε να περασουμε τα στοιχεια της

θα λειτουργησει ωστε να του περασω το ios 8.3 ?

• Like 1
Δημοσ.

το περνάει μόνο του το ios 8.3 απλά εχθές σου είπα να το κατεβάσεις για να το κάνεις χειροκίνητα θα ανοιξει κανονικά απλά μετά βάζεις το apple id της επιλογή σου την sim βαλτην όποτε θες δεν παίζει ρόλο 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...