Προς το περιεχόμενο

Windows 7 σύστημα -> VMware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα :)

Λόγω αλλαγών, εμφανίστηκε η ανάγκη δύο φυσικά συστήματα που τρέχουν αυτή την στιγμή Windows 7 x64 Ultimate, να περάσουν όπως είναι σε VMware. Από αρκετά παλιότερα, θυμάμαι ένα "VMware Converter" αλλά υποτεύομαι ότι παραείναι παλιό για να καταφέρει το migration που θέλω.

Έχετε δοκιμάσει κάτι που να κάνει την δουλειά σου θέλω (φυσικό σύστημα -> *.vmdk) με καλά αποτελέσματα;

• Moderators
Δημοσ.

Από αρκετά παλιότερα, θυμάμαι ένα "VMware Converter" αλλά υποτεύομαι ότι παραείναι παλιό για να καταφέρει το migration που θέλω.

Λειτουργει κανονικα για μετατροπη Windows 7 σε vm

Δημοσ.

Αν υπάρχει η δυνατότητα μπορείς να κουμπώσεις τους δίσκους στον Η/Υ και να ορίσεις στο vmware να δουλεύει τους φυσικούς δίσκους σαν εικονικούς,με 7 και πάνω είναι πολύ καλές οι πιθανότητες να δουλέψουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμία αλλαγή.

Μπορείς να τρέξεις και πρώτα το sysprep για να βγάλει όλους τους driver.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :)

Θα κρατήσω images για να είμαι καλυμμένος και μετά θα δοκιμάσω και τις δύο μεθόδους. Να τα βγάλω και από ACHI λογικά @ registry πριν απ' όλα ε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Follow up, το VMware Converter δουλεύει μια χαρά με τα 7άρια, ούτε καν με SATA/ACHI δεν ασχολήθηκα. Τα έκανε ένα αρχείο το καθένα, τους πάτησα και ένα compact για να "μαζέψει" τον ελεύθερο χώρο τους και από τρία συστήματα περάσαμε σε ένα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, παραήταν painless τελικά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...