MontzOlee Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδιαΜολις σημερα το απογευμα αγορασα ενα Iphone 6 64 space gray απο καταστημα ΟΤΕ και σκεφτομαι την επιστροφη του αμεσα αλλα θελω και της δικια σας γνωμη μεχρι αυριο.Που λετε ενεργοποιησα την συσκευη το απογευμα και την setαρα σιγα σιγα εκεινη την στιγμη το κινητο ειχε ανεβασει αρκετη εως παρα πλ θερμοκρασια.( προβλημα Νο1 ?! ) ειναι λογικο?Επειτα ανοιγοντας στο κινητο και κανοντας το χρηση κανονικα κατεβαζα εφαρμογες , πατησα cancel 3 φορες κ αναγκαστηκα να πατησω το home button λες και ειχε κολλησει ( προβλημα Νο2 ?! )Τελος κατεβασα την εφαρμογη anutu για το τυπικο benchmark και η εφαρμογη ηταν στα κινεζικαΚοιταζω τις γλωσσες και βλεπω πρωτη τα Ελληνικα που ειχε φορμαριστει απο το icloud ετσι κι αλλιως και επομενη ηταν τα κινεζικα, ειναι δυνατον? Βασικα ,επιτρεπεται για συσκευη αγορασμενη απο Οτε shop ? θυμαμαι οντας κατοχος 3gs, 4,4s & 5s σαν δευτερη γλωσσα ειχε αγγλικα, κανω λαθος? (προβλημα Νο3) Να παω για DOA τι λετε?!
k0nan Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες εμφανίζεται τις περισσότερες φορές σε refurbished Κινητά.
MontzOlee Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 refurbished απο ΟΤΕ shop? Υπαρχει εστω και μια περιπτωση?
corsair04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 το θέμα της θερμοκρασίας είναι όντως περίεργο τώρα για τα κινέζικα που λες μου φαίνεται απίθανο ο ΟΤΕ να έχει παρεισαγωγή αλλά και μόνο με την υπόνοια εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα απαιτούσα άλλο
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αυτο λεω να κανω κι εγω μου φαινεται για να μου φυγει η εννοια απο το κεφαλι..Να δουμε ομως θα το δεχτουν ως DOA με αυτα τα ''προβληματα'' ή θα μου βγαλουν την πιστη?Οπως κ να χει σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το κινητο το δεχτηκαν για DOA αλλα λογο ημερας και μηδενικων αποθεματων θα περιμενω μεχρι Δευτεροτρίτη! :sΤα ηθελα κ τ επαθα ομως,χαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα