Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως παίρνω απο Ν.Ιωνία.

Απο ότι θυμάμαι μου είχαν πει ότι είμαι σχεδόν σε ίση απόσταση και με τα δύο.

Δεν με ενδιαφέρει να έχω VDSL απλά είχα 6 με 6,5 και έχει πέσει για κάποιο λόγο στο 3 - 3,5.

Οπότε πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό;

Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο που "έπεσε" η ταχύτητα.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα φίλο που μένει στην Λαυρίου, 350 μετρά από Bail και πιανη απο 500 kb μέχρι 2.5 mbps με το ζόρι αναλόγως
την ώρα που σερφαρεις. Είναι με την forthnet ADSL μέσω Α/Κ της Νέας Ιωνίας, δύστυχος.

Άμα θέλεις γρήγορο ίντερνετ μια ανταλλακτική λύση είναι δορυφορικό ίντερνετ άλλα έχει

ογκοχρεωση και είναι ακριβό.

Κ'εγω ειχα 8-10 MBPS για χρόνια με την 4νετ και πήγε 4 ξαφνικά. Μετά από τεχνικό ελέγχων μου λέγανε δεν

μπορούν να κάνουν τίποτα. Τους απείλησα με Οτε μεσώ ε-μαιλ και ξαφνικά 9 πάλι. Μέτα από 1 χρόνο τα ειδια

ξανά στα 6, τεχνικούς blah blah blah, και κάνω αμάν να περάσουν 3εις μήνες να λήξη το συμβόλαιο να βάλω Vdsl με καπoια άλλη εταιρία αφού δεν εξυπηρετητή η 4νετ από Κ/V...

Δημοσ.

Εγώ είμαι δωδεκανήσου κοντά στο δημοτικό.

Στην forthnet ήμουν όταν "έπεσα" στις ταχύτητες που λέω παραπάνω και πήγα στην wind ,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πιστεύεις ότι γίνεται σκόπιμα για κάποιους δικούς τους,τεχνικούς ίσως λόγους;

Δημοσ.

Όλοι οι πάροχοι χρησιμοποιούν το ίδιο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ για να δώσουν adsl από το ΑΚ, στο οποίο φτάνουν με τις δικές τους οπτικές ίνες.

Επομένως, θεωρητικά, δεν θα υπήρχε διαφορά μεταξύ τους αν δεν υπήρχε μια διαφοροποίηση στο προφίλ του συνδρομητή που δίνει κάθε πάροχος. Η Forthnet δίνει snr 6 και οι άλλοι 9 και 12 με αποτέλεσμα στην ίδια πολυκατοικία και με την ίδια ποιότητα καλωδίωσης, ο συνδρομητής της Forthnet να έχει κάπως μεγαλύτερες ταχύτητες από τον συνδρομητή του ΟΤΕ ή της Hol κλπ. 

Δημοσ.

Αν και για αρκετά posts είμαστε off topic, έγραψα ένα από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να διαφοροποιήσουν και να επηρεάσουν τις ταχύτητες που μπορεί να πιάσουν συνδρομητές από διαφορετικούς παρόχους και όχι τη δική σου ή τη δική μου ή καθενός την περίπτωση. Πολύ περισσότερο αφού συζητάμε θεωρητικά, χωρίς τα χαρακτηριστικά της γραμμής που έχει καθένας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε, όλα τα χρόνια είχα 9 και ξαφνικά πάνω κάτω. Άλλη τρεις εδώ σε μένα με οτε hol kai cyta είχαν

1.5 με 4 με το ζόρι. Εγώ άρχοντας 7 χρόνια. Η αδελφή μου,, ο οτε της έκανε καψόνια με τούς κωδικούς γιατί πήγε να φυγή και ξέρεις

το ποίημα μετά να σου κανονίζομε καλύτερες τιμές κλπ, και έμενε, αλλά χοντρό καψώνι μετά να πάρει κωδικούς. Μια φατσα υnο ρατσα

ολοι τους...

Το μόνο σίγουρο είναι εμείς η καταναλωτές πληρώνουμε την νύφη με τέλη αναχωρήσεις ,σύνδεση κλπ για

ένα πόλεμο που κάνουν η εταιρίες μεταξύ τους και εμείς στην μέση και το μπουρδέλο το κράτος τους

υποστηρίζει αντί να τους μαμιση...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...