MontzOlee Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Προφανως αυτο με την αποκριση δεν ηταν τιποτα αλλα η θερμοκρασια οντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση και οντως διαμεσου γραπτου λογου δεν μπορει να ειπωθει σωστα..Οταν θα παραλαβω το αλλο θα ποσταρω και για τα 2 θεματα (οθονη και θερμοκρασια).Η συσκευασια ηταν λευκη κ σε μενα στο 6 ναι , αλλα ολα τα προηγουμενα iphone που ειχα ειχαν και την εικονα του κινητου στην προσοψη.
dali13gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 DOA μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Dead on Arrival και Defective on Arrival. Στο πρώτο δεν ανάβει καθόλου η συσκευή, στο δεύτερο έχει λειτουργικό πρόβλημα. Όπως και να έχει, ίδια διαδικασία (πρέπει να) ακολουθείται από τα καταστήματα, αντικατάσταση με σφραγισμένη συσκευή. Αν περάσει το περιθώριο για DOA, τότε το στέλνουν στο service και σου δίνουν refurbished σκέτη τη συσκευή με ζελατίνα στην οθόνη. Αν ο υπάλληλος έκανε σωστά τη δουλειά του και έκοψε δελτίο επιστροφής τη μέρα που το πήγες πίσω για να φανεί η ημερομηνία, τότε θα σου δώσει σφραγισμένο. Αν δεν έκοψε εκείνη τη μέρα και πέρασαν οι μέρες, τότε δεν θα του επιτρέψουν να δώσει σφραγισμένο και θα πάει η συσκευή στην Arvato για έλεγχο για να στείλουν refurbished ΑΝ βρουν πρόβλημα. Πήρες εσύ κάποιο δελτίο παραλαβής από μέρους τους;
MontzOlee Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Απ οσο ειδα εκοψε παραστατικο /δελτιο επιστροφης για τη συσκευη αλλα εγω δεν πηρα στα χερια μου τιποτα απο αυτον. Ειναι προβλημα αυτα? Κ ας απαντησει καποιος αν γνωριζει ,το refurbished πως αναγνωριζεται? Αν ερθει χτυπα ξυλο, θα ειναι μεσα στο κουτι του οπως αυτο που αγορασα κανονικα? Για να δουμε αυριο αν θα το φερουν με το καλο κ τι θα ειναι γιατι εχω αγχωθει :/
dali13gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το refurbished είναι χωρίς κουτί, σκέτη η συσκευή με τις ζελατίνες της.
MontzOlee Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλημερα, ωραια τουλαχιστον να ξερω τι γινεται...τωρα θα παω στον Οτε.
MontzOlee Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τελικα αυριο μετα τις 11 θα ξερουμε Εφυγε σημερα το πρωι παντως νεα συσκευη μου ειπε ο υπαλληλος.. 1
gRim Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Όσον αφορά το θέμα της θερμοκρασίας...όσα iphone έχω πιάσει δικά μου και φίλων ανεβάζουν θερμοκρασία όταν γίνεται restore μέσω icloud και εννοείτε η μπαταρία φεύγει αέρα.
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Επίσης, πολύ θερμοκρασία μπορεί να ανεβάσουν αν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να βρούνε σήμα
MontzOlee Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ολες οι αποψεις σας ειναι σεβαστες παιδια αλλα πραγματικα επειδη δεν το ειχα συναντησει στο παρελθον μου εκανε τρομερα κακη εντυπωση εκεινη την στιγμη.
MontzOlee Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλημέρα παίδες Τέλος καλό όλα καλά.. Καινούργιο κινητό, κουτατο στην ζελατίνα του με Καινούργια απόδειξη & με το καινούργιο imei της συσκευής σε αυτή! Όλα άψογα δλδ.. Υ.Γ : το συγκεκριμένο δεν ανέβασε ποτέ θερμοκρασία ,lags κτλπ μέχρι στιγμής τουλάχιστον . 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλημέρα παίδες Τέλος καλό όλα καλά.. Καινούργιο κινητό, κουτατο στην ζελατίνα του με Καινούργια απόδειξη & με το καινούργιο imei της συσκευής σε αυτή! Όλα άψογα δλδ.. Υ.Γ : το συγκεκριμένο δεν ανέβασε ποτέ θερμοκρασία ,lags κτλπ μέχρι στιγμής τουλάχιστον . Καλορίζικο και απροβλημάτιστο! 1
MontzOlee Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Να σαι καλα φιλε μου κ σας ευχαριστω για την βοηθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα