MontzOlee Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδιαΜολις σημερα το απογευμα αγορασα ενα Iphone 6 64 space gray απο καταστημα ΟΤΕ και σκεφτομαι την επιστροφη του αμεσα αλλα θελω και της δικια σας γνωμη μεχρι αυριο.Που λετε ενεργοποιησα την συσκευη το απογευμα και την setαρα σιγα σιγα εκεινη την στιγμη το κινητο ειχε ανεβασει αρκετη εως παρα πλ θερμοκρασια.( προβλημα Νο1 ?! ) ειναι λογικο?Επειτα ανοιγοντας στο κινητο και κανοντας το χρηση κανονικα κατεβαζα εφαρμογες , πατησα cancel 3 φορες κ αναγκαστηκα να πατησω το home button λες και ειχε κολλησει ( προβλημα Νο2 ?! )Τελος κατεβασα την εφαρμογη anutu για το τυπικο benchmark και η εφαρμογη ηταν στα κινεζικα Κοιταζω τις γλωσσες και βλεπω πρωτη τα Ελληνικα που ειχε φορμαριστει απο το icloud ετσι κι αλλιως και επομενη ηταν τα κινεζικα, ειναι δυνατον? Βασικα ,επιτρεπεται για συσκευη αγορασμενη απο Οτε shop ? θυμαμαι οντας κατοχος 3gs, 4,4s & 5s σαν δευτερη γλωσσα ειχε αγγλικα, κανω λαθος? (προβλημα Νο3)Να παω για DOA τι λετε?!
Expertr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 1) αναλογως ποσο εννοεις υψηλη θερμοκρασια. Πιασανε οι ζεστες,δουλευες και το κινητο για αρκετη ωρα αφου περνουσες πραγματα,δεν ειναι και παραλογο. 2)πατησες cancel που?..Σε εφαρμογη?. 3)Δεν ειναι προβλημα αυτο με τα κινεζικα.Πηγαινε στις γλωσσες βαλε πρωτη τα αγγλικα και μετα ξανα τα ελληνικα και γενικα παιξε με αυτο και θα στρωσει. Το doa δεν σε καλυπτει για τετοια "προβληματα"
MontzOlee Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 1.οταν λεω υψηλη θερμοκρασια εννοω σαν να το εχω λιωσει στα παιχνιδια για ωρα....2.Ναι στο app store για να βγω απο μια εφαρμογη και δεν επιασε 3 φορες.3. Προβλημα δεν ειναι οντως κ εχω αλλαξει γλωσσα αλλα μου φανηκε παραξενο , αυτα δεν υποτιθεται οτι ειναι EU?Τα κινεζικα που κολλανε?
Expertr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 1.οταν λεω υψηλη θερμοκρασια εννοω σαν να το εχω λιωσει στα παιχνιδια για ωρα.... 2.Ναι στο app store για να βγω απο μια εφαρμογη και δεν επιασε 3 φορες. 3. Προβλημα δεν ειναι οντως κ εχω αλλαξει γλωσσα αλλα μου φανηκε παραξενο , αυτα δεν υποτιθεται οτι ειναι EU? Τα κινεζικα που κολλανε? 1) Τωρα ετσι απο μακρια η αληθεια οτι δεν μπορω να καταλαβω την θερμοκρασια του κινητου σου 2)εαν το ειχες βαλει και κατεβαζεε παρααα πολλες εφαρμογες κτλ εκεινη την ωρα ισως να κρασαρε για αυτο..Αλλα και παλι δυσκολο...οχι ομως ανησυχητικο. 3)eu ειναι ναι αλλα δεν εχει σημασια.Το εχουν παθει πολλοι
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 1ον)Ισχυει αρκει ομως να σου πω πως ετσι η θερμοκρασια στο 5s ηταν μονο αν επαιζα και το φορτιζα μαζι αν με πιανεις.2ον)Πλ πιθανον να εγινε οντως αυτο γιατι στο icloud δεν κραταω apps οποτε το ειχα μπουκώσει στο κατεβασμα3ον) Απλα μου φανηκε πλ περιεργο σαν πρωτη γλωσσα τα κινεζικα αλλα να μου πεις, εκει δεν φτιαχνονται κ αυτα?! Αnyways , θα παω αυριο απο το καταστημα και βλεπουμε , οπως κ να χει ευχαριστω πλ για την βοηθεια.
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν έχει σημασία που φτιάχνονται, αλλά που απευθύνονται. Η Κίνα πλέον αποτελεί τεράστια αγορά. Είναι λογικό να είναι #2 γλώσσα μετά την τοπική στη χώρα πώλησης.
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ισχυει αυτο περι Κινας, τοση που ειναι Παρεμπιπτοντως το κινητο εγινε DOA για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο κ εγω το δικο μουΑλλα λογο ημερας κ επειδη δεν υπηρχε αποθεμα ουτε στην πολη μου αλλα ουτε πουθενα σχετικα κοντα την εφαγα τη φολα και θα περιμενω μεχρι Δευτερα-Τριτη xD :/
torq Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 υπάρχει περίπτωση δηλαδή να σου αλλάξουν το κινητό για τους λόγους που ανέφερες?
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι εγινε αλλαγη οπως ειπα.Απλα δεν υπηρχε αποθεμα και δεν το παρελαβα σημερα.Αυτο που τους ''τρομαξε'' ηταν η θερμοκρασια πιο πολυ κ επειδη λεει η apple εχει 3 μερες DOA μονο , μου το εκαναν για να μην τρεχουμε!
leukonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι εγινε αλλαγη οπως ειπα. Απλα δεν υπηρχε αποθεμα και δεν το παρελαβα σημερα. Αυτο που τους ''τρομαξε'' ηταν η θερμοκρασια πιο πολυ κ επειδη λεει η apple εχει 3 μερες DOA μονο , μου το εκαναν για να μην τρεχουμε! Εγινε αλλαγη με καινουριο η refurbished?
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 γιατι υπαρχει τετοια περιπτωση σε DOA? εγω πηρα χθες καινουργιο , αυτοι θα μου φερουν refurbished?Γινεται? Παντως ο υπαλληλος του καταστηματος επαιρνε τηλεφωνο να βρει συσκευη (αφου δεν ειχε αποθεμα εκει) σε αλλες περιοχες με ΟΤΕ shop.Πως θα καταλαβω το refurbished? Ειναι σε ζελατινα κανονικα? με φρικαρες τωρα leukonas :S
leukonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 γιατι υπαρχει τετοια περιπτωση σε DOA? εγω πηρα χθες καινουργιο , αυτοι θα μου φερουν refurbished? Γινεται? Παντως ο υπαλληλος του καταστηματος επαιρνε τηλεφωνο να βρει συσκευη (αφου δεν ειχε αποθεμα εκει) σε αλλες περιοχες με ΟΤΕ shop. Πως θα καταλαβω το refurbished? Ειναι σε ζελατινα κανονικα? με φρικαρες τωρα leukonas :S Εμενα τα Χριστουγεννα η Cosmote αρνηθηκε να μου το αλλαξει και σε Apple Store εξωτερικου επισης αρνηθηκαν αλλαγη και απλα εγινε επιδιορθωση. Ενημερωσε μας, εχω απορια.... το refurbished έρχετε με ζελατίνα κανονικά, σαν καινούριο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 γιατι υπαρχει τετοια περιπτωση σε DOA? εγω πηρα χθες καινουργιο , αυτοι θα μου φερουν refurbished? Γινεται? Παντως ο υπαλληλος του καταστηματος επαιρνε τηλεφωνο να βρει συσκευη (αφου δεν ειχε αποθεμα εκει) σε αλλες περιοχες με ΟΤΕ shop. Πως θα καταλαβω το refurbished? Ειναι σε ζελατινα κανονικα? με φρικαρες τωρα leukonas :S Φυσικα και υπαρχει περιπτωση.Λογικα refurbished θα σου δωσουν,αν ηταν να αλλαζουν κινητα για τετοια μικροθεματακια[που η συσκευη σου δεν εχει θεμα αλλα λεμε τωρα]...... Ρωτα τους . 2
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ρώτα τους κι αν είναι πάρε πίσω το παλιό πάλι! Αν και αποφεύγουν για κάποιο λόγο τον όρο "ανακατασκευασμένο" τα μαγαζιά...τα θεωρούν όλα καινούργια, ακόμα κι αυτά που δίνουν σε αντικατάσταση εντός εγγύησης που είναι σίγουρα refurbished, δεν ξέρω αν στο doa ισχύει κάτι άλλο
MontzOlee Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 με εχετε φρικαρει να ξερετε και ΜΑΚΑΡΙ να βγειτε ''ψευτες'' γιατι θα γινει πολεμος εκει μεσα.Γιατι να μου φερουν refurbished δεν καταλαβαινω..ειναι βαση καποιας νομοθεσιας οτι στο DOA μπορουν να μου δωσουν ανακατασκευασμενο?Κ πειτε μου ΠΩΣ θα το καταλαβω !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα