Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε εσυ εξηγησε γιατι τοτε κρασσαρε και τωρα οχι.....

Όντως το tablet κράσαρε όταν το πήγα μου κόλλησε το λογισμικό δεν το είχα κάνει ποτέ ροοτ. Εφόσον μου έδωσε την απάντηση για 60 ευρώ βρηκα άκρη στο xda develops. Βέβαια έφαγα 5 ωρες καθώς δεν ήξερα την διαδικασία. :-D

Δημοσ.

Όντως το tablet κράσαρε όταν το πήγα μου κόλλησε το λογισμικό δεν το είχα κάνει ποτέ ροοτ. Εφόσον μου έδωσε την απάντηση για 60 ευρώ βρηκα άκρη στο xda develops. Βέβαια έφαγα 5 ωρες καθώς δεν ήξερα την διαδικασία. :-D

το θέμα είναι ότι τώρα το έφτιαξες έστω και πρόχειρα εάν το πας σε έναν κάλο ηλεκτρονικό το αλλάζει για πλάκα και εάν ο τεχνικός είπε πως θέλει πολλά χρήματα για να γίνει σκοπό είχε να πουλήσει άλλο αφού αυτό ήταν εκτός εγγύησης   

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι τώρα το έφτιαξες έστω και πρόχειρα εάν το πας σε έναν κάλο ηλεκτρονικό το αλλάζει για πλάκα και εάν ο τεχνικός είπε πως θέλει πολλά χρήματα για να γίνει σκοπό είχε να πουλήσει άλλο αφού αυτό ήταν εκτός εγγύησης   

Μου έκανε πρόταση για -30 ευρώ σε 3 tablet (κινέζικο, estar). Δεν ξέρω είμαι καινούργιος στην πόλη (Σπάρτη) και δου τους ξέρω. Μου το σύστησαν και για καλό να φανταστείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...