Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ξαφνικά το toblet κρασαρε.Το πήγα σε κατάστημα και ζήτησε 60 ευρώ για επισκευή.

Μετά απο 5 ωρες του πέρασα νεο λογισμικό και custom rom. Ομως νομιζω στο καταστημα αυτός που το ανοιξε μου έκανε ζημια στην υποδοχή. Την αναγνωριζει την κάρτα μνήμης αλλά δεν κάνει καλή επαφή.

Γνωρίζετε εαν επισκευάζεται ή χρειάζεται αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα.

Ξέρετε κανένα κολό μαγαζί σε Αθηνα που ασχολείτε να ρωτήσω ενα ενδεικτικό κόστος.

Ευχαριστω

Δημοσ.

μάλλον πατήθηκαν τα ποδαράκια άνοιξε το και σπρώξε τα ποδαράκια του slot προς τα πάνω εάν έχει εγγύηση κάνε χρήση της ως ξεχωριστό ανταλλακτικό δεν υπάρχει είναι πάνω στην μητρική του tablet 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγύηση έληξε για 1,5 μήνα.Θα το δω μόλις τώρα.Ρωτησα μήπως υπάρχει ως ξεχωριστό ανταλλακτικο γιατί είδα δίαφορα βίντεο στο youtube με επισκευές. Κανένας ηλεκτρονικος μήπως μπορέσει να το κολλήσει

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Η εγγύηση έληξε για 1,5 μήνα.Θα το δω μόλις τώρα.Ρωτησα μήπως υπάρχει ως ξεχωριστό ανταλλακτικο γιατί είδα δίαφορα βίντεο στο youtube με επισκευές. Κανένας ηλεκτρονικος μήπως μπορέσει να το κολλήσει

εάν πας σε κάλο τεχνικό φτιάχνεται άνετα αλλά δεν χρειάζεται άλλαγμα μόνο σήκωμα τα ποδαράκια εκτός και εάν είναι σπασμένα  

Δημοσ.

Το άνοιξα μόλις τώρα τα ποδαράκια είναι σπασμένα. Πάντως το κόλλησα με σελοτείπ και σφήνωσα την κάρτα μνήμης . Πρός το παρών την αναγνωρίζει και δουλεύει μια χαρά. Να δουμε σε βάθος χρόνου πόσο θα αντέξει. Που πιστεύω μια χαρά είναι.

Τι εννοεις "αναγνωριζει την καρτα αλλα δεν κανει καλη επαφη";;;

έχει σπάσει υποδοχή . Δεν σου πετάει την κάρτα έξω μόλις την πατήσεις.

Δημοσ.

Τι εννοεις "αναγνωριζει την καρτα αλλα δεν κανει καλη επαφη";;;

εάν πατήσεις βιαία την sd τα πινάκια που έχει πατιούνται και δεν κάνουν καλή επαφή αναγνωρίζει την κάρτα αλλά όταν κουνηθεί το tablet δεν βλέπει την κάρτα 

Δημοσ.

Οκ...καταλαβα τωρα...απλα εχω αμφιβολιες κατα ποσο αυτο εγινε εκει που το ειδαν και ζητησαν 60€ αφου υποτιθεται για θεματα software δεν ανοιγονται....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εάν πατήσεις βιαία την sd τα πινάκια που έχει πατιούνται και δεν κάνουν καλή επαφή αναγνωρίζει την κάρτα αλλά όταν κουνηθεί το tablet δεν βλέπει την κάρτα 

Σωστα.Η διαγνωση του ήταν οτι έχει κρασάρει και έχει καεί η πλακέτα , και στραβώσει η υποδοχή της κάρτας. Μου είπε 60 ευρώ επισκεύη με αμφιβολία εαν φτιαχτεί.Τώρα που κουνάω το tablet δεν έχει πρόβλημα την αναγνωρίζει.

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

μπορεί ο τεχνικός να ήταν άπειρος και να έβαλε την sd άτσαλα

Χωρις να εχω θεμα ,αλλα εσυ θα πηγαινες ταμπλετ για επισκευη με την sd πανω;;;και ποιος εστω και απειρος τεχνικος δεν ξερει να κουμπωσει μια sd;;;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί ο τεχνικός να ήταν άπειρος και να έβαλε την sd άτσαλα 

Κατά 90% πιστεύω αυτός μου έκανε την ζημιά, πήρε και 15 ευρω για τον έλεγχο. Εγω πάντα με προσοχη την τοποθετούσα και ποτέ δεν είχα ανοίξει το tablet

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Κατά 90% πιστεύω αυτός μου έκανε την ζημιά, πήρε και 15 ευρω για τον έλεγχο. Εγω πάντα με προσοχη την τοποθετούσα και ποτέ δεν είχα ανοίξει το tablet

Τοτε εσυ εξηγησε γιατι τοτε κρασσαρε και τωρα οχι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...