Προς το περιεχόμενο

Ψυξη CPU

cloud13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

update: Ο τεχνικος συμφωνησε με εσας τελικα εφταιγε το ποδαρακι της ψυκτρας.. Της εβαλε ανταλλακτικο και ενω εγω ειχα ηδη παρει την Themis (τουμπανο), δεν συμφωνησε να την τοποθετησει δωρεαν γιατι ηθελε ολο λυσιμο και εμεινα με την ψυκτρα στα χερια. Παντως η stock δουλευει καλα τωρα σε full load μεχρι 65-70 παει, οποτε βρω χρημα θα βαλω και το κτηνος να ησυχασω!

Εάν δεν πιάνουν τα χεριά σου άστο..!!Εάν έστω και λίγο λίγο πιάνουν...Θα την βάλεις μόνος σου..Υπάρχουν βιντεάκια στο Youtube!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mωρε πιανουν τα χερια μου απλα δεν θα ξερω μετα την καλωδιωση να κανω χαχαχα. Εχω και ενα φιλο που μου το ειχε στησει αυτος πιο ειδικος οποτε θα καταφυγω σε αυτον! Θα κανω update με φωτο και θερμοκρασιες μετα απο ολα!

• Like 1

Ολα τα parts ενα καλωδιο ειναι?? Εγω βλεπω 5-10 μεσα βαλε και τα ρευματα! 

Εννοω για το λυσιμο και το ξαναστησιμο του pc οχι της ψυκτρας τοσο!

Ολα τα parts ενα καλωδιο ειναι?? Εγω βλεπω 5-10 μεσα βαλε και τα ρευματα!

Εννοω για το λυσιμο και το ξαναστησιμο του pc οχι της ψυκτρας τοσο!

Για να βάλεις την ψυχτρα;

Εεεε και πάλι...Τα καλώδια ειναι το τελευταιο πραμα και το πιο ευκολο...

Μια φωτο βγαλε να ξερεις π μπαινει το καθενα ακριβως και ολα καλά!!!!

Πρόχειρος τρόπος μεν αλλά ντάξει αμα είναι να γλυτώσεις λεφτά,αλλιώς κάνε το με τον φίλο σου μαζί να μάθεις κιολας!

Σιγουρα χωραει η themis στο κουτι σου ? Εχω και εγω περιπου ιδιο κουτι (λιγο μεγαλυτερο thermaltake  Armor jr Dimension (H*W*D) 478 x 210 x 495 mm)  και απ το πρωι μετραω αν χωραει η evo 212 (ιδιες διαστασεις) που θελω να παρω και νομιζω πως δεν χωραει. Μπορεις με καποιο τροπο να το δεις μιας που εχεις αγορασει την ψυκτρα?

Καλημερα! Χτες τοποθετηθηκε η ψυκτρα τελικα! Υπερτουμπανο και φοβερη δουλεια κανει με prime95 στα τερματα εφτασε μεχρι 45 βαθμους. Ηταν αρκετα μπελαλιδικη η τοποθετηση ειδικα με τη βαση κατω απο τη mobo η οποια δεν αφηνε να πιασει βολτες μια απο τις 8 βιδες μετα της mobo (αν και δεν νομιω να εχω προβλημα και με 7 μια χαρα σταθερη ειναι). Πολυ ικανοποιημενος και τη συνιστω ανεπιφυλακτα! Alexx το δικο μου κουτι ειχε στο πλαινο μια πλαστικη χοανη που επρεπε να βγει για να χωρεσει η Themis αλλα ολα οκ. Το μονο πιθανο προβλημα θα ηταν αν ειχα χοντρες dimm μιας και η mobo ειναι mini και θα εβρισκαν. Επιφυλασσομαι για φωτο αν θελετε!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...