cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, μετα απο 2-3 αποτομα κλεισιματα του PC. Bλεπω στο Real temp και βαραει 95-100 βαθμους ενω τρεχω 4 tabs chrome 4 tabs mozilla και βιντεοκληση στο skype. Δεν ειναι και λιγα, αλλα σιγουρα δεν δικαιολογει τοση θερμοκρασια.Το θεμα ειναι οτι το pc καθαριστηκε απο τεχνικο και ειναι τζαμι απο σκονες κλπ και απλα προτεινε να βαλω μια ψυκτρα στη cpu και να πεταξω την μαμισια της intel. Η απορια μου ειναι η εξης: Θα κανει τοση διαφορα μια καλυτερη ψυκτρα για να ειμαι ασφαλης ακομα και αν τρεξω απαιτητικα παιχνιδια η εφαρμογες? Δικαιολογειται τοση θερμοκρασια ακομα και με την μαμα ψυκτρα? το συστημα μου ειναι intel i5 660 3.33ghz gigabyte GA-H55-USB3 asus 450gts corsair 4gb 1333mhz Ελπιζω να με φωτισετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δες την Themis ή την Evo 212 (12cm fan) Είναι πολύ καλές για τα λευτά τους! Αν έχεις θέμα χώρου δες την Aidos (9.2cm fan) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Προφανώς και θα δεις διαφορά, πάρε μια απο αυτές που σου πρότεινε ο Sheogorath. Βεβαιώσου για αρχή όμως οτι η μαμά ψύκτρα πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή σου. Edit: Τα 2-3 κλεισίματα που ανέφερες παρατηρήθηκαν μετά τον καθαρισμό του συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 O τεχνικος την εβαλε αφου φρεσκαρε την παστα οπως μου ειπε αρα λογικα καλα την εχει πατησει.. Αρα θα μπορω να τρεχω και παιχνιδια χωρις να κανω προσευχες? Αν βαραει 100αρια χωρις να τρεχω game ακομα και με καλη ψυκτρα δεν θα γονατισει το pc? Υ.Γ. Τσεκαρα 2 zalman απο πλαισιο μια 9αρα και μια 12αρα με 30 και 40 ευρω αντιστοιχα. Τι γνωμη εχετε? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 99% δεν πατάει καλά, δε δικαιολογούνται τέτοιες θερμοκρασίες. Και ο τεχνικός άνθρωπος είναι, λάθη γίνονται, το αν πατάει η ψύκτρα καλά δε φαίνεται εύκολα στο μάτι, μπορεί να του διέφυγε (αν και δε θα έπρεπε σαν επαγγελματίας). Στα 25+ πας σε Themis όπως είπε και ο Sheogorath.Και ναι, θα μπορείς να τρέχεις απαιτητικές εφαρμογές σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, με άνεση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σε ρωτάω γιατί αν δεν είχες τέτοιες θερμοκρασίες πριν το καθαρισμό τότε έχει γίνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. Και ο τεχνικός άνθρωπος είναι, το θέμα όμως είναι να βρεις το πρόβλημα γιατί η χρήση που περιγράφεις σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες δεν είναι οτι πιο φυσιολογικό. 99% δεν πατάει καλά, δε δικαιολογούνται τέτοιες θερμοκρασίες. Και ο τεχνικός άνθρωπος είναι, λάθη γίνονται, το αν πατάει η ψύκτρα καλά δε φαίνεται εύκολα στο μάτι, μπορεί να του διέφυγε (αν και δε θα έπρεπε σαν επαγγελματίας). Στα 25+ πας σε Themis όπως είπε και ο Sheogorath.Και ναι, θα μπορείς να τρέχεις απαιτητικές εφαρμογές σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, με άνεση. στο μυαλό μου είσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Aν δεν παταει καλα τι κανω παιδες? Και πως μπορω να το δω εγω αυτο? kraken92 ειχα κανει εγω ενα καθαρισμα (οπου εβγαλε πολλη μακα) και αρχισε να κλεινει 4-5 μερες μετα. Σημερα ο τεχνικος εκανε πληρε καθαρισμα, ελπιζω δηλαδη μιας και 30 ευρω δεν ειναι και λιγα για να εχω παλι pc-φουρνο και υποψηφιο για σβησιμο... edit: με χαρα να σε ακουσω sheogorath αλλα raijintek δεν βλεπω να πουλανε εδω γυρω... οι ζαλμαν που ανεφερα δεν ειναι καλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω έχω την Evo 212 και θα έλεγα να πας σ'αυτή για τη χρήση που τη θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν ανοίξεις την πίσω πλευρά του κουτιού, και βλέπεις στα δεξιά να έχει κόψιμο ώστε να φαίνεται το πίσω μέρος της μητρικής, τότε μπορείς να δεις αν έχουν περάσει στις 4 τρύπες σωστά κάτι λευκά ποδαράκια. Αν δε μπορείς, δες για αρχή αν κουνιέται η ψύκτρα απο μπροστά (γλυκές κινήσεις, μη της βγάλεις τα μάτια).Δες τα 4 "πόδια" της ψύκτρας αν είναι καλά κουμπωμένα, δε παίζουν "εύκολα" προς τα μέσα-έξω.Αν είναι κουμπωμένη καλά, τι να πώ, μάλλον έγινε κακάσχημη δουλειά στην πάστα (αν την άλλαξε όντως, αν δεν την άλλαξε ίσως να δικαιολογούνται οι θερμοκρασίες).Την έχει το e-shop που στέλνει παντού, από εκεί και πέρα αν βρεις σε CM 212 είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω έχω την Evo 212 και θα έλεγα να πας σ'αυτή για τη χρήση που τη θέλεις. 45 ευρω τη βλεπω cosmodata και βγαινει λιγο αλμυρη για το μπατζετ μου... μετα το 30αρι στον τεχνικο κανα 30αρι μαξ μπορω να δωσω ακομα. Η ζαλμαν ειναι απαγορευμενη λεξη ρε παιδια γιατι δεν λετε καμια γνωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 45 ευρω τη βλεπω cosmodata και βγαινει λιγο αλμυρη για το μπατζετ μου... μετα το 30αρι στον τεχνικο κανα 30αρι μαξ μπορω να δωσω ακομα. Η ζαλμαν ειναι απαγορευμενη λεξη ρε παιδια γιατι δεν λετε καμια γνωμη? http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ότι και να πάρεις καλύτερο θα είναι, αλλά εφόσον ζητάς μέχρι 30 ευρώ, σου προτάθηκαν τα δυο καλύτερα. Από εκεί και πέρα δική σου η απόφαση. Καλή δε τη θεωρώ για τα λεφτά της, ειδικά εφόσον υπάρχουν άλλες επιλογές.Επίσης αν χωράει στο κουτί σου ψύκτρα με 120/140μμ, μακιά από 92μμ, πολύ πιο ήσυχες/αποδοτικές οι πρώτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ότι και να πάρεις καλύτερο θα είναι, αλλά εφόσον ζητάς μέχρι 30 ευρώ, σου προτάθηκαν τα δυο καλύτερα. Από εκεί και πέρα δική σου η απόφαση. Καλή δε τη θεωρώ για τα λεφτά της, ειδικά εφόσον υπάρχουν άλλες επιλογές. Επίσης αν χωράει στο κουτί σου ψύκτρα με 120/140μμ, μακιά από 92μμ, πολύ πιο ήσυχες/αποδοτικές οι πρώτες. βλεπω στο eshop τη Themis με 29 ευρω και την aidos με 21. Πως θα ξερω αν χωρανε στο συστημα μου ομως? Σας εχω ζαλισει ξερω αλλα σας υπερευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! υ.γ αυτες συνοδευονται απο παστα η ειναι εξτρα εξοδα και αν ναι ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πες μας το κουτί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 βλεπω στο eshop τη Themis με 29 ευρω και την aidos με 21. Πως θα ξερω αν χωρανε στο συστημα μου ομως? Σας εχω ζαλισει ξερω αλλα σας υπερευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Πιο κουτί έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα