Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Still a better title than CoD.. /just sayin λολ

Βαρατε βιολιτζηδες.. Και εγω τα βρίζω τα καθάρματα αλλα το περιμενω πως και πως το syndicate. .Αρκεί να μην έχουμε τις περσινές αστειότητες. . Το πικρό ποτηρι των microtransactions το αντεχω, την περσινή alpha phase φολα μεχρι να βγουν 10 patch για να γινει παιχνιδι playable οχι..

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε εγω δεν θα το αντεξω να βγει παλι σε Early Access γιατι σε τετοια κατασταση βρισκοταν περσι. Πληρωνες για να παρεις ενα παιχνιδι που ηταν σε Alpha ουτε καν σε Alpha .  Ομως τα Steam Refunds πιστευω εδωσαν ενα καλο μαθημα στις εταιριες. Αυτο φαινεται απο τις pc εκδοσεις των Mad max και Metal Gear που ηταν τα 2 πρωτα μεγαλα παιχνδιια μετα το φιασκο του  Batman.  Δεν προκειται πλεον ποτε να ξαναβγουν παιχνιδια σε τετοια κατασταση. Αν και στην περιπτωση του Unity το παιχνιδι ειχε τα ιδια θεματα και στις κονσολες και οχι μονο στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Ομως τα Steam Refunds πιστευω εδωσαν ενα καλο μαθημα στις εταιριες.

Αυτό ακριβώς, μετά τα χιλιάδες refunds που έδωσαν με το B:AK σίγουρα θα το σκεφτουν πολύ καλά πριν παραδώσουν μη ολοκληρωμένο παιχνίδι στο steam. 

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, μετά τα χιλιάδες refunds που έδωσαν με το B:AK σίγουρα θα το σκεφτουν πολύ καλά πριν παραδώσουν μη ολοκληρωμένο παιχνίδι στο steam. 

"No more B:AK or we send it BACK!" ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι σας φερνει αηδια εγω μονο που ακουσα και DM φτιαχτηκα.. Λονδιναρα,μουντιλα ατμοσφαιρα και αν δεν εχουμε τα περσινα παρατραγουδα παμε για κατι πολυ καλο..

Δημοσ.

Η ατμόσφαιρα καλή είναι, το trailer όμως μούφα. Σε πόρωσε εσένα δηλαδή για να το παίξεις; Αυτό είναι το θέμα.

Δεν υπολογίζεται οτι το τραιλερ απ το brotherhood έχει μια νοσταλγία που λογικά δεν θα έχει πότε ξανά game της σειράς. Για μενα ναι μεν δεν ήταν το κορυφαίο το τραιλερ αλλά δεν ήταν και κακό. 

• Like 1
Δημοσ.

εχω μια ελαχιστη ελπιδα οτι επειδη δεν εχει Multiplayer ισως κανουν ενα στορυ της προκοπης . φυσικα δεν προκειται να δουμε τις δοξες του 2 αλλα εστω να προσπαθησουν λιγο. 

Δημοσ.

Η ατμόσφαιρα καλή είναι, το trailer όμως μούφα. Σε πόρωσε εσένα δηλαδή για να το παίξεις; Αυτό είναι το θέμα.

Καλα δεν περιμενω και το trailer για να βγαλω εικονα για ενα παιχνιδι, ειδα ενα δυο gameplay videos και καταλαβα περι τινος προκειται και αν μου κανει. Στο trailer με πορωσε η μουσικη απο remixed DM.. :P

Παιδια μια συμβουλη. Ναι το botherhood ειναι το καλυτερο της σειρας, αλλα μην πεφτουμε στην κλασσικη λομπα της νοσταλγιας οπως ειπε ο GjokerR.. 

Ειναι απολυτα κατανοητο να μην αρεσει σε καποιον η τροπη των AC, αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα απο το να ριχνουμε στην πυρα και να ειμαστε προκατειλλημενοι με ενα τιτλο χωρις καν να τον εχουμε ακουμπησει.

Δημοσ.

Έτσι όπως βλέπω την εξέλιξη των games προτιμώ πάντα να κρατάω μικρό καλάθι ή για να το πω καλύτερα να κοιτάω τα πάντα με μισό μάτι, χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, και περιμένω απλά η κυκλοφορία του (κάθε) τίτλου να με διαψεύσει.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι ξεφεύγουν από το Assassin concept όλο και παραπάνω.

Αυτο ειναι αληθεια ξεφευγει απο το concept αρκετα. 

Έτσι όπως βλέπω την εξέλιξη των games προτιμώ πάντα να κρατάω μικρό καλάθι ή για να το πω καλύτερα να κοιτάω τα πάντα με μισό μάτι, χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, και περιμένω απλά η κυκλοφορία του (κάθε) τίτλου να με διαψεύσει.

Μα αυτο λεω και εγω ας το δουμε πρωτα και το κραζουμε μετα. Τωρα η συζητηση για το τρειλερ και αν ειναι καλο ή κακο δεν νομιζω οτι εχει και κανα ενδιαφερον ιδιαιτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...