Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετά λέμε δεν γίνεται να αρμέγεις νεκρή αγελάδα Ubisoft...

Δημοσ.

αμα η πλοκη γινεται σε μια πολη ειναι πολυ βαρετο.το πρωτο assassins creed ειχε ταξιδια και σε αλλες πολεις,περιοχες.και το δευτερο και τριτο και black flag.το unity  ηταν μονοτονα βαρετο οσες φορες και να προπσαθησα να το παιξω το παραταγα.

Δημοσ.

Αν ειναι καλο gameplay δεν θα το βαρεθουμε και ας εχει μια πολλη. Το unity δεν ειχε θεμα στο gameplay αλλα στην αθλια pc εκδοση που στην αρχη μεχρι να βγουν patches ολο κολλαγε .

Δημοσ.

Εγω με desent συστημα σε καποια σημεια κολλουσαν τα παντα για 1 δευτερολεπτο ισως και λιγο παραπανω. Μαλισα σε καποια φαση μαζι με το παιχνιδι ειχε κολλησει ολοκληρο το pc.

Δημοσ.

Μάλλον είχες λάθος crack Οroku.  :P Με την έλευση του 1.2 δεν υπήρχε θέμα. Τα έχω δοκιμάσει ένα ένα τα updates στο συγκεκριμένο game αφού το έχω κρατήσει και για benchmark λόγους στον δίσκο μου. Δεν αλλάζει κάτι μετά το 1.2 πέρα από κάποιες βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι από τότε έχουν βγει και ένα κάρο drivers από την nvidia. Και αυτό βοηθάει για κάποιον που θα πάει να το παίξει ας πούμε τώρα.

Επίσης στο συγκεκριμένο game καλό θα ήταν να κάνεις και ένα μικρό OC στην gpu σου, θα κερδίσεις αυτομάτως 7-9 frames. Τα στιγμιαία κολλήματα είναι γιατί το framerate στο game σε ορισμένα σημεία πέφτει και γίνεται αμέσως αντιληπτό στο έμπειρο μάτι. Με το OC δίνεις ένα boost στα min fps οπότε δεν πέφτεις ποτέ κάτω από 50.

Εγώ την έκανα ουσιαστικά μια stock 980 μετά το OC και στο game είναι αντιληπτή κατευθείαν η διαφορά μεταξύ 970/980.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μην έχει σεντούκια ου ανοίγουν μόνο με την app. Πάντως γενικά δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος αυτή τη φορά, και η εποχή βέβαια δεν με τρελαίνει κιόλας. Πρέπει να ξαναφτιάξουν τριλογία α λα Έτζιο.

Δημοσ.

100% οptional λεει.για αυτους που δεν θελουν να εξερευνησουν ολο τον κοσμο του παιχνιδιου. Εγω θα τα εξερευνησω ολα δεν θα πληρωσω για να ανεβω level. Αυτα ειναι για αυτους που βαριουνται να παιζουν το ιδιο παιχνιδι πολλες μερες. Οχι για σοβαρους gamers σαν εμας.

Δημοσ.

Πρέπει να ξαναφτιάξουν τριλογία α λα Έτζιο.

Τα καλά γίνονται μόνο μια φορά η γνώμη μου είναι να το τελειώσουν εδώ

πιστεύω  και πολλών άλλων που λάτρεψαν τον Εζιο. 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι αθεόφοβοι! :-D

Αντί να διορθώσουν το γκεϊμπλέι το οποίο από το Brotherhood και τείνει να γίνει όλο και περισσότερο μια λίστα από ανιαρά πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσεις για να δεις πώς εξελίσσεται και τελειώνει η ιστορία (εξαιρούνται οι ναυμαχίες -αλήθεια, τι έγιναν αυτές; ), βρήκαν τρόπο να το μετατρέψουν σε πλεονέκτημα και να βγάλουν επιπλέον χρήματα από αυτό.

Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι, λαίμαι. Υποκλίνομαι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...