{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πλακα κάνει η Ubisoft με τα παραπάνω video?! Αλλα να μου πεις σε ένα χρόνο τι σκατά να προλάβουν να κάνουν...and the milking goes on... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πλακα κάνει η Ubisoft με τα παραπάνω video?! Αλλα να μου πεις σε ένα χρόνο τι σκατά να προλάβουν να κάνουν...and the milking goes on... Τώρα το είδα κι εγώ. Official video που βάζουν το "Your opinion" σε "you're opinion", ωιμέ... (ναι, έχω θέμα με το τυπογραφικά ) Ωραίο το finisher animation, αλλά τα κανονικά στην μάχη είχαν ένα απότομο feel. Ο χαρακτήρας πάντως Ezio-ίζει, οπότε μπορεί να μου αρέσει.
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 πραγματικα για μενα η σειρα των Assassin's Creed τελειωσε στην Ezio saga....το milking που ακολουθησε δεν εχει προηγουμενο,ακομα και τα Zelda που βγαζει η NIntendo εχουν 3-4 χρονια διαφορα στο developement ενω πριν καποια χρονια ισως να ενθουσιαζομουν με AC,πλεον μου ειναι τελειως αδιαφορο 7
Silverage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ακόμα το χάλι στο combat; Λες και είναι σε fast forward. Νόμιζα θα το είχαν φτιάξει απο το προηγούμενο βίντεο που είχε βγει αλλά δεν. Νομίζω έχουν παρεξηγήσει τη φράση fast paced combat. Επίσης τα γραφικά δεν με ξετρέλαναν αλλά καλύτερα, μην κάνουνε πάλι τα ίδια με το unity που άλλα είδαμε άλλα παίξαμε.
kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τα γραφικά και κυρίως οι φωτισμοί τα σπάνε!!! Ως παιχνίδι μπορεί να είναι για τα μπάζα, θα το κρίνω όταν το παίξω.
Despotas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Με κάθε video αδιαφορώ όλο και περισσότερο.. ΟΚ, ο τεχνικός τομέας θα τα σπάει αλλά κάθε χρόνο το ίδιο gameplay έχει παραγίνει.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Με κάθε video αδιαφορώ όλο και περισσότερο.. ΟΚ, ο τεχνικός τομέας θα τα σπάει αλλά κάθε χρόνο το ίδιο gameplay έχει παραγίνει. όχι μη το λες αυτό...στο unity ήταν ότι πιο χάλια gameplay μπορούσε να βγει! Κυρίως στον τομέα κινήσεων του ασασίνου και της αλληλεπίδρασης με τον κόσμο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ubisoft Promises That Assassin’s Creed: Syndicate Will Be Better Optimized That Unity 2
mathsrule Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ubisoft Promises That Assassin’s Creed: Syndicate Will Be Better Optimized That Unity Μακάρι, αλλά από το Assassin's Creed 3 ακούμε για Optimisation.....
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μακάρι, αλλά από το Assassin's Creed 3 ακούμε για Optimisation..... και το black flag καλά έπαιζε! και μπροστά στο unity,ήταν βουνό ολόκληρο η διαφορά τους
mathsrule Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και το black flag καλά έπαιζε! και μπροστά στο unity,ήταν βουνό ολόκληρο η διαφορά τους Κοίτα, έπαιζε καλά σε σχέση με το 3 (Βοστόνη) και το Unity. Στην πραγματικότητα, ένα απλά καλό Port ήταν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν βλέπω καμία βελτίωση σε σχέση με το Unity, και οι οροφές εξακολουθούν να είναι φλατ, ακόμα ελπίζετε για te$$ellation patch ; Assassin’s Creed: Syndicate – New Screenshots Released
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Προτιμώ να ακούσω το best του Καρα με ακουστικά στο repeat παρα να παίξω ξανά AC. Όταν κάποτε επιτέλους πάνε σε Japan, ninja, samurai κτλ τότε ίσως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Simplygon 6.0 Being Used In Ubisoft’s Latest Games, Including Rainbow Six & Assassin’s Creed: Syndicate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα