Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι ήρωας που το τερμάτισες :P 

Εγώ μάζεψα τα περισσότερα collectibles, έχω φτασει 10 lvl κι είμαι ακομα στο 5ο Sequence. Βαριέμαι να συνεχίσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Είσαι ήρωας που το τερμάτισες :P 

Εγώ μάζεψα τα περισσότερα collectibles, έχω φτασει 10 lvl κι είμαι ακομα στο 5ο Sequence. Βαριέμαι να συνεχίσω.

Ωραια ιστορία είχε το έπαιξα ευχάριστα μετά τον starrick άρχισα να βαριέμαι σε βγάζει 4 αποστολές ακόμα για την βασίλισσα. Ευτυχώς βγήκε το world War 1 και άλλαξε λίγο το όλο κλήμα. 90% είμαι αλλά μένουν λίγα helix κάποια secret of London και σε κάθε αποστολή σου λέει να κάνεις 1 2 πράγματα οπότε προφανώς δεν παίζει να τις ξαναπαίξω και γενικά δεν έχει μείνει τίποτα άλλο στον χάρτη. Ένα 8ωρο θέλει το jack the ripper για 100% άνετα το τερματίζω σε ένα βράδυ. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, metropontikas είπε

Σπέρες,

Λέω να πιάσω στα κοντά το syndicate. Αξίζει κατ'εσας να παρω το season pass ή μόνο κάποια dlc (ή και κανένα);

Εδώ δείχνει τρία dlc σε μικρότερη τιμή του season pass:

https://isthereanydeal.com/search/?q=assassin's+creed+syndicate

Το Jack the ripper dlc αξίζει πολύ σε πάει αρκετά χρόνια μετά τη βασική ιστορία παίζεις και με την evie και με τον Jack. Αρκετά σκοτεινό περιβάλλον και νέες μεθόδους μέσω φόβου για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. 

Για μένα αξίζει και το dreadful Crimes μπαίνει στη θέση ενός sherlock Holmes και λύνεις φόνους με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο με clues κτλ σε κάθε τόπο εγκλήματος.. 

Και τα 2 dlc μου άρεσαν πολύ και τα προτείνω. Το maharaja δεν το προτείνω απλές αποστολές βοηθάς έναν βασιλιά να αποκαταστήσει τη φήμη του. 

• Thanks 1
Δημοσ.

απο μονα τους αυτα τα 2 κανουν 8 ευρω βλεπω, οποτε νομιζω δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να τσιγκουνευτω συν 2.5ε για το  season pass, με ολες τις  χαζομαρες που θα μου προσφερει.

ευχαριστω πολυ για την  απαντηση!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, metropontikas είπε

απο μονα τους αυτα τα 2 κανουν 8 ευρω βλεπω, οποτε νομιζω δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να τσιγκουνευτω συν 2.5ε για το  season pass, με ολες τις  χαζομαρες που θα μου προσφερει.

Τίποτα εύχομαι να τα ευχαριστηθείς. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, metropontikas είπε

Ή παίρνεις την συνδρομή uplay + που είναι σε προσφορά αυτό το μήνα στα 7 ευρώ και έχει όλα τα assassins στη gold εκδοσή

https://store.ubi.com/ie/home

Επεξ/σία από Brandtobrand
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναγράφω για να κάνω μια ερώτηση πριν επιχειρησω να το παιξω.

Ξέρετε αν θα παίζει σε υπολογιστή με Intel i7-4510, geforce 850m και 8gb ram;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το assassins creed syndicate και έχω την εξής απορία εαν αγοράσω απο το στεαμ το Assassin's Creed Syndicate Gold (WW), θα έχω αγοράσει το βασικό παιχνίδι και όλα τα dlc?? 

Για να ξέρω εαν είναι να τα αγοράσω ξεχωριστά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexpao13 είπε

Ναι, η gold edition σου δινει ολα τα dlc που αναγραφονται και λιγο πιο κατω στη σελιδα του παιχνιδιου στο steam.

Α ωραία γιατί κάτω στην περιγραφή δεν το διευκρίνιζε....

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταξε μην σε παρω και στον λαιμο μου αλλα σε ολα τα αλλα site λεει οτι παιρνεις ολα τα dlc στο steam ομως γραφει οτι παιρνεις μονο το season pass, πραξε αναλογα

Επεξ/σία από Alexpao13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexpao13 είπε

Κοιταξε μην σε παρω και στον λαιμο μου αλλα σε ολα τα αλλα site λεει οτι παιρνεις ολα τα dlc στο steam ομως γραφει οτι παιρνεις μονο το season pass, πραξε αναλογα

Θα περιμένω μήπως γράψει κάποιος που θα ξέρει σιγουρα 

σε ευχαριστώ για την βοηθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...