GjokerR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αφου γραφω τι καρτα εχω (gtx 1080), επισης γραφω στις μετρησεις τι εχω βαλει απο settings, η πρωτη ειναι με τα settings που λες (1080p max out) και βλεπω σε εκεινο το σημειο 45fps, ενω ο αλλος στο video πεφτει οπως και εσυ ειπες 35fps και δεν ειναι απο το cpu σιγουρα σε τοσο χαμηλα καρε, 6700Κ εχει. ξέρετε σε ποιο patch είναι αυτός στο βίντεο, γιατί απο patch σε patch αλλάζουν και επιδόσεις
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αφου γραφω τι καρτα εχω (gtx 1080), επισης γραφω στις μετρησεις τι εχω βαλει απο settings, η πρωτη ειναι με τα settings που λες (1080p max out) και βλεπω σε εκεινο το σημειο 45fps, ενω ο αλλος στο video πεφτει οπως και εσυ ειπες 35fps και δεν ειναι απο το cpu σιγουρα σε τοσο χαμηλα καρε, 6700Κ εχει. Sorry ρε συ δεν το είχα δει. Στα πόσα mhz είσαι στην 1080? 45 έχω σε εκείνο το σημείο όλα ultra με stock ρολόγια. Είναι το πιο δύσκολο σημείο τόσες σκιές να τρέξει η κάρτα. Κατω από 43 δεν έχω δει στο παιχνίδι με όλα φουλ και αυτό στο σημείο στην σκεπή ανάλογα την κάμερα. Οπότε στα ίδια είμαστε λογικά στο πρώτο βίντεο ίσως να είχε παλιότερη έκδοση παιχνιδιού και μετά το έκαναν λίγο ακόμα optimized. Με overclocked 1070ti 2050-2100mhz σίγουρα θα έχουμε 50+ fps. Πάντως ακόμα και η 1080ti overclocked ζορίζεται για τα 60 σε τέτοια σημεία(βίντεο 2016 και μετά) οπότε λογικό το performance. Το origins πχ δεν έχει τέτοια θέματα(δεν ξέρουμε και τι aa χρησιμοποιεί βέβαια η αν έχει pcss κτλ) κραταει 70+ fps σε ότι σημείο και αν εισαι. ξέρετε σε ποιο patch είναι αυτός στο βίντεο, γιατί απο patch σε patch αλλάζουν και επιδόσεις Της 1080ti overclocked είναι Απρίλιος 2017 οπότε θα έχει τελευταία έκδοση με καινούριους drivers. GTX 760 max out https://youtu.be/_2RIQ8hkUzk 2Fps βγάζει σε αυτό το σημείο ακριβώς έχω 53+.
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Sorry ρε συ δεν το είχα δει. Στα πόσα mhz είσαι στην 1080? 45 έχω σε εκείνο το σημείο όλα ultra με stock ρολόγια. Είναι το πιο δύσκολο σημείο τόσες σκιές να τρέξει η κάρτα. Κατω από 43 δεν έχω δει στο παιχνίδι με όλα φουλ και αυτό στο σημείο στην σκεπή ανάλογα την κάμερα. Οπότε στα ίδια είμαστε λογικά στο πρώτο βίντεο ίσως να είχε παλιότερη έκδοση παιχνιδιού και μετά το έκαναν λίγο ακόμα optimized. Με overclocked 1070ti 2050-2100mhz σίγουρα θα έχουμε 50+ fps. Πάντως ακόμα και η 1080ti overclocked ζορίζεται για τα 60 σε τέτοια σημεία(βίντεο 2016 και μετά) οπότε λογικό το performance. Το origins πχ δεν έχει τέτοια θέματα(δεν ξέρουμε και τι aa χρησιμοποιεί βέβαια η αν έχει pcss κτλ) κραταει 70+ fps σε ότι σημείο και αν εισαι. Της 1080ti overclocked είναι Απρίλιος 2017 οπότε θα έχει τελευταία έκδοση με καινούριους drivers. GTX 760 max out https://youtu.be/_2RIQ8hkUzk 2Fps βγάζει σε αυτό το σημείο ακριβώς έχω 53+. Δεν παει ετσι δυστηχως το O/C μην περιμενεις τρελα πραγματα κυριως σε πολυ ζορισμενες καταστασεις, το να πας απο π.χ. τα 43 στα 50 καρε ειναι σχεδον 20% διαφορα, δεν θα ερθει με 100MHz πανω στο boost. Εμενα κανονικα δουλευει boost στα 1950, με oc μπορει να κατσει και 2040 και 2080 και 2100, γενικα οτι κατσει αναλογα το παιχνιδι, οι διαφορες παντως ειναι μικρες, εκει που βλεπεις 43 καρε θα πας 45-46, σε αλλα παιχνιδια που βλεπεις 120 καρε, μπορει να δεις και +10 καρε διαφορα. 1
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παει ετσι δυστηχως το O/C μην περιμενεις τρελα πραγματα κυριως σε πολυ ζορισμενες καταστασεις, το να πας απο π.χ. τα 43 στα 50 καρε ειναι σχεδον 20% διαφορα, δεν θα ερθει με 100MHz πανω στο boost. Εμενα κανονικα δουλευει boost στα 1950, με oc μπορει να κατσει και 2040 και 2080 και 2100, γενικα οτι κατσει αναλογα το παιχνιδι, οι διαφορες παντως ειναι μικρες, εκει που βλεπεις 43 καρε θα πας 45-46, σε αλλα παιχνιδια που βλεπεις 120 καρε, μπορει να δεις και +10 καρε διαφορα.Κατάλαβα έχω δει 10fps διαφορά αλλά στα 100 οπότε όπως σωστά λες στα 45 θα πάει 49 50. Όπως και να έχει πιστεύω αυτες τις ρυθμίσεις τις βάζουν οι εταιρείες ώστε να πουλάνε οι nvidia και amd κάρτες γραφικών χωρίς το ανάλογο αντίκτυπο στην ποιότητα εικόνας. Για 2100 θα προσπαθήσω κάποια στιγμή τώρα είμαι τελείως stock 1070ti oc εκδόσεις δεν βγάζουν.
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κατάλαβα έχω δει 10fps διαφορά αλλά στα 100 οπότε όπως σωστά λες στα 45 θα πάει 49 50. Όπως και να έχει πιστεύω αυτες τις ρυθμίσεις τις βάζουν οι εταιρείες ώστε να πουλάνε οι nvidia και amd κάρτες γραφικών χωρίς το ανάλογο αντίκτυπο στην ποιότητα εικόνας. Για 2100 θα προσπαθήσω κάποια στιγμή τώρα είμαι τελείως stock 1070ti oc εκδόσεις δεν βγάζουν. Ποσο τρεχει stock; Δες με το rivatuner ποσο εμφανιζει μεσα σε καποιο παιχνιδι και αναλογα βαλε την διαφορα για να παει 2100 στο boost. Μην εμπιστευεσαι ποσο λεει boost στο afterburner, εμενα τουλαχιστον αλλα βαζω, αλλα παιζει στην πραξη. Οι διαφορες στα πολυ βαρια σεναρια ειναι ελαχιστες παντως. Στο deus ex ας πουμε στο ultra/2K η διαφορα ειναι 55 με 58 καρε. Τωρα επειδη η 1070ti επιτηδες ειναι χαμηλοτερα χρονισμενη, παιζει να εχει μεγαλυτερη διαφορα αν πας manual το boost πιο ψηλα. Λογικα πρεπει να εισαι ενα κλικ πιο κατω απο 1080, αν πας και το boost στα ιδια επιπεδα. 1
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ποσο τρεχει stock; Δες με το rivatuner ποσο εμφανιζει μεσα σε καποιο παιχνιδι και αναλογα βαλε την διαφορα για να παει 2100 στο boost. Μην εμπιστευεσαι ποσο λεει boost στο afterburner, εμενα τουλαχιστον αλλα βαζω, αλλα παιζει στην πραξη. Οι διαφορες στα πολυ βαρια σεναρια ειναι ελαχιστες παντως. Στο deus ex ας πουμε στο ultra/2K η διαφορα ειναι 55 με 58 καρε. Τωρα επειδη η 1070ti επιτηδες ειναι χαμηλοτερα χρονισμενη, παιζει να εχει μεγαλυτερη διαφορα αν πας manual το boost πιο ψηλα. Λογικα πρεπει να εισαι ενα κλικ πιο κατω απο 1080, αν πας και το boost στα ιδια επιπεδα. Στα 1643 είναι stock η συγκεκριμένη είδα μέχρι 1850 μέσω msi afterburner σε παιχνίδια χωρίς όμως να πειράξω τίποτα δεν ξέρω αν ισχύει το 1850 ξέρω ότι δεν βγαίνουν OC εκδόσεις σε 1070ti. Στα fps πάντως είμαι κομπλέ τώρα κάτι παράλογες απαιτήσεις που ούτε 1080ti δεν τραβάει δεν τα δίνω πολύ σημασία. Δεν θέλω να κάνω overclock ακόμα έχω την strix advanced έκδοση κλοκάρετε λένε αρκετά. Ίδια συχνότητα 1070ti με 1080 έχουν 2 3fps διαφορά στα 60 στα 100 έχουν 4 5. Μηδαμινές αν μπορέσω και την κλοκάρω στα 2100 θα είμαι πολύ κομπλε για χρόνια σε 1080 60p που παίζω.
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Στα 1643 είναι stock η συγκεκριμένη είδα μέχρι 1850 μέσω msi afterburner σε παιχνίδια χωρίς όμως να πειράξω τίποτα δεν ξέρω αν ισχύει το 1850 ξέρω ότι δεν βγαίνουν OC εκδόσεις σε 1070ti. Στα fps πάντως είμαι κομπλέ τώρα κάτι παράλογες απαιτήσεις που ούτε 1080ti δεν τραβάει δεν τα δίνω πολύ σημασία. Δεν θέλω να κάνω overclock ακόμα έχω την strix advanced έκδοση κλοκάρετε λένε αρκετά. Ίδια συχνότητα 1070ti με 1080 έχουν 2 3fps διαφορά στα 60 στα 100 έχουν 4 5. Μηδαμινές αν μπορέσω και την κλοκάρω στα 2100 θα είμαι πολύ κομπλε για χρόνια σε 1080 60p που παίζω. Αν πέρασες το πρόγραμμα της asus παίζει να ενεργοποιησε άλλο προφίλ και γι'αυτό πάει 1850. Έχει περιθώριο, για +150 boost και λογικα θα δεις κάποια διαφορά 10% max. Το κρατάς για καβατσα σε κάτι που παίζει οριακά κάτω από 60 καρέ. 1
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αν πέρασες το πρόγραμμα της asus παίζει να ενεργοποιησε άλλο προφίλ και γι'αυτό πάει 1850. Έχει περιθώριο, για +150 boost και λογικα θα δεις κάποια διαφορά 10% max. Το κρατάς για καβατσα σε κάτι που παίζει οριακά κάτω από 60 καρέ. Εχω Ai suite αλλά δεν πείραξα τίποτα για την gpu. Σίγουρα θα πάρει 150 ίσως παραπάνω σε κανα χρόνο βλέπουμε. Σε όλα έχω 80+ fps. Τώρα κάτι παράλογες ρυθμίσεις τις βάζουν απλά για να τις βάλουν δεν έχουν και ανάλογη ποιότητα στα γραφικά.
Heybro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Έφτασα αισίως στο 20%. Έβαλα sweet fx βγάζει την ασπριλα προσθέτει χρώμα και sharpness. Overall το παιχνίδι δείχνει πιο πολύπλοκο σε crafting alies κτλ από το origins. Λογικά θα πάει και αυτό 95%+. Η ατμόσφαιρα όλα τα λεφτά αν και πολύ βροχή ρε παιδιά. Msaa2x high shadows hbao+ ultra μαζι με το sweet fx έχω μόνιμα 70%+ gpu usage και σταθερό 60αρι. Έπεται το unity μετά από αυτό.
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι παιχνιδαρα ρε παιδιά. Επαιξα και 2 αποστολές από το dreadful crimes που γίνεσαι detective και λύνεις υποθέσεις. Κορυφή. Τα γραφικά του δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ειδικά στα κτήρια που είναι όσο πιο αληθοφανή γίνονται. Ατμόσφαιρα άψογη για εκείνη την εποχή στο Λονδίνο και οι μάχες ανώτερες του Origins. Μπράβο στην ubisoft μπορεί να έχει τα χίλια κακά με τα πολλά dlc και τις αρχικές unoptimized εκδόσεις αλλά η δουλειά είναι πολύ καλή με τη συγκεκριμένη σειρά.
just getting started Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αρα οι μαχες του 3 και του brotherhood που έχουν chain kills, counters και καλά animations θα σε εκπληξουν Άμα δεις και το spear throw του brotherhood... Μέχρι το καλοκαίρι assassins creed! 1
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αρα οι μαχες του 3 και του brotherhood που έχουν chain kills, counters και καλά animations θα σε εκπληξουν Άμα δεις και το spear throw του brotherhood... Μέχρι το καλοκαίρι assassins creed! Ναι βολεύουν αρκετά αυτές οι μάχες με τα combo. Μετά το syndicate θα κάνω ένα διάλειμμα να παίξω τα υπόλοιπα που έγραψα παραπάνω και πιάνω unity.
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ομορφο παιχνιδι μπραβο στην ubisoft. Αρκετα πιο βαρυ απο το Origins.
pip1908 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ομορφο παιχνιδι μπραβο στην ubisoft. Αρκετα πιο βαρυ απο το Origins. το παιχνίδι αξίζει πραγματικά!! Καλό gameplay ωραία ατμόσφαιρα κ το πιο σημαντικό!καλό performance!από day1 βέβαια για του λογου το αληθές, (μιας κ ειμαι φαν τις σειράς απο το 1ο μεχρι αυτό!) για εμένα ήταν απλά η ευχάριστη αποζημίωση από το τραγικό unity...
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλος το παιχνίδι τελείωσα το dreadful crimes και γενικά όλα τα dlc εκτός το jack the ripper που θα το πιάσω από βδομάδα. Dreadful crimes Αρκετά καλό dlc μπαίνεις στη θέση ενός detective και λύνεις κάποια εγκλήματα. Η λεπτομέρεια κάνει μπαμ και έχει δωθει πολύ προσοχή σε κάθε έγκλημα. Charles Dickens Memories Λίγο βαρετο το συγκεκριμένο dlc. World War 1 Πολύ όμορφο το όλο theme ήταν ευχάριστη έκπληξη μετά τον τερματισμό. Κράτησε λίγο όμως. The Last Maharaja Καλή προσθήκη επίσης χωρίς κάτι τρομερό όμως. Μόλις τελειώσω και το jack the ripper θα κάνω μια ανακεφαλαιωση του παιχνιδιού. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Heybro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα