d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πω ...πρέπει να το κάνω εγκατάσταση απ την αρχή, γιατί μου κρασάρει. Τσεκαρε το file integrity μεσα απο το uplay εχεις την επιλογη με right click να κανει scan και να δει και οτι αρχεια του λειπουν τα κατεβαζει αυτοματα και το διορθωνει (assuming, u know.. lol) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2017 από d4ydr33m3r
Heybro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και τελειωνω το origins επιασα το αμεσως προηγουμενο. Επαιξα κανα μισαωρο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Oι μαχες καλυτερες του origins. Το ολο theming το γουσταρω και προβλεπω και εδω να προσπαθω για 100%. Το μοναδικο αγκαθι το performance που βαζοντας 2xmsaa +fxa μαζι με pcss εχω σταθετο 60αρι με 80-90% gpu usage. Αν βαλω 4xmsaa και pcs ultra το performance παει στο βροντο και οι διαφορες δεν υπαρχουν. Παρακατω 2 εικονες η μια με 4xmsaa η αλλη με 2xmsaa. Δεν βρηκα καπου να ρυθμισω το fov εκτος αν δεν υπαρχει. Πολυ αναλυτικα τα παντα και μου αρεσε πολυ. Το καλο ειναι οτι και με ολα φουλ στα 55fps πχ δεν νιωθεις το κολλημα δεν εχουμε stuttering δηλαδη απλα πεφτουν τα fps λογο των απαιτησεων του παιχνιδιου.
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και τελειωνω το origins επιασα το αμεσως προηγουμενο. Επαιξα κανα μισαωρο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Oι μαχες καλυτερες του origins. Το ολο theming το γουσταρω και προβλεπω και εδω να προσπαθω για 100%. Το μοναδικο αγκαθι το performance που βαζοντας 2xmsaa +fxa μαζι με pcss εχω σταθετο 60αρι με 80-90% gpu usage. Αν βαλω 4xmsaa και pcs ultra το performance παει στο βροντο και οι διαφορες δεν υπαρχουν. Παρακατω 2 εικονες η μια με 4xmsaa η αλλη με 2xmsaa. Δεν βρηκα καπου να ρυθμισω το fov εκτος αν δεν υπαρχει. Πολυ αναλυτικα τα παντα και μου αρεσε πολυ. Το καλο ειναι οτι και με ολα φουλ στα 55fps πχ δεν νιωθεις το κολλημα δεν εχουμε stuttering δηλαδη απλα πεφτουν τα fps λογο των απαιτησεων του παιχνιδιου. Κανονικα και αν μιλαμε για 1080p, δεν θα επρεπε να πεφτεις κατω απο 65-70fps max out.
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κανονικα και αν μιλαμε για 1080p, δεν θα επρεπε να πεφτεις κατω απο 65-70fps max out. Εδω ζοριζεται η 1080ti overclocked να κρατησει 60αρι max out. Δες στο 2.10. σε αυτα τα σημεια εγω εχω 45fps με stock 1070ti. Στα ιδια ειναι και η 1080. Koιτα στο 0.30 και μετα: 35fps 1080p max out και μιλαμε για overclocked 1080. Εγω εχω 42fps σε αυτο το σημειο λογω 8700k ενω στο βιντεο εχει 6700k. Γενικα οπου μπαινουν στη μεση τα nvidia gameworks καταστρεφουν το performance χωρις αναλογικα να αυξανεται η ποιοτητα. Το pcss απο οτι ειδα καθαριζει τις σκιες που ειναι σε αποσταση ενω θολωνει αυτες που ειναι κοντα ενω σε high καθαριζει τις κοντινες και θολωνει τις μακρινες. Με msaa 4x ειμαι κομπλε σταθερο 60αρι με 90-95% usage.
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε αυτό το σημείο που έχεις δώσει screenshot, που είναι λογικά η αρχή στο εργοστάσιο είμαι με 1080, σταθερα πάνω από 60 καρέ σε 1440p 2xmsaa και όλα τα άλλα στο max. Στα 1080p με 4xmsaa ανεβαίνει αλλά 10+ καρέ.Εκτός μεσα στην πόλη δεν πήγα ακόμα λογικό με το pcss να πέφτουν τα καρέ αρκετά, θα το δω όταν φτάσω και θα ανεβάσω κάνα screenshot. Αυτο ειναι το worst case σε 1080p και μαλλον στο video εχουν παλιοτερους οδηγους. 1080p max out Το sweet spot για μενα ειναι 1440p fxaa pcss τα υπολοιπα max out, πεφτει ελαχιστα κατω απο 60 στα πιο δυσκολα σημεια και νομιζω η σκιες pcss κανουν διαφορα εμφανεστατη, το msaa στα 2Κ, ειναι περιττο, στα 1080p χρειαζεται. Επισης και δυο με 1440p fxaa high σκιες, τα υπολοιπα max out, πολυ κοντα στα καρε που δινει στο video η 1080ti με ιδια settings, οποτε, μαλλον απλα ξεπερασμενος οδηγος. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2017 από Razor333
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με τι κάρτα γραφικών είσαι ρε συ? Στα βίντεο έχουν τους τελευταίους drivers είναι αρκετά μετά το παιχνίδι από όταν βγήκε. Όταν λέω max out εννοω pccs ultra με msaa4x. Σε αυτό το mode σε 1080 στο σημείο που είσαι στην σκεπή πάω μέχρι 43fps αναλογα που γυρνάω με stock 1070ti. Στο δρόμο 52 με 60 και σε αρκετά σημεία 60+. Κάτω από 1080ti overclocked 60αρι καθαρό με όλα φουλ δεν βγάζει καμία κάρτα σε αυτό το παιχνίδι με όλα φουλ(pcss ultra msaa4x). Και η 1080ti στο σημείο στη σκεπή πάλι ζόρικα θα τα βρει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αφηστε κατα μερος τα multisampling και ειδικα σε 4 δειγματα ριχνουν πολυ τις επιδοσεις ειδικα σε συνδυασμο με υψηλης αναλυσης φωτοσκιασεις.. Περαν αυτου μιλαμε για open world παιχνιδι με ΠΟΛΛΑ interactions/physics με NPCs και με τετοια γεωμετρια αν βαλετε και τετοια επιπεδα εξομαλυνσης προσπαθηστε να καταλαβετε λιγο τι γινετε.. Δεν ειναι παιχνιδακι τα ακατεβατα 60αρια σε ολα τα παιχνιδια μην τρελαινεστε και οχι δεν ειναι παντα unoptimised κατι που δεν τρεχει στο συστημα μας..Αλλιως ριξτε settings και ησυχαστε.. 1
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Βρε εγώ κατάλαβα ότι είναι βαρυ εξάλλου συγκρινα τις ρυθμίσεις και το καλύτερο είναι fxaa με pcss. Απλά παραξενεύτηκα με το από πάνω ποστ μιας και 60αρι σε 1080p ούτε η 1080ti δεν βγάζει. Πάντως σκέτο fxaa σε σύγκριση με msaa4x διαφορές δεν παρατήρησα μόνο το performance πάει στο βρόντο ενώ στα pcss καθαρίζουν οι μακρινές σκιές και θολώνουν οι καινούργιες. Με fxaa high σκιες hbao ultra ultra textures κτλ πάει 140+ fps στα περισσότερα σημεία. Οπότε καταλαβαίνετε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει παντα σταθερη αποδοση σε κανενα σημειο γιατι δεν γινονται τα ιδια interactions/physics παντα στο ιδιο σημειο σε ενα open world game.. Μια αμαξα να τρακαρει,λιγο advanced particle fx να πεσουν, λιγοι παραπανω NPCs να περασουν ή να μαχονται και μπορει να υπαρξει ακομη και σοβαρη διαφοροποιηση. Ειχε κανει την μακακια στο Unity και ειχε παει και ειχε βαλει ενα σωρο NPCs με τετοια απαιτητικη μηχανη και περιμενε η Nubi να τρεξει απροσκοπτα το παιχνιδι.. Εδω στο Black Flag που τρεχει και καλα και ειναι λιγο παλαιοτερο παροτι πανεμορφο παιχνιδι, ριχνεις μια smoke bomb και πεφτει η αποδοση κανα 10%.. Ασχετο που ακομη δεν εχουν φτιαξει τα broken physics και δεν παιζει να εχεις σταθερη αποδοση με πανω απο low preset. Το ζητημα ειναι να μην υπαρχουν μεγαλες απoκλισεις μεταξυ min/max/avg fps. Μην κοιτατε λοιπον βιντεο αν δεν ειναι συγκεκριμενο ingame ή εστω custom benchmark timedemo σε ενα open world παιχνιδι και περιμενετε να δειτε ιδια αποτελεσματα. Αυτο ηταν το point μου..Οι σκιες δεν θολωνουν γινονται πιο ρεαλιστικες πιο soft οπως λεει η λεξη και κοστιζουν παρα πολυ οταν ειναι και υψηλης αναλυσης. Δεν τρεχεις σε ενα corridor ενα linear fps και οτι γινεται cast στην σκηνη αυτη αυτο ειναι.. 1
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει παντα σταθερη αποδοση σε κανενα σημειο γιατι δεν γινονται τα ιδια interactions/physics παντα στο ιδιο σημειο σε ενα open world game.. Μια αμαξα να τρακαρει,λιγο advanced particle fx να πεσουν, λιγοι παραπανω NPCs να περασουν ή να μαχονται και μπορει να υπαρξει ακομη και σοβαρη διαφοροποιηση. Ειχε κανει την μακακια στο Unity και ειχε παει και ειχε βαλει ενα σωρο NPCs με τετοια απαιτητικη μηχανη και περιμενε η Nubi να τρεξει απροσκοπτα το παιχνιδι.. Εδω στο Black Flag που τρεχει και καλα και ειναι λιγο παλαιοτερο παροτι πανεμορφο παιχνιδι, ριχνεις μια smoke bomb και πεφτει η αποδοση κανα 10%.. Ασχετο που ακομη δεν εχουν φτιαξει τα broken physics και δεν παιζει να εχεις σταθερη αποδοση με πανω απο low preset. Το ζητημα ειναι να μην υπαρχουν μεγαλες απoκλισεις μεταξυ min/max/avg fps. Μην κοιτατε λοιπον βιντεο αν δεν ειναι benchmark timedemo σε ενα open world παιχνιδι και περιμενετε να δειτε ιδια αποτελεσματα. Αυτο ηταν το point μου..Οι σκιες δεν θολωνουν γινονται πιο ρεαλιστικες πιο soft οπως λεει η λεξη και κοστιζουν παρα πολυ οταν ειναι και υψηλης αναλυσης. Δεν τρεχεις σε ενα corridor ενα linear fps και οτι γινεται cast στην σκηνη αυτη αυτο ειναι.. Αν σκεφτούμε ότι το παιχνίδι βγήκε το 2015 και ακόμα και τώρα καθαρό 60αρι δεν υπάρχει ούτε με 1080ti καταλαβαίνουμε πόσο απαιτητικο είναι το pcss ultra σε συνδυασμό με το 4xmsaa. Το θέμα είναι ότι ειδικά το msaa φαίνεται μη αναγκαίο μιας και το συγκεκριμένο fxaa κάνει εξαιρετική δουλειά στο παιχνίδι. Pcss ultra με fxaa έχω πάντα 70+ fps και λογικά έτσι θα το αφήσω. Μπορείτε να μου πείτε το καλύτερο sweet fx να περάσω? Όχι ότι έχω θέμα έτσι ήταν το Λονδίνο εκείνη την εποχή απλά να δώσουμε λίγο παραπάνω χρώμα είναι αρκετά μουντό. Για τις σκιές στο σταθμό του τραίνου που γίνεται χαμός παρατηρώ ότι αυτές που είναι μακριά στον τοίχο καθαρίζουν πάρα πολύ με pcss ultra και αυτές που είναι πχ μπροστά μου τις θολώνει ενώ σε high τις καθαρίζει. Τώρα πιο είναι το σωστό δεν ξέρω. Overall αν δεν βάλεις back to back 2 εικόνες με pcss και high διαφορες δύσκολα θα καταλάβεις αμέσως.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 https://sfx.thelazy.net/games/game/1165/ Διαλεγεις και περνεις αναλογα τι σου αρεσει διαβασε τι γραφει ο OP και τι υλοποιει και δες visual IQ comparison στα περισσοτερα εχει. Π.χ πολλοι θελουν τα υπερκορεσμενα χρωματα (θα ξερασω) παρα ρεαλιστικη τονικοτητα και αντιθεση στο παιχνιδι. Kαι προσοχη γιατι πολλα presets εχουν επιδραση και σημαντικη στις φωτοσκιασεις. Να αποφευγετε FXAA συνηθως ειναι η χειροτερη υλοποιηση τιγκα στην θολουρα μονο AA δεν ειναι αυτο το πραγμα.. Μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οι καλες υλοποιησεις.. Εχει SMAA σε καποια preset που ειναι και καλυτερης ποιοτητας απο FXAA μακραν και πιο affordable σε επιδοσεις απο MSAA Και ξαναλεω 4 δειγματα multisampling και τετοιες σκιες ειναι NO GO, δεν εχει σημασια αν ειναι του 2015 το παιχνιδι ,κατι "παιχνιδαρες" του σημερα σε γραφικα τα εχει για πλακα.. 2
logistoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και τελειωνω το origins επιασα το αμεσως προηγουμενο. Επαιξα κανα μισαωρο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. σου άφησε αυτό το παιχνίδι θετικές εντυπώσεις μετά το origins?
Heybro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 https://sfx.thelazy.net/games/game/1165/ Διαλεγεις και περνεις αναλογα τι σου αρεσει διαβασε τι γραφει ο OP και τι υλοποιει και δες visual IQ comparison στα περισσοτερα εχει. Π.χ πολλοι θελουν τα υπερκορεσμενα χρωματα (θα ξερασω) παρα ρεαλιστικη τονικοτητα και αντιθεση στο παιχνιδι. Kαι προσοχη γιατι πολλα presets εχουν επιδραση και σημαντικη στις φωτοσκιασεις. Να αποφευγετε FXAA συνηθως ειναι η χειροτερη υλοποιηση τιγκα στην θολουρα μονο AA δεν ειναι αυτο το πραγμα.. Μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οι καλες υλοποιησεις.. Εχει SMAA σε καποια preset που ειναι και καλυτερης ποιοτητας απο FXAA μακραν και πιο affordable σε επιδοσεις απο MSAA Και ξαναλεω 4 δειγματα multisampling και τετοιες σκιες ειναι NO GO, δεν εχει σημασια αν ειναι του 2015 το παιχνιδι ,κατι "παιχνιδαρες" του σημερα σε γραφικα τα εχει για πλακα.. Ναι αυτή τη σελίδα βρήκα απλά έχει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι να διαλέξω. Είναι υποκειμενικό το γούστο οπότε ότι και να προτείνετε στον καθένα αρέσει άλλο mode. Το fxaa πάντα το αποφεύγω απλά στο syndicate πρέπει να είναι εξαιρετικο να μην βλέπω διαφορά σε σκέτο fxaa έναντι 4xmsaa. Θα βρω presets με smaa και θα το έχω off στο παιχνίδι. Θα βάλω και 16 AF στο control panel που γράφετε σε προηγούμενες σελίδες μιας και δεν έχει. Σε ευχαριστώ πολύ. Βρήκα και άλλα presets στο ίδιο site αλλά με απόστροφο στο assassin's. Πολύ πράμα ρε σεις. https://sfx.thelazy.net/games/game/1164/ σου άφησε αυτό το παιχνίδι θετικές εντυπώσεις μετά το origins?Μου άφησε ακρως θετικές εντυπώσεις. Είμαι φαν του Sherlock και εκείνης της εποχής και η απόδοση της έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχω παίξει πολύ ακόμα. Στο origins είμαι 85% κοντεύω σιγά σιγά καιρό είχα να βαράω 5 και 7 ώρες σερί
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με τι κάρτα γραφικών είσαι ρε συ? Στα βίντεο έχουν τους τελευταίους drivers είναι αρκετά μετά το παιχνίδι από όταν βγήκε. Όταν λέω max out εννοω pccs ultra με msaa4x. Σε αυτό το mode σε 1080 στο σημείο που είσαι στην σκεπή πάω μέχρι 43fps αναλογα που γυρνάω με stock 1070ti. Στο δρόμο 52 με 60 και σε αρκετά σημεία 60+. Κάτω από 1080ti overclocked 60αρι καθαρό με όλα φουλ δεν βγάζει καμία κάρτα σε αυτό το παιχνίδι με όλα φουλ(pcss ultra msaa4x). Και η 1080ti στο σημείο στη σκεπή πάλι ζόρικα θα τα βρει. Αφου γραφω τι καρτα εχω (gtx 1080), επισης γραφω στις μετρησεις τι εχω βαλει απο settings, η πρωτη ειναι με τα settings που λες (1080p max out) και βλεπω σε εκεινο το σημειο 45fps, ενω ο αλλος στο video πεφτει οπως και εσυ ειπες 35fps και δεν ειναι απο το cpu σιγουρα σε τοσο χαμηλα καρε, 6700Κ εχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα