naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιο ηταν για εμενα και αγορασα και το Jack the Ripper που δειχνει ακομη πιο ατμοσφαιρικο.. Βασικα θελει ενα διαλειμμα οπως αποφασισαν.. Ακομη και φιλετο να τρως καθε μερα το βαριεσαι.. Αυτο ισχυει.. Εγω παντως το τελειωσα παντα απολαμβανα τα AC.. Πόσο ώρα ήταν το Jack the Ripper? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σκοτεινό...
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο ώρα ήταν το Jack the Ripper? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σκοτεινό... Τωρα θα το ξεκινήσω το main game τελείωσα
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος, γράψε εντυπώσεις όταν το τελειώσεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Assassin’s Creed: Syndicate – Patch 1.4 Improve Performance & Stability, Fixes Several Render Issues 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Assassin’s Creed: Syndicate – Patch 1.4 Improve Performance & Stability, Fixes Several Render Issues καλά κάνω και δε παίζω τα παιχνίδια που παίρνω για μήνες,μέχρι να τα στρώσουν..πρέπει να κοπεί και η πρόωρη αγορά!
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδιά αυτό το game θέλει work station για να τρεξει 60 fps ή πρέπει να βάλω τρεις 980ti σε διαταξη, εδω και λίγη ώρα έχω βάλει να παίξω τα έχω όλα στα ultra σε 1080p και έχω 30fps με vsync off!!!!! Και μάλιστα μου έχει φάει τα 4 από 8 Gb vram της κάρτας, wtf να το γυρίσουμε σε console gaming αν είναι να παίζουμε περισότερα fps :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Είναι πολύ βαρύ, αν ενεργοποιήσεις τα HBAO+ Ultra και PCSS Ultra.
johnmayson Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δηλαδη εγω με gtx 950 οταν το παιξω να βαλω κατευθειαν medioum settings?? Sent from my iPhone using Insomnia λαθος medium Sent from my iPhone using Insomnia
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τα εριξα όλα στα high και συμαζευτικε το πράγμα τώρα έχω σταθερά 60 και με vsync που το χρειαζομε γιατί στο monitor μου το tearing κόβει ανάσες, πολύ κακό optimization και πολύ κακό sensivity στους αναλογικούς μοχλούς όταν παίζεις με controller, είναι unplayble με controller δηλαδη εγω με gtx 950 οταν το παιξω να βαλω κατευθειαν medioum settings?? Sent from my iPhone using Insomniaλαθος medium Sent from my iPhone using Insomnia Και πολύ λες
nektarios_rs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πήρα το παιχνίδι τώρα στο summer sale. Σκέφτομαι να αγοράσω το Jack the Ripper + το dreadful crimes dlc. Αξίζει το Season Pass ή να αγοράσω σκέτα αυτά τα 2 dlc? (Το dreadful crimes δε περιλαμβάνεται στο Season Pass)
fever25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έχουμε και λέμε: Στο πρώτο gang war, "πέθανα", Το παιχνίδι φόρτωσε ξανά αλλά όλη μου η πρόοδος είχε χαθεί. Η περιοχή που υποτίθεται είχα "ελευθερώσει" έγινε ξανά κόκκινη και το progress μου γύρισε ξανά στο 0%, Στην περιοχή που ήμουν (whitechapel) δεν μου εμφανίζεται κάποιο από τα main icons -τα οποία είχα ολοκληρώσει νωρίτερα- και ο δείκτης παραμένει στο 0% ! Δεν με ενδιαφέρει τόσο που χάθηκαν 3+ ώρες παιχνιδιού αλλά περισσότερο το γεγονός ότι εάν δεν βρω τί φταίει, δεν πρόκειται να το ξεκινήσω ξανά... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;
hitman 21 original Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 To εχω φτασει στο 7% εχει πανεμορφα γραφικα κ στον χειρισμο θυμιζει πλεον μπατμαν με τα κομπος....φαινεται σουπερ,για να δουμε!
Ιάσωνbitc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχω φτάσει 14% είναι απίστευτο ,είναι σαν να ζω στα αλήθεια όταν παίζω στο κόσμο του Λονδίνου του 1800.Φοβερή ατμόσφαιρα.
Alastor192 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει,αν ψαχνεις για tourist simulator,τα Assassin's Creed ειναι κορυφαια 2
Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πω ...πρέπει να το κάνω εγκατάσταση απ την αρχή, γιατί μου κρασάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα