Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι για αλλη μια φορα κακογραμμενο!!Ειναι απαραδεκτα τετοια χαλια!Αλλα ως συνηθως γυρω στο καλοκαιρι ολα θα ειναι μια χαρα.

Θα το φτιαξουν οπως το unity.Eαν βγαλεις στην παραγωγη ενα μετριο προς καλο σχεδιο αυτοκινητου, μπορεις να το κανεις facelift και να διορθωσεις πραγματα.Εαν βγαλεις ομως zastava yugo το βαφεις μπλε και το πετας.

Ετσι να συνεχισεις και στο επομενο η ubi και θα παρει τον μπουλο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από μενα καινούργιος στο φόρουμ πρώτο μου post..εξηγειστε μου γιατι με gtx980ti,i74790k και 16gb ram και με όλα τα προαπαιτούμενα φυσικα (καλές θερμοκρασίες,update drivers κλπ ) σε αυτό το παιχνίδι στην 1080p 60hz ανάλυση με ultra settings έχω μόνο 30-40fps ενώ witcher 3 kai arkham knight παίζουν άριστα.. 1.το ξέρω ότι είναι κακογραμμένο αλλα γτ να συμβαίνει αυτό με ισχυρή gpu σε αυτή τη ταπεινή ανάλυση; 2.δε μου αρέσει να χαμηλωνω shadows και τα σχετικα. 3.δε Συμφωνώ σε καμία περίπτωση περί "overkill" διότι ανάμεσα στη κάρτα που έχω και gtx 980 είδα μεγάλες διαφορές σε 1080. ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από μενα καινούργιος στο φόρουμ πρώτο μου post..εξηγειστε μου γιατι με gtx980ti,i74790k και 16gb ram και με όλα τα προαπαιτούμενα φυσικα (καλές θερμοκρασίες,update drivers κλπ ) σε αυτό το παιχνίδι στην 1080p 60hz ανάλυση με ultra settings έχω μόνο 30-40fps ενώ witcher 3 kai arkham knight παίζουν άριστα.. 1.το ξέρω ότι είναι κακογραμμένο αλλα γτ να συμβαίνει αυτό με ισχυρή gpu σε αυτή τη ταπεινή ανάλυση; 2.δε μου αρέσει να χαμηλωνω shadows και τα σχετικα. 3.δε Συμφωνώ σε καμία περίπτωση περί "overkill" διότι ανάμεσα στη κάρτα που έχω και gtx 980 είδα μεγάλες διαφορές σε 1080. ευχαριστώ

Έχεις ενεργοποιημένo το PCSS/PCSS Ultra aka Soft shadows της Nvidia, αυτό είναι το fps killer. Ακόμα και άλλοι με 980ti σε sli δεν έχουν καλό framerate με αυτό το setting. Xάνεις αυτόματα 25-30 fps μόνο από αυτό φαντάσου. Αν έχεις βάλει και τίποτα TXAA για AA ε τότε και πολλά frames έχεις.

Δεν είναι κακογραμμένο, πίστεψε με, αν κατεβάσεις τα συγκεκριμένα δηλαδή το Shadows Quality στο High και το Antialising σε FXAA, εκεί θα είσαι κολλημένο 60αρι ότι και να γίνει. Έχει fps cap υπόψιν μέχρι τα 60fps οπότε δεν έχει και σημασία αν η gpu σου παράγει περισσότερα από όσα τρέχει το game. 

Και ναι, η gpu σου είναι overkill για 1080p. Η 980 είναι πέρα από υπεραρκετή (πλεονασμός :P) εκτός αν θέλεις να μου πεις ότι τα παραπάνω games που ανέφερες δεν τρέχουν άνετα και στις 780, 970,980 σε 1080p και 60αρι. Οι μεγάλες διαφορές που προκύπτουν δεν κατάλαβα man. Σε ποια games είδες διαφορές σε αυτή την ανάλυση; Eκτός αν δοκίμασες το Witcher με όλα τα Gameworks features, το Crysis 3 με τίποτα MSAA x8 πχ και τα σχετικά. Ακόμα και η 980 που να την παλέψει με τόσο AA ή GameWorks gimmicks και να είναι κολλημένη σε 60αρια;

Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται, αυτό πλασάρει τώρα η nvidia και είναι πολύ taxing για τις υπάρχουσες κάρτες γραφικών. Μπορεί στο κοντινό μέλλον να βγάλουν drivers ή το ac κανένα patch και να μπορείς να το κουμπώσεις στο τέρμα και να έχεις 60αρι. 

• Like 1
Δημοσ.

"Συντοπίτη"ευχαριστω για την απάντηση.τα ευχαριστω ειναι γιατί ειμαι ακόμα καινούργιος και θέλω λιγο προσαρμογη..τωρα στην ουσία ok το μεγάλες το βγάζω κρατά μονο το διαφορές..στο witcher λοιπον αναμεςα σε gtx 970 και την κάρτα που εχω τωρα με ολα ultra και gameworks features σε 1080 60 ειδα διαφορά επαναλαμβάνω οχι μεγάλη ηταν υπερβολή μου..αλλά ειδα..ειμαι gamer πραγματικά που δεν θέλω να χαμηλώνω τιποτα στις ρυθμίσεις ολα ultra διότι μου χαλάει η αισθητική,παρτο ως κόλλημα αλλά πραγματικα με αυτή την αναβάθμιση πού έκανα κανά μήνα τωρα εχω και τις ανάλογες απαιτήσεις..για ένα shadows quality δεν τρέχει τιποτα αλλά δε μπορω να ακούω φίλους μου "κατέβασα το texture quality και έπαιξα με τετράγωνα στην οθόνη"..fxaa με gtx 980 ti;;ok..τέλος πάντων ειναι τι θέλει ο καθένας και το σέβομαι..

Δημοσ.

Μαζί σου, ούτε εμένα μου αρέσει να ρίχνω settings αλλά σε κάποια games δεν μπορείς να έχεις αλλιώς το 60αρι. Ένα game είναι και τo syndicate με το new PCSS που έβγαλαν για την ώρα είναι fps killer.Δεν φταίει η gpu σου που το TXAA είναι επίσης έτσι όπως είναι και στοιχίζει τόσο. Δεν είναι και τόσο ωραίο οπτικά όσο και να το διαφημίζουν.. Θέλεις και ένα sweetFX preset aka reshade, για να εξομαλυνεις την θολούρα που και αυτό τόσο "μεγαλοπρεπως" σου προσφέρει.. Το FXAA στα δύο τελευταία AC είναι η καινούρια version (ας το πω έτσι) οπότε δεν έχει καμια σχέση με τo FXAA που ξέρεις. Δοκίμασε το in game και θα δεις ότι δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει επιλογή στο Syndicate μόνο με MSAA αλλά πάρα μόνο συνδυασμός FXAA και MSAA όπου το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θέλω να το πω και το καλύτερο.

Στο Witcher που λες ναι προφανώς και είδες διαφορες ειδικά στην ανάλυση που παίζεις. Εγώ με την 970 αν το μαξαρω +GameWorks, θα πρέπει να χτυπήσω ένα OC στην gpu μου (+150πυρήνα τουλάχιστον ) για να έχω 40fps avg. Λογικό αφού το Hairworks έχει και MSAA για τις τρίχες του Geralt όπως και τα ζώα.Αν το μαξαρεις είσαι στο x8..

Αν παίξω stock speeds το lock -αρω στα 30fps.

Με την 980ti, σε αυτήν την ανάλυση, θα παίξεις 60αρι ακόμα και με αυτά τα settings, λογικό δεν είναι;

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω οτι δεν υπάρχει overkill. Τα παιχνίδια μήνα με τον μήνα και κυκλοφορία με την κυκλοφορία βαραίνουν. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κάρτες κάθε 6 μήνες. Το να παίρνεις καινούργια κάρτα για να παίζεις σε υψηλότερες της FHD αναλύσεις και να έχεις τα ίδια fps που θα είχες στα 1080 με μια υποδεέστερη κάρτα δεν είναι λύση. Καλύτερα τώρα overkill για να σηκώνει άνετα στα 1080 και τους μελλοντικούς τίτλους.

Δημοσ.

Άρα πως μιλάμε για πλεονασμό όταν υπάρχει διαφορά τουλάχιστον αισθητή σε ultra settings..anyway το θέμα μας απο τι κατάλαβα ειναι οι ρυθμίσεις του εκάστοτε παιχνιδιού.. Το syndicate είναι πολύ demanding σε αυτό το τομέα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...