Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το unity έτσι ήταν. 

Και μένα μεχρι το black flag δειχνει. Βασικά έδειχνε πριν κανα χρονο οταν έπαιζα ακόμα.

ναι,κάπου τον φεβρουάριο ένιωσε το site.

εμένα είχε ανεβάσει lvls,μου τα χε πιάσει όλα τα παιχνίδια..

Και τώρα που πήγα να ξεκλειδώσω κάτι στολές,μου λέει πρέπει να σαι τόσα lvls..λέω wtf..μπένω στο site και Τ_Τ .

Τώρα περιμένω απάντηση από το support.

Δημοσ.

Μπήκα να δω από περιέργεια. 1 lvl έχω χαχα

Τα έχω όλα τα games μεχρι το unity και δεν μου τα εμφανίζει.. απλά τραγικά πράγματα καθε φορά

Δημοσ.

Μπήκα να δω από περιέργεια. 1 lvl έχω χαχα

Τα έχω όλα τα games μεχρι το unity και δεν μου τα εμφανίζει.. απλά τραγικά πράγματα καθε φορά

εμένα έπιασε το liberation τώρα :P που μπήκα και έπαιξα το πρωί

Δημοσ.
PC

• Added DLC Jack The Ripper support

• Added additional parameter to AC.ini for disabling cloth motion 30FPS limits

• Fixed crash in multi-monitor mode in London

• Fixed FXAA with enabled MSAA

• Fixed changing of display in fullscreen mode issues

• Fixed flickering panel in World Map

• Fixed various render issues

• Fixed several online issues

• Minor UI improvements

Patch 1.31 επιτέλους patched cloth physics

441mb είναι σε εμένα

• Like 4
Δημοσ.

όσο αφορά το initiates,έχω απάντηση

Hi xtrmsnpr

Thank you for contacting Ubisoft Support, my name is Stephen and I am assisting with your issue. I would like to apologise for the length of time taken to respond, we take our support very seriously and always make sure to reply to customers as quickly as possible.

I regret to inform you that the initiates feature has been discontinued. It is a decision the development team made with the best intentions for the franchise.

Unfortunately I can't provide any information for you on your account but the new Ubisoft Club is constantly offering new and fun content in every title we release for our gamers to download using Uplay Points or just freebies!

Hopefully you can find some interesting content there to quench your thirst for new gear and features!

Thanks
Stephen
Ubisoft Support

αν και μου μέτρησε lvls και games..

Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ, κούρασε προς το τέλος είναι η αλήθεια μιας και δεν είχε κάτι καινούργιο στα τελευταία chapter. Μου άρεσε αρκετά αλλα φαίνεται πως σε μερικά σημεία απλά βιάζονταν να χτυπήσουν deadline. Θέλει 2 χρονια dev cycle η σειρά όπως και δήποτε.

Δημοσ.

PC
• Added DLC Jack The Ripper support
• Added additional parameter to AC.ini for disabling cloth motion 30FPS limits
• Fixed crash in multi-monitor mode in London
• Fixed FXAA with enabled MSAA
• Fixed changing of display in fullscreen mode issues
• Fixed flickering panel in World Map
• Fixed various render issues
• Fixed several online issues
• Minor UI improvements

Patch 1.31 επιτέλους patched cloth physics

441mb είναι σε εμένα

Αν για κάποιο λόγο δεν φτιάξουν τα cloth physics όπως πρέπει (στα 60fps) στο game μας (να προσθέσω) απλά πάμε στο  “MyDocuments/Assassins Creed Syndicate/ΑC.ini” και βάζουμε το parameter ''FlexibleMotionSimulationFPS=1'' στην στήλη  [OPTIONS] (αν δεν μας το έχει ήδη) 

*Στο perfomance εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά στο 1.31, όπως πήγαινε πριν μου πάει και τώρα. Δεν ξέρω για πιο αδύναμα συστήματα αν πήραν κάποιο boost, σε μένα δεν είδα διαφορές. με το latest patch και latest drivers από nvidia. Αν έχω τα πάντα  Ultra και βάλω τα Shadows μέχρι High είμαι στο 60αρι σχεδόν πάντα. Με το fps killer PCSS & PCSS Ultra δεν κρατά ούτε 35fps στις περισσότερες περιοχές ακόμα και σε 1080p. Θέλω να δω ποια single gpu θα μπορεί να το φουλάρει και να κρατά και 60fps.

• Like 1
Δημοσ.

Βαζουμε κανονικα το τελευταιο patch ή μπορει να εχουμε προβλημα με τα save;

Αν μιλάμε για αυθεντική έκδοση του game φυσικά και δεν θα έχεις θέματα. Αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν ειναι αυτή η περίπτωση. Anw, αν θέλεις pm, να σου απαντήσω σε ότι σε ενδιαφέρει περί του game.

Δημοσ.

Με το συστημα που εχω στο Λονδινο μου εχει αλλαξει τα φωτα στα framedrops!!Ελεος ρε φιλε.Πονεσαν τα ματια μου!Και εχω βαλει προτεινομενες ρυθμισεις στο high!Να θελεις καρτα των 450 ευρω για να παιξεις με τα αδερφια Frye!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...