zvarthangalos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 δηλαδή; μέχρι στιγμής έχω κάνει ΟΛΑ τα side missions απο όλους και τώρα που δεν έχει κάτι αλλο συνεχίζω το main campaign. Εννοώ αν έχει κάτω από την πόλη υπόγειες αποστολές όπως είχε το 2 και το brotherhood αν θυμάμαι καλά και το Revelations
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εννοώ αν έχει κάτω από την πόλη υπόγειες αποστολές όπως είχε το 2 και το brotherhood αν θυμάμαι καλά και το Revelations που υπάρχουν τα συγκεκριμένα; δεν τα γνωρίζω η δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
dimitris21gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι τώρα! Τα gang fights για να πάρεις την περιοχή ειδικά έχουν πολύ φάση. Το μόνο που με νευριάζει είναι ότι το R που πατάς για να αμολήσεις τον γάντζο λειτουργεί λίγο επιλεκτικά. Εγώ πάντως το βρίσκω καλή προσθήκη.
giannisag17 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 παντως με το που μπηκα Λονδινο πανω απο 35 frames δεν λεει να παει!!
Spartan117 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το soundtrack του παιχνιδιού σε πολλά και διαφορα format από εδώ: https://austinwintory.bandcamp.com/album/assassins-creed-syndicate Μαζί με φόρους το minimum βγαίνει γύρω στα 5 ευρώ και δουλεύει paypal κανονικά, έχει και νότες μαζί για κάποια κομμάτια για όσους παίζουν βιολί/τσέλο/πιάνο. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 5 κομματια τα κατεβασα απο Uplay με 30Upoints σε 320kbps. Not bad
RPDrummer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το δοκιμάσα και στο δικό μου σύστημα με 270Χ. Στο λονδίνο είχα περιπου 45 fps με όλα low εκτός από environment quality στο highΣιχάθηκα τα textures και την ασπρίλα και ξενέρωσα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιζα με τα ίδια fps σε high settings Μόλις πήγα λονδίνο δε μπόρεσα να παίξω περισσότερο από 5 λεπτά. Δε με τράβαγε το γραφικό περιβάλλον. Άμα είχα καλύτερη κάρτα θα το συνέχιζα πιστεύω.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το τερμάτισα... νομίζω. πέρασα τον κύριο "κακό" της υπόθεσης και τα γράφω τα υπολοιπα σε spoiler μη χαλαστεί κανείς. αφου τελείωσε η μάχη και είδα και ενα βίντεο περί της ομάδας στην σημερινή εποχή που ψάχνουν το shroudσε γυρνάει πίσω στο παιχνίδι και έχει αποστολές με την βασίλισσα βικτώρια.επίσης έχω να περάσω και τις αποστολές του πρώτου DLC που σε πάει στο WW1.
garrett156 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το δοκιμάσα και στο δικό μου σύστημα με 270Χ. Στο λονδίνο είχα περιπου 45 fps με όλα low εκτός από environment quality στο high Σιχάθηκα τα textures και την ασπρίλα και ξενέρωσα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιζα με τα ίδια fps σε high settings Μόλις πήγα λονδίνο δε μπόρεσα να παίξω περισσότερο από 5 λεπτά. Δε με τράβαγε το γραφικό περιβάλλον. Άμα είχα καλύτερη κάρτα θα το συνέχιζα πιστεύω. επαιξες unity με την 270x high settings?προσωπικα το ειχα κατεβασει με την ιδια καρτα σε 720p και ολα low και πρεπει να ετρεχε με 15-20 fps το πολυ. το syndicate μου τρεχει 100 φορες καλυτερα απο το unity και επισης για τα γουστα μου ειναι κλασεις ανωτερο το setting.
RPDrummer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στο syndicate δε με αφήνει να ανεβάσω τα textures από low λόγω vram και με χαλάει αυτό που βλέπω. Ωραίους δρόμους αλλά στα κτήρια δε φαίνονται τα τούβλα και οι γωνίες. Οπότε το απεγκατέστησα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και σε μένα χαλια, όλα low το πολύ 27 fps, για PS είναι το game
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 το τερμάτισα... νομίζω. πέρασα τον κύριο "κακό" της υπόθεσης και τα γράφω τα υπολοιπα σε spoiler μη χαλαστεί κανείς. αφου τελείωσε η μάχη και είδα και ενα βίντεο περί της ομάδας στην σημερινή εποχή που ψάχνουν το shroud σε γυρνάει πίσω στο παιχνίδι και έχει αποστολές με την βασίλισσα βικτώρια. επίσης έχω να περάσω και τις αποστολές του πρώτου DLC που σε πάει στο WW1. Ρε Χρηστο, με τι ρυθμίσεις το ετρεχες?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ρε Χρηστο, με τι ρυθμίσεις το ετρεχες? σε 720p high, εκτός textures που είναι με Medium,HBAO+,Vsync ON. στο 90% του παιχνιδιού είμαι 45-55 καρέ. ακριβώς δεν θυμάμαι αλλα παραθέτω εικόνα εαν θες οταν βρεθώ στον σταθερό. 1
RPDrummer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε έφτασε η vram για medium textures? Μήπως επειδή ήσουν σε 720p ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τα 2GB φτάνουν και για High textures.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα