Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή;

μέχρι στιγμής έχω κάνει ΟΛΑ τα side missions απο όλους και τώρα που δεν έχει κάτι αλλο συνεχίζω το main campaign.

Εννοώ αν έχει κάτω από την πόλη υπόγειες αποστολές όπως είχε το 2 και το brotherhood αν θυμάμαι καλά και το Revelations

Δημοσ.

Εννοώ αν έχει κάτω από την πόλη υπόγειες αποστολές όπως είχε το 2 και το brotherhood αν θυμάμαι καλά και το Revelations

που υπάρχουν τα συγκεκριμένα; δεν τα γνωρίζω η δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Δημοσ.

Μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι τώρα! Τα gang fights για να πάρεις την περιοχή ειδικά έχουν πολύ φάση. Το μόνο που με νευριάζει είναι ότι το R που πατάς για να αμολήσεις τον γάντζο λειτουργεί λίγο επιλεκτικά. Εγώ πάντως το βρίσκω καλή προσθήκη.

Δημοσ.

Το soundtrack του παιχνιδιού σε πολλά και διαφορα format από εδώ: https://austinwintory.bandcamp.com/album/assassins-creed-syndicate

captureqny1y.png

Μαζί με φόρους το minimum βγαίνει γύρω στα 5 ευρώ και δουλεύει paypal κανονικά, έχει και νότες μαζί για κάποια κομμάτια για όσους παίζουν βιολί/τσέλο/πιάνο.

• Like 2
Δημοσ.

Το δοκιμάσα και στο δικό μου σύστημα με 270Χ. Στο λονδίνο είχα περιπου 45 fps με όλα low εκτός από environment quality στο high

Σιχάθηκα τα textures και την ασπρίλα και ξενέρωσα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιζα με τα ίδια fps σε high settings :( 

Μόλις πήγα λονδίνο δε μπόρεσα να παίξω περισσότερο από  5 λεπτά. Δε με τράβαγε το γραφικό περιβάλλον. Άμα είχα καλύτερη κάρτα θα το συνέχιζα πιστεύω.

Δημοσ.

το τερμάτισα... νομίζω.

πέρασα τον κύριο "κακό" της υπόθεσης και τα γράφω τα υπολοιπα σε spoiler μη χαλαστεί κανείς.

αφου τελείωσε η μάχη και είδα και ενα βίντεο περί της ομάδας στην σημερινή εποχή που ψάχνουν το shroud
σε γυρνάει πίσω στο παιχνίδι και έχει αποστολές με την βασίλισσα βικτώρια.
επίσης έχω να περάσω και τις αποστολές του πρώτου DLC που σε πάει στο WW1.

Δημοσ.

Το δοκιμάσα και στο δικό μου σύστημα με 270Χ. Στο λονδίνο είχα περιπου 45 fps με όλα low εκτός από environment quality στο high

Σιχάθηκα τα textures και την ασπρίλα και ξενέρωσα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιζα με τα ίδια fps σε high settings :( 

Μόλις πήγα λονδίνο δε μπόρεσα να παίξω περισσότερο από  5 λεπτά. Δε με τράβαγε το γραφικό περιβάλλον. Άμα είχα καλύτερη κάρτα θα το συνέχιζα πιστεύω.

επαιξες unity με την 270x high settings?προσωπικα το ειχα κατεβασει με την ιδια καρτα σε 720p και ολα low και πρεπει να ετρεχε με 15-20 fps το πολυ.

το syndicate μου τρεχει 100 φορες καλυτερα απο το unity και επισης για τα γουστα μου ειναι κλασεις ανωτερο το setting.

Δημοσ.

Στο syndicate δε με αφήνει να ανεβάσω τα textures από low λόγω vram και με χαλάει αυτό που βλέπω. Ωραίους δρόμους αλλά στα κτήρια δε φαίνονται τα τούβλα και οι γωνίες. Οπότε το απεγκατέστησα. 

• Like 1
Δημοσ.

το τερμάτισα... νομίζω.

πέρασα τον κύριο "κακό" της υπόθεσης και τα γράφω τα υπολοιπα σε spoiler μη χαλαστεί κανείς.

αφου τελείωσε η μάχη και είδα και ενα βίντεο περί της ομάδας στην σημερινή εποχή που ψάχνουν το shroud

σε γυρνάει πίσω στο παιχνίδι και έχει αποστολές με την βασίλισσα βικτώρια.

επίσης έχω να περάσω και τις αποστολές του πρώτου DLC που σε πάει στο WW1.

Ρε Χρηστο, με τι ρυθμίσεις το ετρεχες?

Δημοσ.

Ρε Χρηστο, με τι ρυθμίσεις το ετρεχες?

σε 720p high, εκτός textures που είναι με Medium,HBAO+,Vsync ON.

στο 90% του παιχνιδιού είμαι 45-55 καρέ.

ακριβώς δεν θυμάμαι αλλα παραθέτω εικόνα εαν θες οταν βρεθώ στον σταθερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...