Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 2GB κάρτες σηκώνουν High textures και ας λέει το παιχνίδι ότι θέλει 4GB, confirmed από John2gr(DSOgaming).

Ε ακόμα καλύτερα τότε, οπότε κατεβάζεις μόνο τo shadow quality και είσαι 37-40fps avg και με μια 770. 

Δημοσ.

Κατσε ρε μαν μας δουλευεις τώρα το cpu μου δεν με κοβει σε BF4, Star Wars Battlefront, GTAV, Witcher 3 και με κοβει στο Syndicate;

σχετικά με το vram αυτο σου λεω πως ειναι προχειρη μεταφορα γιατι στο Witcher 3 και σε αλλα φθάνει και σε αυτο οχι;

εδω και τα animations απο τα ρουχα τρέχουν στα 30 fps ανεξαρτητως αν το παιχνιδι τρέχει στα 60fps και αυτο θεωρειτε καλο port; θα ξεχασουμε και αυτα που ξέραμε

εγώ καλο optimization εννοώ αυτο

να μου πεις πως το παιχνιδι ειναι optimize για 5-6 GPU να συμφωνησω μαζι σου αλλά οχι οτι ειναι γενικά optimize, αμα τα AC θεωρουνται optimize τελειωσε το pc gaming, ζητω που καηκαμε.

ευτυχως ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Δημοσ.

Mα για το Syndicate μιλάμε εδώ, τα προηγούμενα και ιδιαίτερα το Unity ήταν χρέπια (πριν τα patches που το έκαναν ανθρώπινο τελικά) δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.  Ναι δεν είπαμε ότι είναι το παράδειγμα του optimization για το pc αλλά και πάλι μου συγκρίνεις ανόμοια games.

Το bf4 όπως και να το δεις δεν είναι open world game ακόμα και στο mp του με τα μεγάλα maps. Το mgs όσο και να λατρεύω σαν game, δεν μου βγάζει next gen τίτλο όπως και να το δω. Μιλάω οπτικά και μόνο, μην αρχίσεις και πετάς ακτίνες από τα μάτια σαν τον Cyclops. :P Όλο μαζί το γλυκό και έτσι όπως το έδεσε ο Kojima san το απογειώνει σαν game. Όσο ωραίο και να δείχνει το Witcher που μετά βίας πιάνει 1Gb και κάτι vram, το Unity και το Syndicate είναι αλλού πάντως οπτικά και θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο που γράφτηκε πιο πίσω, ότι αυτά που ζητάνε σε requirements τα αξίζουν και με το παραπάνω, όσο και αν με εκνευρίζει και εμένα όλο αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με games της ubi. Ναι φίλε μου, την ξεπατώνουν την cpu τα ac, είναι γενικό φαινόμενο και σου είπα τι σε πάει πίσω τουλάχιστον για αυτό το game. 

Nαι αν ήθελαν πιστεύω και εγώ θα είχε λιγότερες απαιτήσεις αλλά θα έπρεπε να κόψουν πράγματα από το game ή να αλλάξουν το ρημάδι που χρησιμοποιούν για engine και φτου από την αρχή.

Όσο αφορά για αυτό που λες για τις 5-6 gpu, όποιος είναι από gtx 660 και άνω, με μια καλή βάση cpu/ram/mobo μπορεί να έχει μια πολύ καλή εμπειρία με το game και ανώτερη από μιας κονσόλας, τουλάχιστον οπτικά και έστω οριακά πάνω από 30fps. 

Δημοσ.

Καλα ασ' το δεν θα συννενοηθούμε οταν ακουω " αυτα που ζητανε στο syndicate ειναι δικαιολογημένα"

(γιατι μπορει ισως και να γελάσεις με αυτο που θα πω, αλλα με βάση αυτά που εχω δει, το νεο "Crysis" της εποχης δεν ειναι το Assassins Creed αλλα το Star Citizen χωρις ακομη να εχει παρει την τελικη μορφή.

)

ειναι τοσο δικαιολογημένα οσο δικαιολογημένη ειναι η nvidia να πουλήσει καμια Maxwell παραπάνω, και ο νοών νοειτο, το ιδιο θα γινει σε λιγο καιρο με τις pascal και θα βγαζει τις maxwell ανικανες, και ευτυχως ξαναλέω που αυτο δεν αποτελεί τον κανονα.

Οσο για το τι εμπειρια μπορει να προσφερει ενα αξιοπρεπες pc σε σχέση με μια κονσολα, το ξέρω δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος.

Δημοσ.

Δηλαδή ρε συ bigboss γιατί αρχίζουμε και το κουράζουμε πάλι βλέπω, ποιά παιχνίδια κατά τη γνώμη σου έχουν καλύτερα γραφικά και ποιά από αυτά είναι ανοιχτού κόσμου;Επειδή εγώ δεν παίζω πλέον για να είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπάρχει κανένα, πες μας εσύ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καλύτερα graphs σε open-world αλλα αυτό και τίποτα άλλο. Congrats! :D Έπαιξα λίγο αλλα δεν, η hate London & combat system, λατρεύω το παρκουρ αλλα το grappling hook το έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Ίσως το νοικιάσω για κάνα σκ το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Από optimization πάμε καλά; Ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια ενδιαφέρομαι να πιάσω αυτό το AC γιατί με ενδιαφέρει το setting. Η κάρτα μου με 2GB VRam και ο ι7 3770 θα το τρέξουν καλά; Γιατί θυμάμαι με το Unity που το δοκίμασα δεν έπιαναν ούτε όλα low.

Δημοσ.

Από optimization πάμε καλά; Ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια ενδιαφέρομαι να πιάσω αυτό το AC γιατί με ενδιαφέρει το setting. Η κάρτα μου με 2GB VRam και ο ι7 3770 θα το τρέξουν καλά; Γιατί θυμάμαι με το Unity που το δοκίμασα δεν έπιαναν ούτε όλα low.

Ποια είναι η κάρτα σου; 

Δημοσ.

Στα medium θα τα βάλεις τα περισσότερα, δεν είναι θέμα vram σε ότι ενδέχεται να συναντήσεις στο game με την gpu σου.

Anw, μπορείς να το δοκιμάσεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο και ύστερα να πας για αγορά. Just to be sure.

Δημοσ.

(γιατι μπορει ισως και να γελάσεις με αυτο που θα πω, αλλα με βάση αυτά που εχω δει, το νεο "Crysis" της εποχης δεν ειναι το Assassins Creed αλλα το Star Citizen χωρις ακομη να εχει παρει την τελικη μορφή.

Ας πάρει πρώτα αυτήν τη ριμάδα την τελική μορφή, να δούμε τι άλλο θα κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο και μετά του βάζουμε τις δάφνες.

Δημοσ.

Ας πάρει πρώτα αυτήν τη ριμάδα την τελική μορφή, να δούμε τι άλλο θα κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο και μετά του βάζουμε τις δάφνες.

ναι οκ δε λέω, αλλά και το Crysis πριν ακομη κυκλοφορήσει ολοι καταλάβαιναν πως ήταν πολύ μπροστά απο οτιδηποτε άλλο.

κάποια πράματα ειναι ολοφάνερα, δεν χρειάζονται μεγάλες αποδειξεις και αναλύσεις.

Δημοσ.

Είναι ίσως το πρώτο AC μετά το 2 που θα κάτσω να βρω όλα τα collectables. Πολύ ωραίο setting και ίσως η πρώτη πόλη σε AC που πραγματικά μοιάζει ζωντανή, η όλη φάση με τα πλοία, τρένα και τα εργοστάσια που μπορείς να ακούς ηχους παντού είναι πολύ εντυπωσιακή. Συν όλες τις μικρές λεπτομέρειες με τους NPC που μιλάνε μεταξύ τους, είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Unity.

Δημοσ.

Κάποιος που το έχει προχωρήσει Undergrount missions έχει ;

δηλαδή;

μέχρι στιγμής έχω κάνει ΟΛΑ τα side missions απο όλους και τώρα που δεν έχει κάτι αλλο συνεχίζω το main campaign.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...