Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα σας άρεσε το παιχνιδι απλά μη σπάζεστε με άτομα που δεν τους άρεσε, απλά παιξτε και μη δινετε και τοσο σημασια, παντως μην αντιπετωπιζετε αυτους τους reviewers λες και εσεις κατεχετε την απολυτη αλήθεια για το παιχνιδι και αυτοι δεν ξέρουν τι έπαιξαν και τι γραφουν.

Φίλε μου δεν είναι θέμα αν σου αρέσει το παιχνίδι ή όχι. Αν ασχολείσαι με κάτι ό,τι και αν είναι αυτό, στην συγκεκριμένη περίπτωση να γράφεις review για video games σε ένα αξιόλογο κατά την άποψη μου site , πρέπει να σε διέπει και λίγος επαγγελματισμός. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι τα reviews δεν είναι σωστά γραμμένα , σχολιαρόπαιδο να έβαζες καλύτερα θα έγραφε. 

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για καποιο αδιαφορο λογο, αδιαφορω για την αδιαφορη σταση του reviewer γιατι μονο και μονο που μπαινει σε τοσο κοπο να "αδιαφορησει" για αυτο (που να μην αδιαφορουσε κιολας) κατι μου λεει.. 

Mην ασχολεισαι, δοξα τω Θεω την εποχη του ιντερνετ ζουμε, βλεπεις μερικα εκτενη gameplay videos εστω και αν δεις spoiler και καταλαβαινεις μονος σου..Αυτο κανω εγω και τελειωνει η ιστορια ή τουλαχιστον προσπαθω να κανω..

Θα διαβασω μονο 5 ανθρωπους στο ιντερνετ που ξερουν το αντικειμενο πραγματικα και η πορεια τους στο χρονο εχει δειξει οτι ειναι σοβαροι reviewers χωρις παιδιαστικα παθη..

Παμε παρακατω λοιπον και ασε τον καθενα να πιστευει οτι θελει, ενα game ειναι για να το διασκεδασεις παιζεις/ω.. ;)

Έτσι κι εγώ, απλά αδιαφορώ για τη γνώμη του άλλου για το παιχνίδι που μ' ενδιαφέρει, τη γυναίκα που μ' ενδιαφέρει, το κινητό, το αυτοκίνητο κ.ο.κ. είτε είναι "επαγγελματίας" του χώρου είτε χομπίστας.  :-D

Θεωρώ πως στην εποχή του καταιγισμού των πληροφοριών είναι αδιανόητο να μην έχεις προσωπική άποψη για το γούστο σου σε έναν χώρο που ασχολείσαι τόσα χρόνια έστω και χωρίς να πρέπει πρώτα να έρθεις σε επαφή με το κάθε τι.Να παίζω τώρα κοντά δέκα χρόνια ac και να περιμένω το Σάββα και τον κάθε Σάββα να μου μορφώσει άποψη...ok...

Μόνο χαλαρή κουβεντούλα σε φάση όπως εδώ.

Btw ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα μπορώ να το παίξω κι εγώ.Ξεκίνησα αδιάφορα και όσο το παρακολουθώ τόσο με ιντριγκάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι κι εγώ, απλά αδιαφορώ για τη γνώμη του άλλου για το παιχνίδι που μ' ενδιαφέρει, τη γυναίκα που μ' ενδιαφέρει, το κινητό, το αυτοκίνητο κ.ο.κ. είτε είναι "επαγγελματίας" του χώρου είτε χομπίστας.  :-D

Θεωρώ πως στην εποχή του καταιγισμού των πληροφοριών είναι αδιανόητο να μην έχεις προσωπική άποψη για το γούστο σου σε έναν χώρο που ασχολείσαι τόσα χρόνια έστω και χωρίς να πρέπει πρώτα να έρθεις σε επαφή με το κάθε τι.Να παίζω τώρα κοντά δέκα χρόνια ac και να περιμένω το Σάββα και τον κάθε Σάββα να μου μορφώσει άποψη...ok...

Μόνο χαλαρή κουβεντούλα σε φάση όπως εδώ.

Btw ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα μπορώ να το παίξω κι εγώ.Ξεκίνησα αδιάφορα και όσο το παρακολουθώ τόσο με ιντριγκάρει.

Α γεια σου..Αλλωστε δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα.. Θα καταντουσε βαρετο!

Αρκει να γινεται αυτο χωρις φοβο και παθη! :D

Δημοσ.

Για το AA παίζετε με κάποια ρύθμιση από Nvidia Control Panel ή μέσα από το παιχνίδι? Εγώ το έχω τώρα σε MSAAX2 + FXAA. Δεν ξέρω αν θα σύμφερε κάτι περισσότερο αν βάλω απότο control panel της nvidia. Όλα τα άλλα τα έχω τέρμα με τα Shadows στο High, αλλά στις περισσότερες περιοχές είναι γύρω στα 50 fps. Σπάνια 60.

Δημοσ.

θα μου αρεσε το παιχνιδι αμα αρχιζες την καθε αποστολη αμεσως και οχι να ταξιδευεις απο την  μια ακρη της πολης στην αλλη  για να την αρχισεις.ειναι βαρετο και ανουσιο.βεβαια μετα εχεις fast travel αλλα μεχρι τοτε?

Δημοσ.

Για το AA παίζετε με κάποια ρύθμιση από Nvidia Control Panel ή μέσα από το παιχνίδι? Εγώ το έχω τώρα σε MSAAX2 + FXAA. Δεν ξέρω αν θα σύμφερε κάτι περισσότερο αν βάλω απότο control panel της nvidia. Όλα τα άλλα τα έχω τέρμα με τα Shadows στο High, αλλά στις περισσότερες περιοχές είναι γύρω στα 50 fps. Σπάνια 60.

Το συζητούσαν στο NeoGAF, μπες και ρίξε μια ματιά στο performance thread του παιχνιδιού, νομίζω κατάφεραν και έβαλαν και από το NCP ΑΑ αλλά έπρεπε να έχεις τα Shadows στο High για να δουλέψει σωστά.

Δημοσ.

Αυτό, το Syndicate μου αρέσει και εμενα παρα πολύ και δεν το περίμενα. Ειδικά πιστεύω ότι το Λονδίνο είναι η καλύτερη και πιο ζωντανή πόλη που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε AC :D

Αν είχε και το indoor στοιχείο του Unity θα ήταν ακόμα καλύτερο. Δεν ξέρω γιατί το παράτησαν/skip-αραν αυτό. Θα ήταν παραπανω δουλειά σίγουρα και εκεί στην ubi δεν φαίνεται να υπάρχει χρόνος αφού κάθε χρόνο πρέπει να είναι στο ράφι ένα ac. Μια φορά θα ήθελα να κάνουν ένα διάλειμμα, να σκεφτούν νέα πράγματα και να το βγάλουν μετά από 2-3 χρόνια να τρίβουμε τα μάτια μας, όπως είχε γίνει με το ac 2.

Καθαρά θέμα χρόνου και πίεσης είναι το πρόβλημα τους για αυτό βγαίνουν έτσι τα games τους και αυτο φαίνεται.. Γιατί το ταλέντο υπάρχει στο developing team της.

* Ρε συ BIGBOSS, μια χαρά είναι το port που έκαναν αυτή την φορά. Όσο για την console εκδοση, δεν τρέχει καθαρά στα 1080p, ειναι lock -ρισμενο στα 30, και ειναι ένας συνδυασμός medium προς high settings. Είναι ατυχής (τουλάχιστον) η σύγκριση που κάνεις. Και εγώ κράζω ubi γενικα(παίζει και πιο πολύ από όλους) για τις μλκιες που έχει κάνει άλλα αυτή την φορά το πήγε σωστά imho.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχε και το indoor στοιχείο του Unity θα ήταν ακόμα καλύτερο. Δεν ξέρω γιατί το παράτησαν/skip-αραν αυτό. Θα ήταν παραπανω δουλειά σίγουρα

Έχει λιγότερα in-door αλλα ότι έχει είναι ακόμα αρκετά καλά

23201937551_b1a24901cb_o.jpg

22916639789_ed52374fc8_o.jpg

Και γενικά προτιμώ αυτό το Λονδίνο απ' οτιδήποτε μας έχουν δώσει πιο πριν.

• Like 3
Δημοσ.

θα μου αρεσε το παιχνιδι αμα αρχιζες την καθε αποστολη αμεσως και οχι να ταξιδευεις απο την  μια ακρη της πολης στην αλλη  για να την αρχισεις.ειναι βαρετο και ανουσιο.βεβαια μετα εχεις fast travel αλλα μεχρι τοτε?

Βασικα το free roam ειναι το μαγικο της υποθεσης για πολλους.. Αλλα ουτως ή αλλως το πρωτο πραγμα που εκανα και στο Unity οταν ξεκινησα ηταν να βγαλω τα viewpoints .. Kαι ξεκλειδωνεις fast travel και βλεπεις τι εχει εξτρα η περιοχη..

Εμενα το προβλημα μου και αναφερθηκε λιγο πριν ηταν το οτι εβγαλαν το co-op.. Why oh why? :/

Δημοσ.

* Ρε συ BIGBOSS, μια χαρά είναι το port που έκαναν αυτή την φορά. Όσο για την console εκδοση, δεν τρέχει καθαρά στα 1080p, ειναι lock -ρισμενο στα 30, και ειναι ένας συνδυασμός medium προς high settings. Είναι ατυχής (τουλάχιστον) η σύγκριση που κάνεις. Και εγώ κράζω ubi γενικα(παίζει και πιο πολύ από όλους) για τις μλκιες που έχει κάνει άλλα αυτή την φορά το πήγε σωστά imho.

Mια χαρα ισως για συγκεκριμενα hardware σαν το unity, ενας παραπανω ειπε πως σε GTX 760 ουτε σε medium (εννοειται χωρις gameworks, pcss κτλ ) δεν τρεχει, αμα αυτο εσυ το λες μια χαρά πάω πάσο. Πάντως οταν βγουνε οι Pascal και τα παιχνιδια τους τα κανουν optimize μονο εκει ενδιαφέρομαι να δω τι θα λες.

με GTX 760 μπορεις να παιξεις GTAV, MGSV, Mad Max, Fallout4 60fps με τις καταλληλες ρυθμισεις

ολα τα AC ειναι κακες μεταφορες χαρακτηριστικά θυμάμαι το AC2, το AC3, πέρυσι το Unity, τώρα αυτο.

Δημοσ.

Το 2 και το 3 μια χαρα παιζανε και σε πολυ αδυνατα μηχανηματα και ηταν και πανεμορφα.Το Unity και το Syndicate ειναι κακογραμενα, πιο κακογραμενα γραφει μονο η 2χρονη ανιψια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Mια χαρα ισως για συγκεκριμενα hardware σαν το unity, ενας παραπανω ειπε πως σε GTX 760 ουτε σε medium (εννοειται χωρις gameworks, pcss κτλ ) δεν τρεχει, αμα αυτο εσυ το λες μια χαρά πάω πάσο. Πάντως οταν βγουνε οι Pascal και τα παιχνιδια τους τα κανουν optimize μονο εκει ενδιαφέρομαι να δω τι θα λες.

με GTX 760 μπορεις να παιξεις GTAV, MGSV, Mad Max, Fallout4 60fps με τις καταλληλες ρυθμισεις

ολα τα AC ειναι κακες μεταφορες χαρακτηριστικά θυμάμαι το AC2, το AC3, πέρυσι το Unity, τώρα αυτο.

Δηλαδή κάποιος με μια 780 δεν το παίζει καρφωμένος στα 60fps χωρίς PCSS Ultra; Come on.. Τις Pascal, θα τις προωθήσουν προφανώς, έτσι πάει. Εγώ δεν αναφέρθηκα στα προηγούμενα ac και πως συμπεριφέρονταν ακόμα και σε high end συστήματα, παρά μόνο για το Syndicate έγραψα πως τα πάει.

Για το Mad Max, τι να πούμε, αφού απλά το μετέφεραν από την κονσόλα χωρίς κανένα σχεδόν feature για την pc έκδοση. Το Fall out οπτικά δεν μπορείς να μου το συγκρίνεις με το Unity/Syndicate. 

Και ναι τα πάει περίφημα, αν κατεβάσεις το shadow quality. Στις  gtx 760/770(aka 680) πρέπει να κατεβάσεις και το texture quality γιατί δεν σε φτάνει η vram, οπότε αν ρίξεις και αυτό δεν πέφτεις ποτέ κάτω από 40fps. Στις 780 πάει όπως πάει και στις 970 με μικρές διαφορές σε mins. Δεκάδες βίντεο αν ψάξεις θα δεις ότι το game μια χαρά τα πάει και στις προηγούμενες γενιές gpu ανάλογα πάντα την κάρτα. Παίζει ρόλο όμως και το υπόλοιπο σύστημα, τουλάχιστον για αυτό το game.

Aλλά για να είμαι πιο συγκεκριμένος και κρίνοντας από το σύστημα της υπογραφής σου, αν είχες έναν i5 ξεκλείδωτο(γιατί σε ρίχνει και το cpu σου, just saying) και 8Gb+ram με την τωρινή σου gpu, θα έβαζες το texture quality και shadow Quality στο High, FXAA, 1080p ανάλυση (δεν φαντάζομαι να μου θέλεις τίποτα msaa) και θα ήσουν jet και still better από τις κονσολοεκδόσεις. Μην βαπτίζουμε κάτι κακογραμμένο στο έτσι guys..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...