Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα buildings δείχνουν αρκετά καλύτερα με το PCSS.

Ubisoft Is Currently Looking Into Assassin’s Creed: Syndicate’s SLI Issues

Τόσο καιρό τι έκαναν ;

Βασικα δεν ειναι awful.. Ανυπαρκτο ειναι και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.. Στο Unity υπηρχε day 1 εστω και με minimal gains στην αρχη.. Φανταζομαι οτι φετος κοιταξαν να φτιαξουν την αποδοση σε single solutions και τσεκαραν να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερα bugs απο τον οδηγο, που δεν εχουν κοιταξει καν να φτιαξουν functional profile..

Δημοσ.

Πρέπει να είναι από τα λίγα games πάντως που τα soft shadows είναι τόσο καλά αλλά και απαιτητικά. Ούτε στο GTA V ούτε στο Far Cry 4 πχ δεν τα λες και ότι καλύτερο οπτικά τα soft shadows aka PCSS.

Είναι νέα φρούτα τα HBAO+/PCSS Ultra και λογικά θα τα δούμε και στα επόμενα παιχνίδια της Ubisoft.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως η Ti ειναι κτηνος οταν κλοκαρεται εχω εντυπωσιαστει.. 

Με ολα ultra χωρις AA σε 4k κινειται απο 30-35fps avg.. Now for the SLi profile.. Το καθυστερω οσο μπορω κανοντας London Stories κλπ για να μου δωσουν και ενα προφιλ να γουσταρω.. Παντως αυτο που βλεπω στην TV ειναι μιναρος σε 4k.. Δεν χορταινω..

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα μεγάλα chip όταν κλοκάρονται παίρνουν κάμποσο, μέχρι η NGreedia να βγάλει νέα γενιά και να ρίξει τις επιδόσεις της προηγούμενης, οπότε εκεί δεν σε σώζει ούτε το O/C.

Δημοσ.

μέχρι η NGreedia να βγάλει νέα γενιά και να ρίξει τις επιδόσεις της προηγούμενης, οπότε εκεί δεν σε σώζει ούτε το O/C.

Αυτο πως γινεται μεσω οδηγων;Και εαν ναι, γιατι καποιος μετα να βαζει τους καινουργιους.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό, απλώς κάποιοι το νομίζουν επειδή η παλιά γενιά δεν έχει άλλο περιθώριο βελτιώσεων και η νέα γενιά παίρνει boost με νεότερους οδηγούς όπως είναι το λογικό.

Δημοσ.

Το HBAO + πάντως κάνει ωραία δουλειά και δεν φαίνεται να προκαλεί τόσο μεγάλο hit στο perfomance. Θα το δούμε σίγουρα ξανά και σε άλλα games μελλοντικά.

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση;Ειμαι στο sequence 3 και μου βγαζει ενα μηνυμα να παω στο μενου crafting-->upgrades και να κανω Upgrade το smoke bomb.Ενω ομως πηγαινω εκει δε μπορω να το κανω.Παταω το Α που λεει craft αλλα δε κανει τιποτα.Ενα σημαδακι που εχει το εικονιδιο της smoke bomb ειναι κοκκινο ενω στο youtube που ειδα το video  ειναι μαυρο.Μπορειτε να με βοηθησετε;Δε μπορω με τιποτα να το βρω οσο γελειο κι αν ακουγεται

Δημοσ.

Ναι στα High θα εισαι +-50fps,αλλα με πειραματισμους θα παιζεται και με τον cpu που εχεις.Κοιτα και βιντεακι στο youtube με την καρτα σου,και θα παρεις καλη εικονα για το perfomance.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση;Ειμαι στο sequence 3 και μου βγαζει ενα μηνυμα να παω στο μενου crafting-->upgrades και να κανω Upgrade το smoke bomb.Ενω ομως πηγαινω εκει δε μπορω να το κανω.Παταω το Α που λεει craft αλλα δε κανει τιποτα.Ενα σημαδακι που εχει το εικονιδιο της smoke bomb ειναι κοκκινο ενω στο youtube που ειδα το video  ειναι μαυρο.Μπορειτε να με βοηθησετε;Δε μπορω με τιποτα να το βρω οσο γελειο κι αν ακουγεται

Γνωριζει κανεις;

Δημοσ.

Αυτο πως γινεται μεσω οδηγων;Και εαν ναι, γιατι καποιος μετα να βαζει τους καινουργιους.

Απλα ασχολουνται παραπανω με βελτιστοποιησεις στην αποδοση του νεοτερου κυκλου και οποιαδηποτε bugs που προκυψουν ή προβληματικη αποδοση στις προηγουμενες γενιες ολο και λιγοτερο οσο περναει ο καιρος. 

Δεν γινεται σκοπιμα απλα ειναι περισσοτερο εμφανες οσο μεγαλυτερη ειναι η διαφοροποιηση στην αρχιτεκτονικη απο γενια σε γενια..Οποτε αν βελτιστοποιησουν για την νεοτερη αρχιτεκτονικη, υπαρχει περιπτωση να φανει αυτο περισσοτερο. Και οχι μονο σε επιπεδο οδηγων της nvidia αλλα και σε βελτιστοποιησεις που κανει η AMD/NVIDIA σε συνεργασια με τους game devs.

Λογικο ειναι να θελουν να προωθησουν τα νεα προιοντα εν μερει, αρκει να μην κατανταει λειψη η υποστηριξη στα προηγουμενα μοντελα σε μεγαλο βαθμο.

Προφανως και δεν θα εχεις ολα τα requirements που χρειαζονται για να το φτιαξεις ή τα χρηματα.. Τσεκαρε τι χρειαζεσαι και δες τι θελει για να φτιαχτει.

Δημοσ.

Προσωπικά μέχρι τώρα μου αρέσει το παιχνίδι, δεν μου εμφάνισε κάποιο bug/glitch κτλ. Επίσης μπαίνει κατευθείαν στην δράση και έχει πολύ προσεγμένο map από αισθητική άποψη, αλλά και για να έχει ποικιλία όταν τρέχεις στις στέγες.

Κρίμα που δεν έχει co-op...

Το τερμάτισε κάποιος; Πόση ώρα σας πήρε;

• Like 1
Δημοσ.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/4741/\

Πολύ καλό, αφαιρεί την κιτρινίλα που έχει το παιχνίδι και δίνει μια πιο καλή αίσθηση του Βικτωριανού Λονδίνου(Τουλάχιστον κατ' εμέ). Μέχρι να βγάλει ο K-putt'e το δικό του. Πάντως νομίζω το The Order 1886 παραμένει το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...