Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έπεσε στα χεράκια μου και εμένα οπότε θα αρχίσω και εγώ τα τεστ/post για να πούμε μερικά πράγματα για τον τεχνικό τομέα. Δεν το λες unoptimized σε καμία περίπτωση πάντως.

Καταρχήν παρατήρησα αμέσως πως στην δική μου περίπτωση το alt tab βοηθάει και δίνει αμέσως 5-6 frames. Τα msaa x4 και TXAA είναι απλησίαστα και κάνουν το game να σέρνεται στο δικό μου σύστημα. Tερματισμένα όλα λοιπόν και FXAA όπως και στο Unity για μένα και πάλι. Εγώ είμαι μεταξύ 35-45 frames ανάλογα την περιοχή. Αν δεν πέφτω παρακάτω ήμαστε good. 

Δεν γράφω περισσότερα γιατί δεν έχω φτάσει στο Λονδίνο και σε συγκεκριμένο σημείο για να δω εκεί πως θα τα πάει.

*A, do yourselves a favor.. Ξεφορτωθείτε τα intro.

In videos, delete/rename UbisoftLogo.bk2 and pc_twimtbp.bk2 files. Then in videos/locale fodler delete/rename Epilepsy.bk2, PC_WarningSaving.bk2 and warning_disclaimer.bk2

• Like 5
Δημοσ.

Μόλις έπεσε στα χεράκια μου και εμένα οπότε θα αρχίσω και εγώ τα τεστ/post για να πούμε μερικά πράγματα για τον τεχνικό τομέα. Δεν το λες unoptimized σε καμία περίπτωση πάντως.

Καταρχήν παρατήρησα αμέσως πως στην δική μου περίπτωση το alt tab βοηθάει και δίνει αμέσως 5-6 frames. Τα msaa x4 και TXAA είναι απλησίαστα και κάνουν το game να σέρνεται στο δικό μου σύστημα. Tερματισμένα όλα λοιπόν και FXAA όπως και στο Unity για μένα και πάλι. Εγώ είμαι μεταξύ 35-45 frames ανάλογα την περιοχή. Αν δεν πέφτω παρακάτω ήμαστε good. 

Δεν γράφω περισσότερα γιατί δεν έχω φτάσει στο Λονδίνο και σε συγκεκριμένο σημείο για να δω εκεί πως θα τα πάει.

*A, do yourselves a favor.. Ξεφορτωθείτε τα intro.

In videos, delete/rename UbisoftLogo.bk2 and pc_twimtbp.bk2 files. Then in videos/locale fodler delete/rename Epilepsy.bk2, PC_WarningSaving.bk2 and warning_disclaimer.bk2

Ωραίος φίλε. Τώρα ανοίγει σφαίρα το παιχνίδι.

Δημοσ.

Να πω και δυο λογάκια, μιας και το προχώρησα λίγο ;) και έκανα πολλά τεστ για κανένα δίωρο. Το πρόσεξε πολύ η Ubi φέτος. Δεν έχω shitposting για το Syndicate, θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα εκτός του τεχνικού τομέα.(for the first time)

Αυτό που βαραίνει και στοιχίζει γύρω στα 30fps(χωρίς υπερβολές) είναι τα PCSS & PCSS Ultra. Το είπατε και μερικοί πιο πίσω, αν μπει το Shadow Quality στο High πάει 60αρι καρφωμένο το game. (1080p FXAA) Τα msaa x4 και TXAA είναι fps killers και δεν την παλεύουν ούτε οι 980/980ti να κρατήσουν 60αρι. 

Θα προτείνω λοιπόν και εγώ τα παρακάτω για 1080p ανάλυση.

Όσοι ήσαστε με τις 970 ειδικά (και άνω) θα είστε άνετα. Τα ac είναι open world games οπότε θέλουμε και ένα καλό cpu. Όσοι ήμαστε και με ξεκλείδωτα cpu, βοηθάει επίσης πολύ να ανεβάσουμε λίγο τα ρολόγια μας.

In game graphic options.

Όλα τερματισμένα εκτός του Shadows Quality που βάζουμε High και Αnti-alising βάζουμε FXAA(την κάνει καλά την δουλειά και δεν στοιχίζει τίποτα) Στα display options έχω Full Screen και Vsync στο off.

Στο control panel της nvidia, βάζουμε Vsync On για να αποφύγουμε το tearing. (αν δεν σας ενοχλεί τότε μην κάνετε αυτή την αλλαγή στο cp) Yπάρχει και η λύση του Borderless Windowed μέσα από το game αλλά κάνει το game λιγότερο responsive.

Optimized είναι το game με κάποια very taxing Νvidia Gimmicks (PCSS) που για να τα χαρείς μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη/επόμενες γενιές gpu για να το μαξάρουμε.

Για μένα δεν αξίζουν 30fps αυτά τα Shadows, ούτε να σκάμε γιατί δεν μπορούμε να το τερματίσουμε.

H ''ασπρίλα'' μπορεί να φύγει με ένα SweetFX  preset, περιμένουμε K-putt να βγάλει κάτι αξιόλογο.

Χαίρομαι για το φετινό Ac γιατί με τρελαίνει το Steampunk και η ιστορία όπως και οι χαρακτήρες του game φαίνονται ενδιαφέροντες.

*Η μουσική όπως και η ατμόσφαιρα είναι φοβερή, μπράβο στους art/graphic designers. Είναι eye/ear candy το παιχνίδι τους.

• Like 3
Δημοσ.

Με ένα πατσάκι ακόμα το game θα φυσάει νομίζω. Κάτι διάβασα για infinite loading screens στο sequence 7 και για crashes όταν κάνεις fast travel κάτι που έτυχε και σε μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα buildings δείχνουν αρκετά καλύτερα με το PCSS.

Ubisoft Is Currently Looking Into Assassin’s Creed: Syndicate’s SLI Issues

Τόσο καιρό τι έκαναν ;

Kαλά ναι προφανώς δείχνουν καλύτερα αλλά στοιχίζει υπερβολικά πολύ όλο αυτό. Για μένα δεν αξίζει για τόση χασούρα από frames και αν δεν έχεις το comparison δύσκολα το καταλαβαίνεις μέσα στο game. Δεν το βαπτίζω unoptimized όμως γιατί όντως είναι εξαιρετικά δύσκολο με τέτοιες σκιάσεις να απαιτεί κάποιος 60αρια. Not gonna happen, τουλάχιστον όχι σύντομα και σίγουρα όχι με τις υπάρχουσες κάρτες.

Όσο για τα Sli setup που λες, τι να πουν και αυτοί με mgpu συστήματα που περίμεναν για το Arkham Knight και τελικά άκυρο..

Έχουμε ξαναπεί ότι αυτά πρέπει να τα περιμένουμε από τους developers και καλύτερα να μην τα σκάμε τυφλά στις νέες σειρές gpu.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Αυτό που μου αρέσει πολύ με την μουσική/OST στο Syndicate είναι ότι την χρησιμοποιούν. Στο Unity ενώ είχανε πολύ καλο OST το κρατούσανε κυρίως για τα Story mission, στο Syndicate κάθε περιοχή έχει το δικό της ambient soundtrack και είναι πολύ πιο ωραία έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά είναι καλύτερο σαν παιχνίδι από το Unity.

Και χειροτερο απο τα προηγουμενα.Προσωπικο γουστο αυτο ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου διάβασα στο NeoGaf ότι τρέχοντας το παιχνίδι ως administrator τα cloth physics είναι κομπλέ, αν μπορεί να το δοκιμάσει κανείς γιατί είμαι στη δουλειά.

Και χειροτερο απο τα προηγουμενα.Προσωπικο γουστο αυτο ετσι.

Με τον Ezio ήταν το καλύτερο AC μακράν.

Δημοσ.

Ε ναι, 30 fps κοντά, οπότε είναι too much όσο ωραίο και να δείχνει. Επίσης δεν νομίζω να μπορεί να υπάρξει λύση με patch ή drivers. Μάλλον δεν την παλεύουν οι τωρινές κάρτες γενικά. Πρέπει να είναι από τα λίγα games πάντως που τα soft shadows είναι τόσο καλά αλλά και απαιτητικά. Ούτε στο GTA V ούτε στο Far Cry 4 πχ δεν τα λες και ότι καλύτερο οπτικά τα soft shadows aka PCSS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...