Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχιζει το ιδιο προβλημα μετα απο λιγη ωρα παιχνδιου να αλλοιωνεται η εικονα και να εμφανιζει μουτζουρες. 4 μερες τωρα δεν εχω βρει λυση. Ποσταρω μερικες εικονες για να καταλαβετε τι εννοω

http://postimg.org/image/pbn2hyx2j/

http://postimg.org/image/n5zpdkien/

Δοκιμασα ολα τα settings ακομα και με ολα στο low το διο κανει.

Ετσι αναγκαζομαι να σταματαω το παιχνδι και μετα απο λιγη ωρα να το ξανασυνεχιζω! Κατι πρεπει να γινει!!

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κτ τετοιο εχω και εγω...οταν με σκοτωσουν μετα το game αρχιζει και λαγγκαρει ανα 3-4 sec στιγμιαια..

πρεπει να βγω απο το game και να ξαναμπω και να προσεξω να μην με σκοτωσουν.....

Δημοσ.

Μηπως ειναι του θειου παραξενιες; 

Σε αλλα νεα εκανε εχθες update το παιχνιδι στο uplay κοντα στο 1.2Gb, τωρα περι τινος προκειται δεν ξερω..

Δημοσ.

Συνεχιζει το ιδιο προβλημα μετα απο λιγη ωρα παιχνδιου να αλλοιωνεται η εικονα και να εμφανιζει μουτζουρες. 4 μερες τωρα δεν εχω βρει λυση. Ποσταρω μερικες εικονες για να καταλαβετε τι εννοω

http://postimg.org/image/pbn2hyx2j/

http://postimg.org/image/n5zpdkien/

Δοκιμασα ολα τα settings ακομα και με ολα στο low το διο κανει.

Ετσι αναγκαζομαι να σταματαω το παιχνδι και μετα απο λιγη ωρα να το ξανασυνεχιζω! Κατι πρεπει να γινει!!

Η καρτα γραφικων σου εχει χαλασει .αυτο συμβαινει οταν παιζεις υπερβολικες ωρες χωρις διαλειμα καιγονται τα τσιπακια απο την υπερθερμανση
  • Like 1
Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου εχει χαλασει .αυτο συμβαινει οταν παιζεις υπερβολικες ωρες χωρις διαλειμα καιγονται τα τσιπακια απο την υπερθερμανση

Οχι ποτε δεν παιζω υπερβολικες ωρες. Πανω απο 2 ωρες την ημερα δεν παιζω. Δοκιμασα αλλα παιχνιδια και δεν κανει κατι τετοιο. Ετρεξα και benchmark το Heaven με ολα φουλ 1440p DSR και 8x aa και δεν χαλαγε η εικονα. Επειδη οωμς ολες οι 970 εχουν προβληματικη κατασκευη με τη μνημη να εινα χωρισμενη σε 2 τμηματα(3,5+ 05) κανονισα να ερθει αυριο ο τεχνικος να δει το pc μπας και εχει αρχισει να χαλαει η καρτα. Αν αποεδειχτει οτι φταιει η καρτα τοτε θα ζητησω απο το  eshop να μου την αλλαξουν με 980 η 980 ti αφου ολες οι 970 εχουν προβλημα κατασκευης, Η θερμοκρασια της καρτας 1 χρονο που την εχω δεν εχει ξεπερασει ποτε τους 70 c. Αρα δεν μπορει να εγινε η ζημια λογω θερμοκρασιας πιο πιθανον ειναι να επαθε κατι η μνημη της καρατας λογω κατασκευης.

Δημοσ.

Οχι ποτε δεν παιζω υπερβολικες ωρες. Πανω απο 2 ωρες την ημερα δεν παιζω. Δοκιμασα αλλα παιχνιδια και δεν κανει κατι τετοιο. Ετρεξα και benchmark το Heaven με ολα φουλ 1440p DSR και 8x aa και δεν χαλαγε η εικονα. Επειδη οωμς ολες οι 970 εχουν προβληματικη κατασκευη με τη μνημη να εινα χωρισμενη σε 2 τμηματα(3,5+ 05) κανονισα να ερθει αυριο ο τεχνικος να δει το pc μπας και εχει αρχισει να χαλαει η καρτα. Αν αποεδειχτει οτι φταιει η καρτα τοτε θα ζητησω απο το  eshop να μου την αλλαξουν με 980 η 980 ti αφου ολες οι 970 εχουν προβλημα κατασκευης, Η θερμοκρασια της καρτας 1 χρονο που την εχω δεν εχει ξεπερασει ποτε τους 70 c. Αρα δεν μπορει να εγινε η ζημια λογω θερμοκρασιας πιο πιθανον ειναι να επαθε κατι η μνημη της καρατας λογω κατασκευης.

Συγγνώμη, τι λες;

Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από άλλους κατόχους της 970. Αν αγοράσεις το παιχνίδι ίσως λυθεί το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

ερωτηση.

κλειδωσα τα frames στα 50 μεσω riva.λογω οτι θελω να εχω 2τχχα και ultra hbao αλλα δεν κραταει σταθερο 60.ανεβοκατεβαινει συχνα και αυτο το τσικ στο ματι με ενοχλει.

περα απο τα frames υπαρχει καποιο αλλο θεμα που μπορει να μην βλεπω ?(ειναι μλκια δλδ να κλειδωσει καποιος στα 50?η στα 40?κοκ)

Δημοσ.

ερωτηση.

κλειδωσα τα frames στα 50 μεσω riva.λογω οτι θελω να εχω 2τχχα και ultra hbao αλλα δεν κραταει σταθερο 60.ανεβοκατεβαινει συχνα και αυτο το τσικ στο ματι με ενοχλει.

περα απο τα frames υπαρχει καποιο αλλο θεμα που μπορει να μην βλεπω ?(ειναι μλκια δλδ να κλειδωσει καποιος στα 50?η στα 40?κοκ)

Το TXAA πιθανότατα φταίει, δοκίμασε με FXAA.

Δημοσ.

Ωωωω, είναι πανέμορφο.Έχει ασπρίλα μεν, αλλά είναι πανέμορφο.Είναι δυνατόν να γκρινιάξεις για τέτοια γραφικά;Έχει ξεφύγει πλέον η φάση με τα γραφικά θεωρώ.Ακόμα και νέα στάνταρντς να μη θέτουν, πόσο πιο ρεαλιστικά γραφικά να θες πια;Νομίζω όμως ότι τα ρούχα σου έχουν το bug που τρέχουν στα 30 fps.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1331321-Why-are-the-cloth-physics-locked-to-30fps?p=11156950&viewfull=1#post11156950

Είναι κάποιου είδους bug, ευτυχώς λέει το ξέρει το dev team και ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα. Είναι κυριολεκτικά το μονο πρόβλημα που έχω με το παιχνίδι στον τεχνικό τομέα.

Δημοσ.

Αν αποεδειχτει οτι φταιει η καρτα τοτε θα ζητησω απο το  eshop να μου την αλλαξουν με 980 η 980 ti αφου ολες οι 970 εχουν προβλημα κατασκευης,

θα θελες :-D

GTX 970 θα σου δωσουν, επισης και κατι αλλο μη κανετε αγορες απο eshop, εχει υποβαθμιστει πολύ τα τελευταια χρονια, απο τα πολλα παράπονα βγηξε απο skroutz.

• Like 2
Δημοσ.

ερωτηση.

Eγώ όταν ένα game δεν μου κρατά σταθερό framerate, προτιμώ να lock-αρω από το να ρίξω setting. πχ το Unity το έπαιζα lock-ρισμενο στα 45 για να μην καταλαβαίνω τα drops. Μια χαρά παίζεις. FXAA, άσε το TXAA καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι bug, απλά τα cloth physics είναι στα 30FPS.

Σοβαρά ισχύει αυτό? Γιατί πάντα μου φαινόταν λίγο περίεργη η φάση  με τα cutscenes στα AC ενώ έτρεχε 50-60 fps. Μάλιστα. Λύθηκε το μυστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...