Spartan117 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 @d4ydr33m3r οχι αγορινα ειναι για το syndicatre για αυτο το ποσταρα εδω..εμμ λες; γτ με τις ρυθμισεις που του εχω πιανει 2.7gb και μενα η καρτα ειναι 2 gb... Κατεβασε textures medium και ανέβασε environment high, και shadows high με το ambient occlusion σε SSAO 1
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κατεβασε textures medium και ανέβασε environment high, και shadows high με το ambient occlusion σε SSAO θα το δοκιμασω αργοτερα,τεσταρα παντως τα εριξα ολα medium και αφησα AA και ambient οπως ειναι,ετρεχε μια χαρα για καμια ωρα και τωρα απο μια αποστολη πανω στα τρενα που σκοτωνω τους τυπαδες και επειτα μου ξανακολλα ανα 3-4 sec
Spartan117 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ανέβασα λίγο gameplay (60 fps) Άμα έχει λίγο stutter σε κάποιες φάσεις είναι λόγο shadowplay, το έχω να δουλεύει σε μηχανικό σκληρό δίσκο για να μην μπουκώνει τον SSD με writes. 3
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 το εκανα με τις ρυθμισεις σου,δεν ειχα θεμα αλλα ειδα οτι οταν πεθανα τοτε αρχισε να κανει το προβλημα,anyway θα πειραματιστω,ευχαριστω παντως για την βοηθεια και τις ρυθμισεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν βγάζει και preset αυτός ο K-putt'e να το ξεκινήσω και 'γω.. 1
Vilain20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν βγάζει και preset αυτός ο K-putt'e να το ξεκινήσω και 'γω.. Πολύ το χει αργήσει και εγώ αυτο περιμένω... no k-putte no party
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορείτε να φτιάξετε εσείς; Θέλει ταλέντο το καλό preset, δεν είναι απλή υπόθεση. Vanilla screenshots Πολύ ασπρίλα, απορώ πως το παίζεις. Ήδη αρκετά presets που έχουν βγει το κάνουν πολύ καλύτερο.
Tobajara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Vanilla screenshots Μου αρέσει η λιακάδα πάντως, το Λονδίνο εκείνης της εποχής ήταν βροχερό και μίζερο ως εκεί που δεν πάει και δεν έβλεπαν τον ήλιο επειδή καλυπτόταν από ένα παχύ μαύρο σύννεφο αιθάλης, από τα εργοστάσια της εποχής. Βροχή και μαυρίλα κοινώς.
Thanofski Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Θέλει ταλέντο το καλό preset, δεν είναι απλή υπόθεση. Πολύ ασπρίλα, απορώ πως το παίζεις. Ήδη αρκετά presets που έχουν βγει το κάνουν πολύ καλύτερο. να σου πω την αληθεια αυτη η ασπριλα δινει μια βρετανικη ψυχρα και μια μουντιλα στο παιχνιδι...ειδικα το βραδυ το παιχνιδι νομιζω δεν χρειαζεται τιποτα απολυτως.... οσα preset δοκιμασα μου χαλανε την ατμοσφαιρα μεχρι στιγμης.ειτε ειναι πολυ φωτεινα ειτε πολυ σκουρα με εντονο χρωμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γι' αυτό περιμένουμε του K-Putt'e που είναι το πιο ισορροπημένο preset χωρίς να πειράζει την ατμόσφαιρα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Bug-ια σε μια απο τις αποστολές του dickens εαν θυμάμαι καλά με τον υπνωτιστή. spoiler για οσους δεν την έχουν παίξει,επειδή πολύ χαλιέστε μερικοί δηλαδή Φτάνω με την άμαξα εκεί που πρέπει να τον παραδώσεις και είτε τρελαίνεται το άλογο και φεύγει είτε εξαφανίζεται ο τυπας απο μέσα.3 φορές την έπαιξα και τις 3 δεν κατάφερα να τον παραδώσω,μόνο στο τέρμα γίνεται αυτό.
Bigi444444 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ανέβασα λίγο gameplay (60 fps) Άμα έχει λίγο stutter σε κάποιες φάσεις είναι λόγο shadowplay, το έχω να δουλεύει σε μηχανικό σκληρό δίσκο για να μην μπουκώνει τον SSD με writes. Ωωωω, είναι πανέμορφο.Έχει ασπρίλα μεν, αλλά είναι πανέμορφο.Είναι δυνατόν να γκρινιάξεις για τέτοια γραφικά;Έχει ξεφύγει πλέον η φάση με τα γραφικά θεωρώ.Ακόμα και νέα στάνταρντς να μη θέτουν, πόσο πιο ρεαλιστικά γραφικά να θες πια;Νομίζω όμως ότι τα ρούχα σου έχουν το bug που τρέχουν στα 30 fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι bug, απλά τα cloth physics είναι στα 30FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα