Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@d4ydr33m3r   οχι αγορινα ειναι για το syndicatre για αυτο το ποσταρα εδω..εμμ λες; γτ με τις ρυθμισεις που του εχω πιανει 2.7gb και μενα η καρτα ειναι 2 gb...

Untitled.png

Κατεβασε textures medium και ανέβασε environment high, και shadows high με το ambient occlusion σε SSAO

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασε textures medium και ανέβασε environment high, και shadows high με το ambient occlusion σε SSAO

θα το δοκιμασω αργοτερα,τεσταρα παντως τα εριξα ολα medium και αφησα AA και ambient οπως ειναι,ετρεχε μια χαρα για καμια ωρα και τωρα απο μια αποστολη πανω στα τρενα που σκοτωνω τους τυπαδες και επειτα μου ξανακολλα ανα 3-4 sec :(

Δημοσ.

Ανέβασα λίγο gameplay (60 fps)

Άμα έχει λίγο stutter σε κάποιες φάσεις είναι λόγο shadowplay, το έχω να δουλεύει σε μηχανικό σκληρό δίσκο για να μην μπουκώνει τον SSD με writes.

• Like 3
Δημοσ.

το εκανα με τις ρυθμισεις σου,δεν ειχα θεμα αλλα ειδα οτι οταν πεθανα τοτε αρχισε να κανει το προβλημα,anyway θα πειραματιστω,ευχαριστω παντως για την βοηθεια και τις ρυθμισεις

Δημοσ.

Δεν βγάζει και preset αυτός ο K-putt'e να το ξεκινήσω και 'γω..

Πολύ το χει αργήσει και εγώ αυτο περιμένω... :-(  no k-putte no party

Δημοσ.

Δεν μπορείτε να φτιάξετε εσείς;

Θέλει ταλέντο το καλό preset, δεν είναι απλή υπόθεση.

Vanilla screenshots

22785426107_d87375f9c0_o.jpg

22809326499_8fffb2c8d2_o.jpg

23179565285_a87c0be5ba_o.jpg

22547370374_24eb636267_o.jpg

22781723977_8327a0667f_o.jpg

Πολύ ασπρίλα, απορώ πως το παίζεις. Ήδη αρκετά presets που έχουν βγει το κάνουν πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Vanilla screenshots

Μου αρέσει η λιακάδα πάντως, το Λονδίνο εκείνης της εποχής ήταν βροχερό και μίζερο ως εκεί που δεν πάει και δεν έβλεπαν τον ήλιο επειδή καλυπτόταν από ένα παχύ μαύρο σύννεφο αιθάλης, από τα εργοστάσια της εποχής. Βροχή και μαυρίλα κοινώς.

Δημοσ.

Θέλει ταλέντο το καλό preset, δεν είναι απλή υπόθεση.

Πολύ ασπρίλα, απορώ πως το παίζεις. Ήδη αρκετά presets που έχουν βγει το κάνουν πολύ καλύτερο.

να σου πω την αληθεια αυτη η ασπριλα δινει μια βρετανικη ψυχρα και μια μουντιλα στο παιχνιδι...ειδικα το βραδυ το παιχνιδι νομιζω δεν χρειαζεται τιποτα απολυτως....

οσα preset δοκιμασα μου χαλανε την ατμοσφαιρα μεχρι στιγμης.ειτε ειναι πολυ φωτεινα ειτε πολυ σκουρα με εντονο χρωμα.

Δημοσ.

Bug-ια σε μια απο τις αποστολές του dickens εαν θυμάμαι καλά με τον υπνωτιστή.

spoiler για οσους δεν την έχουν παίξει,επειδή πολύ χαλιέστε μερικοί δηλαδή

Φτάνω με την άμαξα εκεί που πρέπει να τον παραδώσεις και είτε τρελαίνεται το άλογο και φεύγει είτε εξαφανίζεται ο τυπας απο μέσα.
3 φορές την έπαιξα και τις 3 δεν κατάφερα να τον παραδώσω,μόνο στο τέρμα γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Ανέβασα λίγο gameplay (60 fps)

Άμα έχει λίγο stutter σε κάποιες φάσεις είναι λόγο shadowplay, το έχω να δουλεύει σε μηχανικό σκληρό δίσκο για να μην μπουκώνει τον SSD με writes.

Ωωωω, είναι πανέμορφο.Έχει ασπρίλα μεν, αλλά είναι πανέμορφο.Είναι δυνατόν να γκρινιάξεις για τέτοια γραφικά;Έχει ξεφύγει πλέον η φάση με τα γραφικά θεωρώ.Ακόμα και νέα στάνταρντς να μη θέτουν, πόσο πιο ρεαλιστικά γραφικά να θες πια;Νομίζω όμως ότι τα ρούχα σου έχουν το bug που τρέχουν στα 30 fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...