Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμενα είναι καλύτερο στα πάντα από το Unity (το οποιο μου είχε αρέσει). Ιστορία, χαρακτήρες, gameplay γενικά, setting, γραφικά, επιδόσεις, μουσική. Άμα σου άρεσε το Unity και σου αρέσουν τα Assassin's Creed αξίζει, ειδικά στα 25 ευρώ. Απλά να ξέρεις ότι άμα δεν σου αρέσουν τα AC, και το Unity συγκεκριμένα δεν είναι κάτι υπερβολικά διαφορετικό, είναι ένα παιχνίδι που έχει ως βάση το Unity και βελτιώνει ότι μπορεί πάνω σε αυτή τη βάση σε ένα αξιέπαινο επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Με τις επεναλαμβανομενες αποστολες έχει γίνει κάτι η μια απο τα ίδια;

Όσο έπαιξα (μέχρι sequence 4) τα story mission είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο αρκετά. Υπάρχουν επίσης κάποια side quest τα οποια έχουν τον ίδιο σκοπό αλλα λόγο open sandbox design (σου έχει ένα στόχο το κάθε mission ο οποιος είναι παρόμοιος αλλα σου δίνει αρκετές επιλογές για να τον πετύχεις) κάθε φορα γίνεται κάτι διαφορετικό. Αυτή η κούραση που ένιωθα στα προηγούμενα για να κάνω side quest έχει μειωθεί αρκετά στο Syndicate.
Δημοσ.

με gtx 950 σε τι ρυθμιζεις θα το παιζω;;; high ολα;;θα αλλαξω καρτα και σκεφτομαι τη gtx 950

Sent from my iPhone using Insomnia

Για 60 fps; Φαντάζομαι κάπως έτσι:

Environment Quality: High

Textures: Medium ή High (ανάλογα πως πάει)

Shadows: Medium

Ambient Occlusion: SSAO

ΑΑ:FXAA

Ανάλυση: 1920x1080 ή 1600x900 (πάλι ανάλογα πως πάει)

Έκανα ακόμη ένα gif για τις διαφορες με Ambient Occlusion σε interiors:

occlusiongif446uxj.gif

Δημοσ.

Στην αρχή με άφηνε να τους αλλάζω από το menu που πατάς start, τώρα επειδή ένα mission είναι για τον Jacob δεν με αφήνει να αλλάξω. Οι εικόνες που ανέβασα in-game είναι με minized hud, σαν το Unity σου αφήνει να κλείσεις πράματα έως και όλα. Εγώ μονο 1-2 άφηνα ανοιχτά.

Να σου πώ την αλήθεια θεώρησα ότι οι φωτό ήταν από τίποτα bullshots από neogafάιους!  :ph34r:

Γενικά φαίνεται πολύ δυνατό κι αυτό στα γραφικά και ομολογώ πως ενώ δεν έδειχνα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τίτλο πριν κυκλοφορήσει, αρχίζω να θέλγομαι από τις εικόνες που βλέπω ειδικά σε νύχτα/σούρουπο.Έχει και καλές βαθμολογίες όλως περιέργως στο steam!Γενικά νομίζω πως η ubisoft έχει κάνει πολύ κακό στον εαυτό της με τα τεχνικά προβλήματα του unity και λόγω του γεγονότος ότι πραγματικά σπαμάρει κυκλοφορίες.Νομίζω πρέπει να τους δώσουν λίγο χρόνο, να ξεμουδιάσουμε κι εμείς βρε παιδί μου λίγο.Εγώ έχω καιρό προσωπικά για να ασχοληθώ με το syndicate, υποψιάζομαι ότι θα αλλάξω και 2-3 gpu μέχρι τότε, οπότε δεν καίγομαι και πολύ για το πως παίζει.  :-D

Όπως και να 'χει πάντως θεωρώ πως είναι από τα παιχνίδια που και με 60 καρφωμένα να μην παίζεις δε χάλασε και ο κόσμος.Θα ήταν θεμιτό μεν, αλλά προσωπικά με κάτι γύρω στα 40 ελάχιστο συμβιβάζομαι.Με ένα average γύρω στα 45-50 θεωρώ πως παίζεις άνετα.Άντε να ρίξουμε και μία ρύθμιση από τα ultra στα high και το γλιτώσαμε το 600ρι για κάρτες γραφικών.  :-D

Δημοσ.

Άμα μπορείς και με 40-50 τότε με μια 970 μπορείς να το παίξεις στα setting που το έχω εγώ στα 1440p. Μιας και είναι αρκετά responsive game με αρκετά fun gameplay για εμενα προτιμώ το locked 60 το οποιο ήταν εύκολο να πετύχω :D

Δημοσ.

Καλημέρα σορρυ που ρωτάω και γω .Με fx 8320/AMD HD 7950 /8 GB RAM με τι ρυθμίσεις να το βάλω;

Environment Quality: High

Textures: High

Shadows: Medium

Ambient Occlusion: SSAO

ΑΑ:FXAA

Ανάλυση: 1920x1080

Άμα δεις ότι έχεις χώρο για περισσότερα πράματα δοκίμασε HBAO+ (όχι Ultra) και High Shadows.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απο τους εδώ και καιρο απαρχαιωμένους μηχανισμούς της σειράς, αδιάφορα σενάρια-χαρακτήρες, διαβάζω και για ανύπαρκτη ΑΙ :confused:

επισης τονιζεται πως δεν υπάρχει κανενας λογος χρησης δυο πρωταγωνιστών

Μαλιστα πηρε  6αρι απο τρια ελληνικα gaming site, gameover, byteme, enternity

αναμενουμε και pc gamer

Δημοσ.

μικρές οι πιθανότητες να ασχολιόμουν με τον τίτλο τώρα μηδαμινές

απο το βιντεο, μέτρια γραφικά, σαν να φαινεται να τρέχει sub 1080p, επισης η μάχη δεν μου άρεσε (οι εχθροι τι ειναι ρομποκοπ και αντέχουν τόσο; ), γενικά μια απο τα ίδια, τιποτα το νέο, μεγάλο βήμα μπροστά για την σειρά (πχ οπως σε Witcher 3, MGSV).

πάλι προσφέρουν το ετήσιο αναμασημένο πράμα.

τρέλο κράξιμο, κάνει συγκριση μεταξύ της τελειότητας του αποτελέσματος στο MGSV με τις μισοτελειωμένες δουλειας στο Syndicate, έτσι χώστα :-D

Δεν εχει διορθωθει το texture pop up, συμφωνα με το βιντεο που παρέθεσα.

Το unity ειχε απλο static lighting.

77% μέχρι στιγμής στο metacritic (ps4 έκδοση)

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-syndicate

και user 7/10

απ'οτι φαινεται η σειρά ειναι "vεκρή" οποτε ποιος νοιάζεται για φοβερους φωτισμους οταν το παιχνιδι ειναι μια μετριοτητα.

Πάντως το Unity πάτωσε στο pc ουτε 250k πωλήσεις :-D 

με διαφορα τις λιγοτερες απο κάθε αλλο μεγαλο τιτλο της σειράς (δεν μιλω για κατι liberation, rogue κτλ)

Δεν πιστεύω και να ασχοληθούν πολλοί στο pc ιδιαιτερα μετά απο έναν αριθμο πολύ κακών μεταφορών απο την Ubisoft, κατι το οποιο της έκανε ζημιά, και φυσικά επειδή πολύς κόσμος θα παιζει Fallout 4.

Eπιπλέον ένας άλλος λογος είναι ότι η σειρά έχει κορεστεί σε μεγάλο βαθμο.

και το κερασάκι στην τούρτα

"The recommended system requirements will target 1080p and 30 FPS"

προφανως έχει πέσει κατά πολύ το ενδιαφέρον για αυτη τη σειρά

βλέπω αυτο τον πινακα και γελάω ειδικα για τα πάνω μοντέλα, ποιο χειροτερο optimization δεν γινεται

τελος πάντων, το θέμα έτσι θα παει, πως το τρέχω, πως το τρέχεις, συνεχιστε :-D

acs_1920uh.png

Τι να καταλάβουμε ενα καρακονσολε port ειναι με κάποια αρωματα απο την nvidia (noworks) το οποιο σε 1080p (!!) ultra high καρτες μεγεθους Titan X, GTX 980ti ή η απλή δεν το τρέχουν σταθερο 60 fps. Δηλαδη τι στο καλο πρεπει να καταλάβουμε; :-D

Δουλευουν τον κοσμο, πολύ απλά. Και μετα αναρρωτιεστε γιατι έχει πέσει το ενδιαφέρον και "nobody gives a fuck''  για τη σειρά, αυτος ειναι ενας απο τους λογους, περα απο τα ιδια και τα ιδια πραματα, τις κυκλοφοριες καθε 9 μηνες κτλ. 

Αντε και στην Κινα :-D

Πέρα απο τους εδώ και καιρο απαρχαιωμένους μηχανισμούς της σειράς, αδιάφορα σενάρια-χαρακτήρες, διαβάζω και για ανύπαρκτη ΑΙ :confused:

επισης τονιζεται πως δεν υπάρχει κανενας λογος χρησης δυο πρωταγωνιστών

Μαλιστα πηρε  6αρι απο τρια ελληνικα gaming site, gameover, byteme, enternity

αναμενουμε και pc gamer

Αγαπάμε Big Boss...

Ήδη περιμένω τις σελίδες shitposting στο θέμα του Uncharted 4 τον Μάρτιο :-D

Η Ubisoft τι σου έκανε btw; Αν δεν ήξερα καλύτερα θα πίστευα ότι είσαι ο Patrice Desilets in disguise. Τέτοια εμμονη με games που δεν σου αρέσουν δύσκολα την βρίσκεις. Ποσο μάλλον την δικαιολογείς, άμα προσπαθείς απλά να κανεις "fit in" με τους PC master racers τότε δεν έχω πολλά να πω, enjoy!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προκειται να ασχοληθω με τον τιτλο, δηλαδη δεν θα τον παιξω, αγοράσω; οσοι εδω μεσα λετε για γραφικα το αγοράσατε ή απο θειο;

Την αποψη μου λεω ως καποιος που ασχοληθικε με τη σειρα εως και το ACIII και λιγο ειδα black flag και unity..

νομιζω ακομη μπορούμε να λεμε ελευθερα τη γνωμη μας..

Απο την άλλη και αυτα που λεω ειναι σε λογικα πλασια  και τα λεει αλλος τοσος κοσμος

ναι τα ΑC ειναι πλέον μια ετησια ανακυκλωση των ιδιων πραματων, μαλιστα έχουνε χάσει και αυτον τον μυστικισμο που ειχαν και τα πρώτα παιχνιδια

αυτη ειναι η αληθεια δεν αλλάζει, 

σκληρη κριτικη στο Uncharted 4 θα δεις απο πολύ κοσμο οχι μονο απο εμένα, αν ειναι μια απο τα ιδια σε ένα περιτυλιγμα εξαιρετικών γραφικών για να βγάζει  ο κοσμος screenshots με τις τριχες απο τη μυτη του Nathan Drake.

δεν καταλαβα τι ειναι το Uncharted o "θεος του gaming" περα απο καθε κριτική που πρεπει ολοι να ειναι εντυπωσιασμένοι;

οι εποχες του φθηνου εντυπωσιασμου πέρασαν

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το αγόρασα το Syndicate, από κλειδαδικο μισοτιμής(είμαι μέρος του προβλήματος και το παραδέχομαι), επειδή μου άρεσε το Unity. Άμα δεις τα post μου περί Syndicate (εδώ και σε αλλα forum) πριν το παίξω ήταν αρνητικά προς ουδέτερα γιατί δεν είχα προσωπική άποψη, στο Internet διάβασα το ότι είναι το καλύτερο AC μέχρι και το ότι είναι το χειρότερο AC.

Αλλα τελική γνώμη για το παιχνίδι μπορώ να έχω μονο άμα το παίξω και είμαι της άποψης πως από τα reviews μονο γνώμες μπορείς να κρατάς μιας και το πιο σημαντικό είναι το πως σου αρέσει το παιχνίδι προσωπικά. Αφού το έχω παίξει πιστεύω ότι είναι ένα καλο, fun game το οποιο χτίζει με βάση το Unity και βελτιώνει αρκετά πράματα σε μεγάλο βαθμό (traversal, combat, stealth, side quests κτλ.).

Αυτό που βλέπω από εσένα, και διόρθωσε με άμα είμαι λάθος, είναι ότι γνώμη εσύ από το παιχνίδι δεν έχεις και απλά παπαγαλίζεις ότι αρνητικό μπορείς να βρείς στο Internet απλά για να υπάρχει βαβούρα στο θέμα, το οποιο είναι αρκετά εύκολο να το κανεις για κάθε game. Και το ίδιο περιμένω να κανεις και για το Uncharted 4 όπως και κανεις για πολλά και διαφορα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι προσφέρει κάτι στο θέμα πέρα από το shiposting -> trolling -> arguing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...