Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικα benchmarks απο ενα πολωνικο site..

http://pclab.pl/art67022.html

μια ερωτησουλα αν γνωριζει καποιος,

Εχω απενεργοποιησει το vsync ingame,και το δινω απο d3doverrider και απο nvidia cp αλλα δεν δουλευει.μονο εφοσον το δωσω μεσα απο το παιχνιδι πιανει.

το εχει δοκιμασει καποιος?

Eιναι λιγο picky η engine νομιζω δεν δουλευαν και στο Unity καποια settings απο custom profiles

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να μην αναγκαστώ να το αγοράσω με αυτά που λέτε . Δε θέλω να βοηθήσω τη Ubisoft :(

Βάλτε σπόιλερ αν μου απαντήσετε . 

Το στόρυ έχει καθόλου δράμα ; 

Δημοσ.

Δεν εδωσε και τρελο Boost o νεος Driver,2 max 3fps το πολυ. Να φτιαξουνε το 30fps clothing μονο καποια στιγμη γτ ειναι ενοχλητικο.Λογικα θα τον πιουμε στα fps οταν φτασουμε Λονδινο,ενδιαφερον φαινεται για αρχη θα δειξει η συνεχεια,αν και τις μαχες τις βρισκω καπως μονοτονες.. 

Δημοσ.

Mε ολα στα high το παίζω ικανοποιητικά δεν έχω ανοίξει FRAPS και τέτοια το μονο θέμα που έχω είναι το πολύ αργό loading στα cutsceens μπορεί να θέλει και ενα τέταρτο για να φορτώσει.

Δημοσ.

Μου εχει σπασει τα νευρα το interface του Uplay που δεν αφηνει σχεδον τιποτα σαν overlay απο 3rd party apps..

Steam και παλι steam τελειωσα μαζι τους, αλλωστε εχω χασει και saves απο το πανηλιθιο cloud τους..

Θελω να δω διαφορα χρησιμα μικροπραγματακια και δεν μπορω..

Δημοσ.

Εγώ με 970 ο μόνος τρόπος να κρατήσω 60αρι σε 1080 είναι fxaa/hbao+ Κ τα υπόλοιπα τέρμα. αν ανεβάσω aa (Που το χρειάζεται πολύ Δυστυχώς) παίζω με 35-55 με αρκετό stutter.

Όλα αυτά για μέσα στο Λονδίνο.

με unity Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου.οπότε αυτό το βρίσκω συμπαθητικό Μέχρι στιγμής.οι μάχες λίγο πιο απλοϊκές Αλλά δεν με χαλάνε καθόλου.(το cane ***).ιστοριούλα να περνάει η ώρα, το Λονδίνο πάλι μου αρέσει υπερβολικά όλο το feel που βγάζει.

κλασικά το platforming είναι μεθυσμένου...αλλού θέλω να πάω αλλού σκαρφαλώνει αλλού πέφτει αλλού πηδάει...

Δημοσ.

Kαι σε εμενα με την 970 μονο με fxaa και ολα τερμα εχει 60 fps σε 1080. Ε τι να κανουμε αφου δεν γινεται αλλιως. Προτιμω ομως το 1440P DSR και ας τρεχει με 50 fps αφου τα γραφικα ειναι καλυτερα ετσι.

Δημοσ.

Aυτο το παιχνιδι πρέπει να ειναι κατι σαν το πρώτο Crysis για να μην το τρέχει η ταπεινη GTX 980ti ολα τερμα 1080p/60fps

Δημοσ.

Με shadows high λογικά οι επιδόσεις είναι πολύ καλύτερες πάντως , στο youtube που βλέπω να το παίζουν με 970 , είναι στα 50-60fps , μόνο σε ένα σημείο στο τρένο είδα να πέφτει κάτω από τα 50. Τώρα αν αργότερα στο παιχνίδι που πας σε άλλα μέρη , πέφτουνε τόσο πολύ οι επιδόσεις δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Δειτε το nvidia guide οπως παντα για να μην κανετε μαντεψιες τι να πετσοκοψετε και τι οχι αν χρειαζεται..

Εγω παντως δεν εχω σταματησει να παιζω μου αρεσει πιο πολυ και απο το Unity..  

Πολυ ευχαριστο διαλειμμα απο το Fallout 4 που μου εχει βγαλει τα ματια με τις "γραφικαρες" του, ανοιξε το ματι μου..

edit

Σαφως και το παιχνιδι ειναι βαριδι, αλλα για εμενα το δικαιολογει σε μεγαλο βαθμο.. Δεν νομιζω οτι θα δουμε κατι καλυτερο σε AO και soft shadows για πολυ καιρο ακομη..

btw ετσι για πλακα τεσταρα σε 1080p/1440p σε 980ti o/ced και εχω 54-58 fps σε 1080p και 44-46 σε 1440p..(ultra settings/FXAA)

Η εμπειρια ειναι ΠΟΛΥ πιο ομαλη απο οτι στο Unity ακομη και σε 4k.. Τα min/avg/max κυμαινονται πολυ κοντα μεταξυ τους, οπως επισης δεν εχω πετυχει το παραμικρο bug.. 

Κοιτα τι γινεται με την noobi καμια φορα αν θελει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΑ ΡΕ UBISOFT, γιατί μου το κάνεις αυτό!!? Πάνω που είπα τι καλά που τρέχει και τι ωραίο και RESPONSIVE είναι σε σχέση με το unity, πέφτω σε bug εκεί που πηδάς να σωθείς από το τρένο και μόλις τελειώσει το cutscene με βγάζει νεκρό και αυτό επαναλαμβάνεται χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα!!

Ευτυχώς μετά από restart του game έστρωσε. Να πω και εγώ ότι μου έχει αρέσει πολύ μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από dimitris21gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...