Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να το οτι το hype είναι πολύ μεγαλύτερο απ οτι για το unity και αφού δεν θα το πάρω day one είναι άκακο hype 

• Like 1
Δημοσ.

πως μια απο τα ιδια βαλανε να οδηγας αμαξες τωρα ... :P κουρασαι αυτη η σειρα πραγματικα το unity περα απο τα γραφικα δεν ειχε τιποτα καλυτερο απο τα προηγουμενα ισα ισα που σε πολλα ηταν πισω οπως το  στορυ. 

Δημοσ.

Για pc δεν ξέρουμε ακόμα γιατί έγραφε φθινόπωρο,πράγμα που τα μπερδεύει λίγο γιατί ίσως ειναι πιό νωρίς η πιό αργά για εμάς.

Γιατί ποιο αργά ή ποιο νωρίς για PC; Στο τέλος, οι εικόνες ήταν PS4/XBOX 1/PC και όλα είχα ίδια ημερομηνία.

Δημοσ.

"and territories that players can liberate (this felt like Far Cry’s outposts, so boo-hoo Ubisoft for copying that element from your other game)."

Αυτό ήταν και στο Brotherhood. Get over it εκεί στο dso.

---

Thanks Psyc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη για PC μεχρι Νοεμβριο 2015 θα το εχουμε...

Το gameplay ηταν απο PC ? Ψιλομαπα μου φανηκαν τα γραφικα... Σιγουρα χειροτερος ο κοσμος απο Unity! 

...και τα μοντελα των χαρακτηρων χειροτερα! οπως και τα μαλλιά τους!

Επεξ/σία από Titanomaxos
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν νομίζω, αν δεις πως "γυρνάει" την κάμερα, είναι 100% με gamepad, όχι πως αυτό σημαίνει οτι απαραίτητα είναι σε κονσόλα, αλλά είναι μια ένδειξη. Εντωμεταξύ μπορεί να λέω και μλ/ες. Μπορεί. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

gangs of new york made in london..

Αυτό ακριβώς. Εάν κάνουν σωστή δουλειά με το performance και δεν το κάνουν πληκτικό/επαναλαμβανόμενο, πάει άνετα για Game of the Year.

• Like 1
Δημοσ.

Not even close

Κοίτα, τα βασικά (gameplay, ατμόσφαιρα, σενάριο κτλ) τα έχει ήδη. Εάν φτιάξουν και τα παραπάνω που ανέφερα, δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην είναι υποψήφιο.

Δημοσ.

οχι και σεναριο , το σεναριο σε καθε ενα παιχνιδι της σειρας που βγαινει γινεται και χειροτερο. ειδικα στο τελευταιο δεν παλευεται .Εγω πιστευω οτι το εχουν κουρασει. ενα πολυ καλο παιχνιδι ( το 2ο απογειωσε την σειρα) το εχουν καταστρεψει . τουλαχιστον εχουν φτασει σχετικα στην συχρονη εποχη αντε να φτασουν σε κανα παγκοσμιο πολεμο να το τελειωσουν . εκτος αν αρχισουν να πηγαινουν πισω χρονολογικα παλι...

Δημοσ.

Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν και το ενδεχόμενο του break για έναν χρόνο τουλάχιστον. Καλό θα τους/μας κάνει να φτιάξουν κάτι καλό. Μετά το 2 το χάος πραγματικά, χωρίς να μειώνω τα υπόλοιπα ac αλλά συγκριτικά με το 2 και ως fan τα θεωρώ μέτρια σαν σενάριο επίσης.  Παιχνίδια που βγήκαν αναγκαστικά και μόνο, επειδή τα ήθελε ο κόσμος πολύ, και η ubi σαν greedy που είναι, το έκαναν cod όλο το θέμα, κάθε χρόνο ac.

Υπόψιν όμως ότι τα βιβλία είναι διαφορετικό σε πολλά σημεία το Story όποιος έχει μπει στη διαδικασία να τα διαβάσει. Ειδικά το Unity έχει πολλές και σημαντικές παραλείψεις σε σχέση με το βιβλίο.

Anyway, στα του gameplay trailer που είδαμε, δεν πιστεύω πως μας δουλεύουν (για την ώρα) καθώς εγώ περίμενα να δω κάτι πραγματικά που θα μου ρίξει τα σαγόνια κάτω-θα hype-ριστεί όσο δεν πάει στην απερχόμενη e3 και στο τέλος θα πέσει downgrade στο pc(αλλά και στις κονσόλες) και ως συνήθως θα υποφέρουμε τον πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας του από τα bugs/glitches/bad perfomance.

Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο (εκτίμηση μου) καθώς είναι ένα Unity στο Βικτοριανό Λονδίνο με κάποιες οπτικές προσθήκες/moves/weapons κτλ.

Αφού έμαθαν(?)με το Unity δεν πιστεύω πως θα ξανακάνουν τα ίδια τόσο σύντομα, ο κόσμος είναι angry.  

Παρόλα αυτά κάνει pre order θα μου πει κάποιος... 

Το θετικό σε όλο αυτό για να καταλάβετε που το πάω είναι ότι χειρότερα από το Unity δεν παίζει να πηγαίνει, οπότε θα το παίξουμε κανονικά όπως παίξαμε και το Unity (με το 1.2 patch) όσοι έχουμε ένα δυνατό σύστημα.

Τέλος,  εγώ όπως έχω ξαναγράψει δεν τους πιστεύω ξανά και δεν πρόκειται να τους ξαναδώσω ούτε ευρώ, οπότε Jack Sparrow until death στα games τους.

Θα λέω την γνώμη μου λοιπόν όπως κάθε άλλο μέλος εδώ και η ζωή συνεχίζεται..

Δημοσ.

Πρώτη φορά τόσο hype για ac, μου αρέσει αυτό το σκοτεινό Λονδίνο της βιομηχανικής επανάστασης. Οσο για GOTY λίγο δύσκολο με witcher 3, halo 5 η ακόμα και το bloodborbe

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά μέχρι στιγμής το announce και το gameplay trailer προδιαθέτουν για μία από τα ίδια. Το μόνο από όσα είδα που κρατάω είναι το σκοινί με τον γάντζο που ως φαίνεται μας απαλλάσσει από το - βαρετό πια - σκαρφάλωμα στα κτήρια. Για τις άμαξες, σιγά την καινοτομία. Απλά αντί για το άλογο που είχαμε στα προηγούμενα μέρη, τώρα θα έχουμε και πάλι άλογο, με τη διαφορά ότι τώρα θα σέρνει και μία άμαξα στην οποία θα μπορούμε λέει να κρυφτούμε κιόλας. Ουάου!

Πιστεύω ότι η UBI έχασε την ευκαιρία να μας ψαρώσει, παίζοντας το πιο σημαντικό χαρτί του Βικτοριανού Λονδίνου που δεν είναι άλλο από την ατμόσφαιρα. Ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα μια νυχτερινή σκηνή με ομίχλη που να παραπέμπει σε Jack the Ripper/Sherlock Holmes σκηνικά. Αντί αυτού είδα έναν κοινότοπο μπλοκμπαστερίζων τζόβενο να σαπίζει στο ξύλο κάτι γκόμενες, με τα ίδια κουρασμένα gameplay mechanics που κάποτε με άφηναν με το στόμα ανοιχτό, αλλά πλέον το ανοίγω μόνο για να χασμουρηθώ. Not sold...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...