Mitsos_The_Great Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι προβλήματα αντιμετωπίζετε με την απόδοση;
ultraex2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Με 20-25FPS δεν παίζεις. bro !!!!!! τοσα δινει ;;; να μη το ξεκινησω καν !!!!!!!τοτε !!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Λένε ότι τα PCSS Shadows είναι που ρίχνουν πολύ τα FPS και η διαφορά οπτικά είναι σχεδόν μηδαμινή. Θα δοκιμάσω και με High ρύθμιση που λένε ότι πάει κομπλέ.
cpttony Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για οποιον δεν το έχει δει... http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=185888177&postcount=2451 __ Σε τι ρυθμισεις λετε να το παιζω με το συστημα της υπογραφής μου?
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σε 1080p πιστευω οτι θα το παιζεις σε High settings ισως με καποια φιλτρα off.
Parapas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στο σύστημα της υπογραφής 1080p με shadows high (όπως ειπώθηκε μεγάλο drop στα fps με μηδαμινές οπτικές διαφορές) και FXAA παίζω μεταξύ 50-60 (50άρια κυρίως στους εξωτερικούς χώρους με κεραυνούς, βροχές και τα συναφή). Εκεί που γίνεται πανηγύρι είναι στις in-game cutscenes όπου όπως και στο Unity βλέπω και 30άρια όταν δείχνει φάτσες από κοντά. Η μάχη όντως καλή δείχνει αν και πιο απλοϊκή. Μέχρι τώρα γενικά me likes γιατί μου αρέσει και το English mood των ταινιών Sherlock Holmes που βγάζει. Θέλει patchάρισμα επειγόντως όμως.
Jimys2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το syndicate ειναι η συνεχεια του Unity ? Δεν καταφερα ποτε να παιξω το Unity για τους γνωστους λογους. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Lol το παιχνιδι ακομη ειναι preloaded επισημα δεν εχει ανοιξει και ειναι ηδη patched σε 1.12,ακομη περιμενω.. Αυριο λοιπον..
john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μου άνοιξε εμένα από το UPLAY (χωρίς να πειράξω κάτι). Περιμένω driver της πράσινης γιατί το SLI scaling σε μερικές σκηνές π@παρίζεται https://i.imgur.com/K84l6JX.jpg
toyo73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το syndicate ειναι η συνεχεια του Unity ? Δεν καταφερα ποτε να παιξω το Unity για τους γνωστους λογους. Οπως πολλοι απο εμας.Δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος και για το συνδικατο
Oroku Saki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασα με shadows high και τρεχει 50 fps ολα full 1080p. Μια χαρα. Αλλα παλι κανει τα ιδια στην αρχη τρεχει κανονικα μετα αρχιζει σιγα σιγα να αλλοιωνεται η εικονα ωσπου στο τελος γινεται μια μουζουρα και δεν βλεπεις τιποτα. Κατι αντιστοιχο μου ειχε συμβει το 2007 σε παιχνιδιακ και οπως αποδειχτηκε ειχε αρχισει να χαλαει η καρτα. Αλα μου φαινεται παραξενο για τετοιο θηριο καρτα να χαλασε μεσα 1 χρονο. Παω τωρα να το συνεχισω και αν κανει παλι το ιδιο θα πρεπει να κοιταξω το pc.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μου άνοιξε εμένα από το UPLAY (χωρίς να πειράξω κάτι). Περιμένω driver της πράσινης γιατί το SLI scaling σε μερικές σκηνές π@παρίζεται https://i.imgur.com/K84l6JX.jpg Θελει profile εννοειται εχει θεματα με την αποδοση σε scaling και utilization, και καθε φορα που ενεργοποιω AA.. Πως μπορεσες και ανοιξες Afterburner, καθε φορα που το βαζω ή απο πριν ή να βγω και να το βαλω ειτε με fullscreen ειτε με borderless, με πεταει αμεσως..Το ιδιο και στο fraps, μονο απο το Shadowplay εχω fps counter για να βλεπω τι γινεται.. Φανταστικο παντως απο θεμα γραφικων για αλλη μια φορα, χαζευα μια ωρα λεπτομερειες.. Εχω την εντυπωση οτι η αναγκη για AA ειναι πολυ μεγαλυτερη στο Syndicate σε σχεση με το Unity.. Θα δειξει..
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 απο perfomance μεχρι στιγμης το παει καλα,ειμαι με την γκομενα που κατεβηκε απο το τραινο.. μονο σε μενα μου φαινονται τα γραφικα καπως ? δλδ σε σχεση με το λινκ απο πανω που βαλατε τα δικα μου δεν ειναι τοσο καθαρα :/ fxaa εχω και hbo+ :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Downgraded είναι σε σχέση με το Unity, ειδικά το draw distance το έχουν βιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα